Human Design

ENERGI-LÆSNINGER

Soul Translation - basic

I denne pakke får du en times session, hvor jeg ser på dit Human Design, og giver dig alt need to know, for at forstå dit Human Design, sådan du kan møde mere autentisk op i dit liv som den du virkelig er – dette inkluderer bl.a en gennemgang af:

  • Din energitype
  • Din strategi
  • Din måde at træffe beslutninger på
  • Din profil
  • Dine energicentre
  • Dine mest i iøjefaldende potentialer og træk i dit design

Alle sessioner afholdes via Zoom i hverdagene i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00.

Pris: 3.335 kr

Soul Translation - opfølgning

I denne session med varighed af én time udfolder vi dine potentialer endnu dybere ud fra dit Human Design. Du kan både bruge sessionen for at forstå dig selv mere i dybden eller som Business Sparring ud fra dit Human Design.

Bemærk at denne session kræver at du har haft basic sessionen hos mig først. Alle sessioner afholdes via Zoom i hverdagene i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00.

Pris 3.335 kr

EN VERDEN AF MULIGHEDER

At kende dine potentialer og hvordan din energi er her for at arbejde i din menneskelige krop er alfaomega ift din egen succes.

Human Design er en læsning af dit “energiprint”, der fortæller dig om hvem du er her for at være og hvad du er her for at gøre.

Med Human Design kan du bl.a blive klogere på:

Bemærk: For at udarbejde dit Human Design skal du kende dit præcise fødselstidspunkt – kender du ikke dit præcise fødselstidspunkt bliver læsningen ukorrekt, og derfor er det vigtigt.