1:1-Session

Sessioner

For dig, der er klar til at stå mere i dit lys

Med mine fjernheallinger afsluttes de blokeringer og mønstre, der lige nu holder dig tilbage i dit liv, og som skaber uro, stress og tunghed i din hverdag.

Med mine healinger hjælper jeg dig tilbage i alignment, din passion og din sjæls blueprint, således du har lettere ved at manifestere, udleve din essens, føle flow og slippe alt dét bras, der lige nu holder dig tilbage, holder dig i et mangel-loop eller traumer der er uforløste og blokerer. 

Mulige sessioner

Spiritual Story Session

I denne fjernhealing går jeg i dybden med din sjæls rejse, og kigger på de traumer, begrænsninger, mønstre og frygt-loops du gentager, for at forløse dette.

I sessionen har jeg fuld spotlight på din essens, samt cleare dét, der lige nu støjer for at du kan høre din essens og udleve den med mere lethed.

Pris: 950 kr

Business Blueprint Session

I denne session er din business i fuld fokus, og jeg ser på hvad der blokerer for dit business-flow, din synlighedsfaktor, din genizone, din penge-vibe, lethed og generelt bare at give dét, du er her for at give til verden.

I healingen har jeg fuld fokus på kærlighed, abundance, passion, lethed, sjov og simpelhed, sådan du kan arbejde ud fra disse faktorer, i stedet for at arbejde ud fra frygt, mangel og knokleri.

Pris: 950 kr

Hvordan foregår healingerne

Alle sessioner foregår som fjernhealinger – det vil sige at vi ingen dialog har.

Det giver mig adgangen til at arbejde direkte og dybere med din sjæl, fordi egoet ikke får lov til at blokere med ord og modstand. Jeg får derfor muligheden for at “gå forbi” egoet, og dermed nå mange flere healings-kodninger, end hvis vi talte sammen via telefon, og derfor er fjernhealingen dybere og mere effektiv.

Når du booker en fjernhealing modtager du en mail fra mig, hvor du bliver bedt om at skrive din intention for healingen pr. mail til mig. Herefter kan jeg gå i gang hurtigst muligt.

Når healingen er afsluttet modtager du en mail fra mit team, der giver dig besked om at healingen nu er afsluttet.

Alt er muligt - kun du sætter begrænsningerne

I sessionerne arbejder vi intensivt sammen for at forløse dine blokeringer – bl.a. arbejder med følgende, når jeg arbejder med din energi:

 

 • Overbevisninger fra barndommen, traumer og/eller andre skelsættende oplevelser
 • Tidligere liv
 • Familielinjerne
 • Dine 4 kroppe
 • Vækkelse og aktivering af din indre healer
 • Dine 12 chakraer
 • Ophævelser af ed'er, inkarnationsaftaler, vielser, unærende sjælsaftaler & mentorkodninger
 • Transformation af blokerede følelser i kroppen & i energi
 • Balance i dit menneske-jeg og din sjæl i samspil
 • Unærende manifestations-loops
 • Dit indre barn og fødsel
 • Forløsning af knust hjerte og healing af denne.
 • Ophævelse af temaer og energi-mønstre der er gentagende, enten fra dit eget liv, tigl. liv eller fra dine familielinjer
 • Fjernelse af psykiske angreb, reptiler, gammel karma, forbandelser eller/og ånder der sidder på én

Dette siger folk om mit arbejde <3

"Sessionen med dig har ændret mit liv, i en retning jeg slet ikke troede var mulig <3 Tak er et fattigt ord. "
Dorte
"Jeg føler der er sket rigtig meget efter vores session. Der er løsnet op i flere lag. Jeg vover at sige at sessionen var skelsættende"
Leonore
"Jeg har brugt, og bruger, Savannah til både clairvoyante beskeder, timings og healinger. Og hun er for det første ALTID spot on og for det andet så forstår hun at være til stede, indleve sig og kommunikere på en måde, der gør at jeg altid har følt mig set og hørt og gået transformeret fra vores sessioner ❤ Hun har ligesom bare det hele. Evnen til at se klart, heale og hjælpe en med at gå vejen, så forandringerne faktisk kan ske med mindst mulig modstand ❤"
Mia Poulsen
"Mødet og sessioner med Savannah er life changing og magisk. Der er så meget dybde i samarbejdet med Savannah, at livet bare bliver meget mere magisk efter hendes sessioner.
Jeg kan jo slet ikke finde så dybe ord, som beskriver den forandring du hjælper mig med at opnå.
Du er en kæmpe game changer <3"
Resi
“Tak, tak, tak. Hvor var det en smuk og vigtig oplevelse. Jeg er blown away af dine smukke gaver. Hvor er det godt at du gør det, du gør, og viser vejen <3 Hjælper med at finde mig frem igen, den ægte mig, kan mærke hvor lykkelig sjælen er for at blive set, mærket og lyttet til.”
Naja

Jeg ved du kan, hvad du vil

Jeg tror på at alle kan skabe dét liv, der er nærende for dem, hvis de er villige til at træde 100% ind i deres autentiske lederrolle og lys, samt rydde op i den bagage, der holder dem tilbage. 

Spørgsmålet er derfor aldrig for mig om du kan få dét du drømmer om, men derimod om du er commitet til at gøre dét, der skal til. Det handler om prioritering, 100% ærlighed, dedikation og villigheden til at gå vejen – for dig selv og fremtidige generationer.  

Jeg tror på dig! – og hvis du også tror på dig selv, og er klar til at ændre dét, der holder dig tilbage, så glæder jeg mig til at arbejde sammen med dig  <3 

kh.

Savannah.