1:1-Session

1:1-sessioner

For dig, der er klar til at skabe nye resultater, lede dig selv fra alignment og gå helt i dybden for at transformere dine blokeringer 

Med 1:1-sessionerne fjerner vi sammen de blokeringer og mønstre, der lige nu holder dig tilbage i dit liv, og som skaber uro, stress og tunghed i din hverdag.

Med disse sessioner hjælper jeg dig til at finde ind til din alignment, din passion og din sjæls blueprint, således du har lettere ved at manifestere, udleve din livsmission, føle flow og slippe alt dét bras, der lige nu holder dig tilbage, holder dig i et mangel-loop eller traumer der er uforløste og blokerer. 

Alle sessionerne foregår forskelligt, men hvad er ens for dem alle er, at vi tager udgangspunkt i lige der, hvor du er <3 

1:1-Sessioner

Er det første gang du skal have en session hos mig, er der følgende sessioner du kan booke:

Spiritual Story Session

I denne 1:1-session bruger vi 30 eller 45 minutter sammen på at afkode din sjæls historie, samt slette karma fra tidligere liv, fra dine familielinjer, samt heale de energi-blokeringer, der afholder dig fra at være i flow i dit liv lige nu og som spænder ben for dine manifestationer og ønsker. Sessionen giver dig et overblik over, hvad du har med af potentialer, samt hvad der afholder dig fra at udleve disse.

Det er en ideel session for dig, der føler at du har bestemte temaer, der gentager sig i dit liv, og hvor du gerne vil i dybden én gang for alle for at transformere dette. Derudover er denne session eminent til dig, der længes efter mere i dit liv, men har svært ved at få adgang til “hvad” dette er.

Pris: 1.499 kr

Business Blueprint Session

I denne session er dig og din business i fokus, hvor vi healer de blokeringer der saboterer dit kundeflow, pengemindset samt at udleve din genizone. Du får støtte til at træde ind i dit spotlight, og så ser vi ligeledes på din og din business karma sammen, samt ophæver begrænsende mentor-kodninger.

I sessionen kan du ligeledes få guidance på din nuværende markedsførings- & branding-strategi, således dette er et energi-match til dit brand. Sessionen er ideel til dig, der føler du er stagneret i din business lige nu eller har brug for et energi-skifte til at nå dit “next level”. 

Pris: 1.845 kr

Bemærk: Alle sessioner foregår via telefon og afholdes i hverdagene – du kan booke dig selv ind i kalenderen via booking-knapperne

Dette siger folk om mit arbejde <3

"Samtalen med dig har ændret mit liv, i en retning jeg slet ikke troede var mulig <3 Tak er et fattigt ord. "
Dorte
"Jeg føler der er sket rigtig meget efter vores session. Der er løsnet op i flere lag. Jeg vover at sige at sessionen var skelsættende"
Leonore
"Jeg har brugt, og bruger, Savannah til både clairvoyante beskeder, timings og healinger. Og hun er for det første ALTID spot on og for det andet så forstår hun at være til stede, indleve sig og kommunikere på en måde, der gør at jeg altid har følt mig set og hørt og gået transformeret fra vores sessioner ❤ Hun har ligesom bare det hele. Evnen til at se klart, heale og hjælpe en med at gå vejen, så forandringerne faktisk kan ske med mindst mulig modstand ❤"
Mia Poulsen
"Mødet og 1-1 sessioner med Savannah er life changing og magisk. Savannah er så skarp og dygtig til at formidle på en autentisk og relevant måde, så jeg hele tiden føler mig støttet og forstået. Der er så meget dybde i samarbejdet med Savannah, at livet bare bliver meget mere magisk efter hendes sessioner.
Jeg kan jo slet ikke finde så dybe ord, som beskriver den forandring du hjælper mig med at opnå.
Du er en kæmpe game changer <3"
Resi
“Tak, tak, tak. Hvor var det en smuk og vigtig oplevelse. Jeg er blown away af dine smukke gaver. Hvor er det godt at du gør det, du gør, og viser vejen <3 Hjælper med at finde mig frem igen, den ægte mig, kan mærke hvor lykkelig sjælen er for at blive set, mærket og lyttet til.”
Naja

Alt er muligt - kun du sætter begrænsningerne

I sessionerne arbejder vi intensivt sammen for at forløse dine blokeringer på følgende planer:

Kerneoverbevisningsplanet
Dine overbevisninger fra dette liv, som du har lavet fra du lå i din mors mave og frem til nu. 

Det genetiske plan
De overbevisninger du bærer fra din families slægt, som kan gå hele 7 generationer tilbage, samt eventuelle traumer du bærer fra din familieslægt. 

Det historiske plan
De overbevisninger, der er koblet op hændelser fra tidligere liv eller de overbevisninger fra din familieslægt, der er ældre end de 7. generationer. 

Sjælsplanet
Det er her dit “ægte” jeg bor, og hvor hele essensen af dig udleves fra.

Uanset hvad din udfordring er, graver vi ind til kernen, for at omskabe dét, der lige nu holder dig tilbage på ét eller flere af de fire planer.

Derudover ser vi på, hvad din sjæls nuværende energi-print er, for at finde ind til, hvordan du bedst skaber resultater i dit liv og i din business, samt installerer nye overbevisninger, der støtter dig til at leve dit liv i samklang med din sjæl. 

 

Den eneste der kan gå *din* livsvej er dig!

Nye resultater behøves ikke tage lang tid – men det kommer de til, hvis du ikke er villig til at tage ny handling.

Derfor er det afgørende, for at du får mest ud af sessionerne, at du commiter dig til at gøre dét, der skal til, for at skabe nye resultater. En healing kan ikke stå alene – den skal “backes up” med handling og nye måder at gøre tingene på i dit liv, idet handling og healing hænger unægteligt meget sammen.

Er du villig til at gøre dét, der skal til, så kan du ændre dit liv og dine resultater – markant – på ingen tid.

Det handler derfor ikke om du kan – det handler om du *vil* – og hvis du vil, er jeg så klar til at støtte dig i din transformation. 

 

Hvordan foregår sessionerne

1:1-sessionerne foregår via telefon – alt info vedrørende sessionen får du automatisk tilsendt pr. mail ved booking.

Jeg ved du kan, hvad du vil

Jeg tror på at alle kan skave dét liv, der er nærende for dem, hvis de er villige til at træde 100% ind i deres autentiske lederrolle og lys, samt rydde op i den bagage, der holder dem tilbage. 

Spørgsmålet er derfor aldrig for mig om du kan få dét du drømmer om, men derimod om du er commitet til at gøre dét, der skal til. Det handler om prioritering, 100% ærlighed, dedikation og villigheden til at gå vejen – for dig selv og fremtidige generationer.  

Jeg tror på dig! – og hvis du også tror på dig selv, og er klar til at ændre dét, der holder dig tilbage, så glæder jeg mig til at arbejde sammen med dig  <3 

kh.

Savannah.