Hvad kan du bruge Lavendel-olie til?

Lavendel-olie er én af de mest populære olier der overhovedet findes på verdensplan, og det er med god grund, da denne lille hjælper kan gøre en stor forskel i hverdagen for vores nervesystem og mentale helbred.

Lavendel-olie kan hjælpe dig med:
– Lindre brandsår (blandet op med kokosolie).
– Mere støtte til at kommunikere hvem du er.
– At bidrage til bedre, mere rolig og dyb søvn.
– Lindre stress og frygt.
– Give en følelse af at blive set og hørt.
– Sætte dit tempo ned, og slappe af.
– Buste dit knokleri-mønster (ligesom olien gjorde ved mig – den historie får du længere nede i dette post)
– Åbner op for mere rolig og ærlig kommunikation.
– Derudover er der 20% af mennesker, der bliver peppet op af olien.

Min egen historie om første møde med Lavendel-olie
Da jeg begyndte at bruge Lavendel-olie blev jeg først rigtig, rigtig irriteret.
Hver gang jeg tog Lavendel-olien på, duftede til olien eller diffusede den, blev jeg så tricket, og syntes egentlig bare at olien var træls (sagt på godt jysk!). Mit ego prøvede at sige til mig, at jeg skulle stoppe med at bruge den, men egentlig var mit ego allermest irriteret over den ubalance som Lavendel afslørede i mig.

Det er således med doTERRA’s essentielle olier, at deres rene energi, afslører vores ubalancer. Dette kommer markant til syne, hvis der er en af olierne vis duft du slet ikke kan klare at dufte til, eller bliver følelsesmæssigt tricket af (ligesom jeg var).

Lavendel-olie afslørerede for mig, at selvom jeg var nået rigtig langt med mit gamle knokleri-mønster, så var der stadigvæk vaner at kigge på, der var ubalanceret.

Det var mit ego ikke helt indforstået med, idet det selvfølgelig kræver *forandringer*, hvilket vores ego gerne vil holde os længst muligt væk fra.

Når du har haft en knokleri-mønster, og du bruger en olie som Lavendel, der beroliger dit nervesystem og hjælper dig til at slappe af, så er det klart at egoet kommer på overarbejde, og gerne vil skælde ud, for at holde dig der, hvor du er.

Når du bliver tricket af Lavendel-olie kan det bl.a. skyldes at
:
– Du er blokeret i din kommunikation.
– Du frygter afslag.
– Du har flyvende tanker.
– Du føler dig usikker, uset og uelsket.
– Du har ild i for mange ting på én gang.
– Du glemmer at tage pauser.
– Du knokler, og glemmer at lytte indad til egne behov.


Lavendel-olien kommer med doTERRA både i flaskeform med 15ml og som roll-on med 10 ml (som vist på billedet).

Er du nysgerrig på hvad doTERRAs olier kan gøre for dig?
– Er du interesseret i selv at have dine egne essentielle olier derhjemme, der kan støtte dig og din familie i mere flow, sundere helbred og balance i krop, sind og sjæl?

Måske er du endda interesseret i at starte din egen karriere inde for doTERRAs olier? Uanset hvad der føles som et kald for dig, kan du læse mere om doTERRA og dine muligheder ved at klikke her!

Leave a Reply