Sådan ved du om du har clairvoyante evner

Clairvoyance er et spændende evne. Specielt fordi rigtig mange faktisk har meget udviklede clairvoyante evner, men ikke er klar over det. Derfor håber jeg med denne artikel at jeg kan give dig klarhed omkring dig og dine evner.

1. Du får indskydelser du ikke altid aner hvor komme fra
Det kan være fx. at din veninde aflyser jeres aftale senere på dagen, eller at du skal køre en anden vej hjem hvorefter du senere finder ud af at din oprigtige rute var afspærret, eller at du bare ved, at din bror får det job han har søgt.

Når folk spørger dig, hvordan du ved det, så er din følelse og indre svar “det ved jeg bare”, og grunden til at du ved det, er fordi du læser energier i og omkring dig.


2. Du kan mærke menneskers energier meget kraftigt.
Har du nogensinde prøvet at spørge nogen, om de var okay, for at høre dem sige “ja”, men din klare følelse var “nej!”, for så at blive forvirret over din fornemmelse kontra deres ord?

Det er helt normalt når du har clairvoyante evner. Det skyldes at du læser menneskers energier, og nogle gange ved, før de selv gør det, at noget tærer på dem. Det kan også være du mærker at de lyver over for sig selv, fordi de ikke vil mærke smerten, og derfor prøver at benægte hvad deres oprigtige følelser og behov er.

Det kan være über stressende for din energi at være i relationer, hvor folk lyver omkring deres følelser og lukker ned, idet du netop læser energi så prompte. Det kan også give dig en følelse af overvældelse, fordi du kommer til ubevidst at bruge meget tid og energi på at sortere i dine energi-indtryk og deres ord, fordi deres ord og energi er så meget ude af samklang med hinanden.


3. Du føler dig let overvældet i et rum fyldt med mennesker.
Oftest fordi du simpelthen kan mærke alle menneskers energier på én gang. Dette er klassisk for rigtig mange mennesker med clairvoyante evner, fordi de står så åbne i deres egen energi, at de tager alt energi omkring dem ind som en svamp.

Derfor kan det være meget overvældende for dig at være i et rum fyldt med mange mennesker, fordi du tager alt energi ind og mærker alle stemningerne, der sker i rummet – både highs and lows.


4. Du holder for længe fast i ukærlige relationer, fordi du kan se deres potentialer.
Den gave der kommer med clairvoyante evner er, at du kan se menneskers sjæl rent. Derfor kan du også se alle folks potentialer, og det kan nogle gange give dig skyklapper på.

Ment i den forstand at du nogle gange ser mennesker for dét de *kan* være og blive, istedet for dem de virkelig *er*. Dette kan resultere i ukærlige relationer, der tærer på din energi, fordi du ikke altid ser hvor deres menneske-jeg er. Som mennesker har vi fri vilje, og selvom vi kan have alverdens potentialer, så er det til ingen verdens nytte, hvis vores menneske jeg *ikke* går vejen.

Derfor er det vigtigt du ser på menneskerne i dit liv, og vurderer, om du har set dig blind på deres potentiale, eller om du elsker dem for dem de virkelig er og lever lige nu.

5. Du har svært ved at sætte grænser, fordi du mærker andre så meget.
Når du tager alt energi ind, kan det virkelig være svært at navigere i grænser, fordi du kan mærke andres reaktioner på dine grænser ret kraftigt.

En vigtig huskeregel er, at hver gang du siger “Jeg vil bare ikke gøre den her ked af det” til dig selv, så husk lige at mærk ind, om du gør *dig selv* ked af det, ved at gøre det, du egentlig ikke har lyst til.

At kunne mærke andre mennesker og læse deres energi er en gave, men det er vigtigt at du også formår at tjekke ind med dig selv, sådan du ikke hele tiden lever ud fra andres følelser, fordi så vil du blive drænet.

Så sørg for at tjek ind med dig selv ved fx. at give dig selv tid. Du kan fx. sige “Det lyder spændende – det finder jeg lige ud af, og vender tilbage med” – på den måde kan du altid vinde tid til at mærke, om du vil eller ej.


6. Børn og dyr bliver draget af dig.
De væsner på jorden der læser energi mere end nogle andre, er dyr og børn. Så måske har du oplevet at når du er i hjem med dyr, bliver dyrene altid glade for at se dig og søger dig. Eller når du går forbi babyer vinker de til dig eller lyser op når de ser dig.

Jeg er tit gået forbi babyer, der er blevet helt begejstret, når de har set mig. Man siger at det er fordi babyer ingen filter har, så de ser lyset i mennesker.


7. Du er altid den dine veninder går til, når de har brug for råd.
Hver gang en af dine veninder oplevet ubalancer i deres liv, er du altid den de kommer til eller ringer til for at få råd.

Det skyldes at du kan se objektivt på tingene, og altid kan guide dem via dit “fugleperspektiv”, som du automatisk har på tingene.

Nogle gange kan du måske endda selv blive chokkeret over ordene, der kommer ud af din mund, når du hjælper andre. Som om din guidance kommer fra et andet sted – og det gør den også, for du downloader dine svar fra de universelle, og bliver derfor en kanal for svarene, overblikke og mulighederne.


8. Du kan have svært ved at mærke din krop.
Én af de store ubalancer for mange med clairvoyante evner, er at de er så gode til at være i de visonære lag, at de faktisk nogle gange forsvinder fra deres krop.

Dette kommer til udspil i at der er ubalancer i deres spisevaner. Som fx. at de enten spiser for lidt, fordi de ikke kan mærke sult, eller de spiser for meget, fordi deres måde at komme ned i kroppen på, er ved at give den “tyngde” via mad.


9. Du længes “hjem”.
Du kan ikke forklare det, men du har sådan en underlig hjemve-følelse.
Som om du egentlig slet ikke hører til her på jordplan. Du føler dig måske endda forkert, kluntet, misforstået, osv.

For mange sjæle kan det føles “tungt” at have en krop, fordi de kan huske følelsen af at være formløse. Vores sjæle ser forskellige ud, og vi kommer alle sammen forskellige steder fra, som vi sagtens kan huske, hvis vi tillader os selv at huske det.

Men det er vigtigt at forstå, at din sjæl har valgt at være her i jordisk form. Så når du går og længes hjem, så benægter du egentlig dig selv din jordiske oplevelse og de læringer, du har signet dig op til. Så jo mere du embracer din menneskelighed, og lærer at balancere den med din direkte kanal til universet, jo mere flow vil du opleve i dit liv.


10. Du har let ved at give til andre, men svært nogle gange ved at give til dig selv.
Igen: Du mærker SÅ meget andre mennesker, og er så meget inde i, hvad de har brug for, at du nogle gange glemmer at mærke efter, hvad du har brug for. Derfor kører du nogle gange helt træt i energi, fordi du har givet for meget af dig selv, kontra hvad du egentlig havde i din egen energibeholder.

Du kan undvære alt for andre, men det er vigtigt for dig at lære, at du *ikke* skal undvære alt for andre. Det er vigtigt du opfylder dine egne behov også, sådan du har mere at give af. Det er win win for alle. Verden bliver ikke et bedre sted af at give fra et tomt sted. Verden bliver et bedre sted af at vi alle sammen giver fra et rigt sted, og det starter med at elske os selv nok til at opfylde vores egne behov, inden vi hjælper andre med at opfylde deres. <3Kan du genkende dig selv i én eller flere af ovenstående scenarier?
– Så har du helt sikkert clairvoyante evner.

Kunne du tænke dig at udfolde dine clairvoyante evner, og lære at få redskaberne til at bruge din evner på den mest selvkærlige og nærerende måde for dig selv og andre?

Så kom med på min online-uddannelse i clairvoyance, Higher Guiding Mastery , der bliver afholdt for sidste gang.

Vi starter mandag den 24. Februar kl. 15.00, og jeg vil elske at have dig med, hvis du mærker et kald – du kan læse mere og snuppe en af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Har du spørgsmål om uddannelsen er disse velkomne på hello@savannahnomonde.dk <3

Leave a Reply