Manifestations-olierEfter en vild, vild, viiiiild september-måned, er jeg nu så småt landet igen ovenpå crazy manifestationer, rekordomsætning og en helt ny vibe.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker manifestation.
Jeg nørder big time med diverse manifestations-redskaber, og elsker at finde nye energi-genveje. En af de energi-genveje for mig har klart været mine essentielle olier fra doTERRA.


I dette indlæg vil jeg derfor fortælle dig om hvilke olier, der har hjulpet mig til at manifestere min popo ud af bukserne her i september – selvfølgelig sammen med indre arbejde, inspireret handling og villigheden til at justere dét, der ikke fungerede, undervejs.Wild Orange
Dette er olien for Overflod. Wild Orange støtter os i at vide at der er nok – omend det gælder kærlighed, penge, muligeder, tid, overskud, resourcer, etc.
Den går ind, og hjælper dig til at tænke kreativt, og støtter dig i at tænke muligheds-tanker, istedet for begrænsende tanker. Olien er også kendt som “penge”-olien, der støtter folk i at vækste ift. deres økonomi.

Anvendelse: Olien har jeg drukket i et glas vand og/eller smurt på hjertet eller under fødderne – hver dag.


Geranium
Denne olie var faktisk én af mine hade-olier til en start. Når der er en olie, som du *ikke* kan lide, er det fordi du har nogle blokeringer ift. den eller de følelser, som olien står for.

Geranium står for kærlighed og tillid. Tillid er alfaomega i manifestation. Uden tillid, prøver vi konstant at tage “styringen” fra universet, og gøre os til overdommere over, hvordan tingene skal se ud, uden vi egentlig har det fulde billede – for den eneste, der har det fulde billede er jo universet selv.

Geranium hjælper dig til at holde hjertet åbnet, og have tillid til dig selv, din omverden og universet.

Anvendelse: Olien har jeg brugt ved at smøre på hjertet eller haft den i diffuseren sammen med Wild Orange.Brave
Brave er en af olierne fra doTERRAs børnekit – men lad dig ikke snyde af, at den hører herunder. Brave er nemlig hammer effektiv og god til at give dig modet til at face de ting, der svære og, til tider, uoverskuelige.

Omend det handler om at turde handle i integritet, gå ud af din comfort zone, lave en inspireret handling eller at mærke følelser, du er bange for i dig selv, så er den her olie virkelig sendt fra himlen, til netop at steppe ind i dit mod.

Anvendelse: Jeg smører Brave på håndleddet, på hjertet eller på min puls lige under ørerene.Frankinsence
I olie-munde også kendt som “Frank”, for os som har et helt specielt forhold til denne magiske olie.

Frank er en meget spirituel olie, der giver dig klar forbindelse til dine egne klare svar, og hjælper dig til at mærke og handle i overenstemmelse med din egen sandhed.

Man kan basically sige at det er ‘alingment’ på flaske. Frank hjælper til at kunne høre de magiske indskydelser ift. inspireret handling og guidance, der er så smadder vigtigt, når vi manifesterer. Derfor har denne olie været en helt uundværlig makker.

Anvendelse: Jeg har enten brugt Frankinsence i en diffuser sammen med nogle citrus-olier, eller så har jeg taget en dråbe i ganen eller i nakken.Cypress
Olien for flow, der hjælper dig med at bevæge dig fremad, og slippe den bagage, du har holdt fast i. Cypress dræber modstanden, og lader dig danse i takt med livets nu. Alt gammelt støj fra fortiden, hjælper den dig til at lade blive liggende i fortiden, og støtter dig i at leve dit bedste nu.

Anvendelse: Cypress har jeg brugt én dråbe af på mit solarplexus om dagen.
Forgive
At tilgive er en stor del af at kunne skrue op for ens manifestations-power. Dit energi-felt bruger nemlig mange ressoucer, hvis den holder fast i gamle fortrydelser, gamle afvisninger og vrede – omend det er imod andre eller dig selv.

Derfor er den her olie eminent, for at hjælpe dig i kontakt med gammelt nag, der er på tide at slippe, og hjælper dig med at sætte gammelt, stagneret energi fri.

Hver gang vi tilgiver, så booster vi vores manifestations-kraft – så denne her olie er helt eminent til at cleare den energi, der holder fast i dit gamle nag, bevidst og ubevidst og forløse det, sådan du kan bevæge dig fremad i livet.

Anvendelse: Forgive har jeg brugt enten i nakken, på håndleddet eller på pulsen ved ørerene.


Magnolia
Olien for medfølelse – og medfølelse er hammer vigtigt at have for sig selv, når du vækster i livet, skal lære noget nyt eller har perfektionistiske træk.
Magnolia lærer dig at sige “Du gør det bedste du kan. Andre gør det bedste de kan – og mere kan man ikke forlange af nogen” <3

Magnolia hjælper dig derfor til at se verden igennem et kærlighedsfilter, hvor du føler dig støttet, elsket og værdat.

Anvendelse: Magnolia har jeg i perioden brugt som “parfume”, og har været én af de olier, jeg har brugt hver dag. Har typisk smurt olien på håndleddet, og nogle dage på hjertet eller i nakken.


Er du nysgerrig på doTERRAs skønne olier?

De her oliers magi blows my mind hver dag! De er smutveje til støtte, det indre arbejde og forløsning, hvilket jeg er gigantisk fan af.

Er du olie-nysgerrig? Så læs mere hvordan du kommer i gang med doTERRA – omend det er fordi du vil være kunde eller bygger. Du læser mere om olierne ved at klikke her.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om doTERRA, og hvad de essentielle olier kan gøre for dig, så send mig en mail på hello@savannahnomonde.dk <3

Jeg håber du fandt dette indlæg inspirerende
– Og at du fandt nogle nøgler, der kan hjælpe dig på din manifestations-rejse.


Kh.

Savannah.

Leave a Reply