4 Universelle Love du *skal* kende i Manifestation

Mange kender til Loven om Tiltrækning, men meget få kender til de resterende love, der bakker dine manifestationer op.

Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig om 4 love, du skal kende, fordi de gør din manifestation til en leg.

Manifestation i alt sin simpelhed
Inden jeg starter med at tale om de universelle love, er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke tror på, at vi skal lære at manifestere – for vi manifesterer allerede hele tiden. Hele dit liv er en manifestation af dine tanker/historier, din energi og din selvværdsfølelse.

Universet er et gavmildt sted, der ikke ønsker noget for dig og mig.
Derimod er universet så elskværdig at spejle os i vores energi. Det vil sige, at universet hele tiden giver dig et spejl på, hvad der sker indeni dig, enten bevidst eller ubevidst. Dette sker ved at dine historier bliver synliggjort i din omverden.

Synes du fx. det er svært med penge, så får du hele tiden sendt penge-udfordringer.

Synes du det er svært at finde kærligheden, så møder du de forkerte partnere gang på gang.

Synes du at man skal knokle sig til resultater, så lander dine resultater altid først efter du har knoklet, fordi din energi ikke tillader det inden.

Universet kan kun spejle, hvad der sker i indeni dig. Derfor kan universet heller ikke teste dig, men måske har du svært ved at eje noget konkret, og laver derfor udsving i energi, som universet spejler.

Så du skal ikke lære at manifestere – men du skal nærmere lære at blive et match til dine ønsker, hvilket virkelig er sjovt, når du først forstår at knække koden.

En af de koder er at forstå de universelle love. Derfor lærer du her om 4 af dem, der virkelig er vigtig for dine manifestationer.


De universelle love – hvordan fungerer de?
Det fantastiske ved de universelle love og manifestation er, at du ikke behøves at tro på dem, før de virker – energierne arbejder for dig hele tiden, omend du er bevidst om dem eller ej.

Det er ligesom Loven om Tyngdekraft – hvis jeg tabte en kuglepen ud i luften, ville du ikke sidde og tænke “Gad vide om den falder på gulvet” – det ved du at den gør, fordi du har så stor tillid til Loven om Tyngdekraften – og selv hvis du ikke troede på det, ville Loven om Tyngdekraft få kuglepennen til at lande på gulvet alligevel, fordi Loven følger sin egen rytme.

Derfor får du her 4 Universelle Love der gør manifestation til en leg, når du kender dem, og formår at arbejde med dem, istedet for imod dem.

Loven om Inspireret Handling

Denne lov er såååå vigtig, når det kommer til manifestation. Da The Secret blev verdenskendt fik mange den opfattelse, at hvis de bare sad hjemme på sofaen og visualiserede deres drømme igen og igen, så ville de lande.

Selvom at visualisere er en vigtig ting for mange i manifestation, så kan dette ikke stå for sig selv. At visualisere foregår på det astrale plan, men idet du er menneske, er det vigtigt du også får din krop med. Det vil sige at manifestation er at lade himmel og jord mødes og arbejde sammen, fordi som gode gamle Walt Disney sagde “If you can dream it, you can do it”, men det kræver også at du går ud og GØR det.

Inspireret handling kan komme i alverdens former. For mange kommer deres inspirerede handling tit i at komme udenfor deres comfortzone, fordi hvis du ønsker dig noget nyt, er du nødt til at gøre noget nyt.

Det kan være at du får en besked ind om, at du skal gå over og spørge fyren på kaffebaren om hans nummer.

Det kan være at du får en ide til at opslag i din business, som du synes er mega sårbart at dele.

Det kan være du får ind, at der er et kursus til skal tilmelde dig eller en mentor du skal begynde at gå hos.

Mulighederne er mange, men hvad der er så vigtigt at forstå med inspireret handling er, at hvis det føles forcerende, så er det ikke en inspireret handling.

Det samme gælder knokleri. Knokleri er ikke en inspireret handling, fordi når vi knokler, så gør vi det ud fra mistillid eller/og en følelse af at skulle bevise os værdige.

Inspireret handling er tanken om “du kunne også gøre det her…” – et lille frø, der opstår, du skal vælge enten at ignorere eller så, sådan den kan spire.

Loven om Polaritet

Denne lov fastslår at alt i universet har sin modpol. Det vil sige, at for at vi kan være elskede, så findes der også modpolen der hedder at være ligeglad. At rigdom har sin modpol i fattigdom, og at flow har sin modpol i stagnation. Det betyder derfor også, at du *ikke* kan have en udfordring, uden der er en løsning.

Loven om Polaritet kan føles mega angstprovokerende for mange, når den viser sig. Når folk lever i modpolen til dét, de egentlig ønsker sig, tror de tit at det er fordi deres manifestations-evner er “gået i stykker”, men egentlig er det bare universet der spejler dig i, at du skal lave nogle justeringer, sådan du kan blive et energetisk match til dine ønsker.

Så Loven om Polaritet viser dig bare, hvor du har noget indre arbejde at gøre, således du kan genkende “Dét her er *ikke* det jeg ønsker mig mere af – dét, som jeg ønsker mig mere af, er det her..“, og så få justeret dit fokus, din vibe og dine historier, således du får vendt energien til at være et bedre match til dine drømme.

Loven om Polaritet er derfor en kæmpe hjælp, hvis du kan se den for dét den er: En hjælper, der viser dig, hvor dit fokus og energi kræver ekstra kærlighed og justering.

Derudover er det vigtigt at understrege at universet kender ikke til “godt” eller “dårligt”. Det er labels vi mennesker har skabt i vores menneskelige oplevelse. Det handler derfor om at finde ind til, at livet altid sker FOR dig, uanset hvor fuldstændig uoverskueligt noget kan virke.

Derudover kan vi også nogle gange opleve vores komplet yderligheder af vores ønsker, fordi universet er ved at “rokere” rundt, således vores manifestationer kan lande. Så når alting føles som om, at det er ved at falde sammen, er det faktisk fordi at alting er ved at falde på plads – og det derfor er vigtigt at du fortsat gør dit indre arbejde.

Loven om Oneness

Loven om Oneness er den lov, der husker os på, at vi alle sammen hænger sammen. Så dét du gør imod dig selv, gør du også imod mig – og det er også derfor, at hvis du ønsker andre noget dårligt, så ønsker du også dette for dig selv.

Som mennesker hænger vi sammen. Det er også derfor at din succes er andre succes, og at hvis du holder dig selv tilbage, holder du også andre tilbage.

Alting og alle hænger sammen, og jo mere du bruger denne bevidsthed aktivt, jo flere bevismaterialer på at dine drømme er en realitet vil du se i din virkelighed. For når du ser en person have stor succes, så betyder det også, at når denne kan have succes, så kan du også skabe det for dig – ellers ville du slet ikke kunne se det hos andre.

Så loven om Oneness kommer ned til: Ønsk for andre dét du ønsker for dig selv, og husk på at vi alle er ét.

Loven om Årsag & Effekt

Også kendt som karmaloven, der siger “Du høster hvad du så’r”. Hvad du sender ud, er hvad du får tilbage, uanset hvilken energi der ligger bag.

Det er faktisk ligesom at så frø – jorden er fuldstændig ligeglad med hvilke frø du sår, for den vil vokse hvad end du lægger i jorden. Universet fungerer på samme måde – den dømmer ikke hvad du sender ud, men sørger bare for at match dig tilbage i den energi, som du møder op med.

Det vil sige, at hvis du fx. møder op i din business med 80% energi, så får du 80%-resultater.

Derfor er det så vigtigt at du giver dét, du selv ønsker at modtage, og er bevidst om dette i dine handlinger. For universet matcher altid energien bag dine handlinger.

Sætningen “Smil til verden, og verden smiler til dig” er derfor et meget fint spejl på denne lov.

Igen handler det ikke om hvor meget du gør, men hvor all in din energi er, når du tager dine inspirerede handlinger, når de kalder på dig.

Vil du lære mere om De Universelle Love?

Så lærer jeg dig mere om disse på Higher Guiding Mastery – min online uddannelse i clairvoyance.

Læs mere og snup én af de begrænsede pladser ved at klikke her.