9 store misforståelser om healing og clairvoyance

Jeg møder på min vej rigtig mange gamle og forkerte antagelser samt myter om clairvoyance og healing. Derfor vil jeg bruge denne artikel på at fortælle dig de hyppigste, og hvorfor de ikke holder vand.

1.Clairvoyance/healing virker kun hvis man tror på det

Du behøves ikke tro på hverken healing eller clairvoyance for at det virker, fordi det er energi, der gør arbejdet hvorvidt du tror på dét er der eller ej. Ligesom med strøm: Du kan heller ikke se strøm, men du kan se det virker, hver gang du tænder noget i dit hjem.

Det samme gør sig gældende med manifestation. Mange siger, at de ikke tror på manifestation, men det ændrer jo ikke på, at de stadigvæk manifesterer, selvom de ikke tror på det.

2. En clairvoyant kan spå om fremtiden

Igen en antagelse, som jeg gerne vil eliminere. En clairvoyant spår ikke om fremtiden. En clairvoyant ser på dine potentialer, ud fra den energi du vibrerer med lige nu, men det er altid op til dig at få dem til at ske. Ingen kan få det til at ske for dig, andet end dig, idet du er udstyret med dét, som hedder fri vilje.

Fri vilje betyder at den eneste, der kan skabe noget i dit liv, er dig selv, idet du er her for at have din egen menneskelige oplevelse, og dermed skaber du med dine egne tanker og handlinger. Derfor kan ingen spå om fremtiden, for ingen kan bestemme hvorvidt du går dén vej potentiale ligger på – det er altid op til dig selv!

3. Det er umuligt at leve af at være clairvoyant/healer

Hver gang jeg fortæller nogen at jeg er clairvoyant og healer, så er spørgsmålet herefter 9 ud af 10 gange: “Kan man godt leve af det?”.

Og ja, det kan man selvfølgelig! Hvis det er din vej at arbejde som healer eller clairvoyant (eller begge dele), så er din sjæl en mester til at manifestere de omstændigheder ind i dit liv, der gør, at du er støttet i dit arbejde og lever af det.

Der er intet glasloft ift. dette andet end dét, som du sætter for dig selv. Jeg har altid syntes, at det er sjovt, at så mange formoder at man ikke kan leve af healing og clairvoyance, når så mange gør det. For ærligt, der er faktisk ingen forskel på om du er skolelærer eller clairvoyant i arbejdsstilling – muligheden for at leve af det er dét samme. <3

4. Man skal være på en bestemt måde for at være healer/clairvoyant

Dengang jeg for fire år siden indså at min vej var vejen som healer/clairvoyant græd jeg, fordi jeg tænkte “Jeg er ikke sådan en type!!”, og det blev jeg derefter nysgerrig på – for hvem var dét, at jeg troede, at jeg skulle være.

Mit billede af at være lysarbejder var at være denne selvofrende type, der intet måtte eje, og altid skulle stå til rådighed for andre mennesker. At jeg ikke længere måtte være forfængelig, at jeg ikke længere måtte købe de brands jeg elsker og at jeg generelt skulle sige farvel til store dele af mig selv.

Og det er selvfølgelig én stor løgn. Der er ingen regler for hvordan du skal være som healer/clairvoyant, andet end du skal være den du er! Så hvis du elsker Chanel og ønsker dig en Tesla, der det altså ikke således “Bare ærgerligt Sonny-boy, så kan du sgu ikke være med i healer-klubben”.

Du skal være dig! Det er den eneste måde du kan vibrere med høj vitalitet, autencitet og integritet, fordi folk kan mærke, når du prøver at være noget, som du ikke er. Alignment er nøglen, og den eneste historie der holder dig tilbage, er den historie om alt dét, du tror du skal være/opgive for at være fx. healer/clairvoyant. It’s all in your head, for når alt kommer til alt, så gør du allerede ubevidst meget af energi-arbejdet – du har bare ikke sat et “healer/clairvoyant”-label på dig selv, men det er ikke ensbetydende med at du ikke er det.

5. Man *skal* sidde i rum sammen for at der kan finde en healing/clairvoyance sted

Jeg har siden dag ét i min forretning afholdt mine sessioner pr. telefon og undervist online, fordi det er et match til mig. Mange vil gerne holde fast i at clairvoyance og healing virker bedst eller kun virker, hvis man sidder overfor hinanden – I call bullshit.

Energien er ligeglad med distancen, fordi uanset hvad mødes I i hjertet, og det er dét, som skaber healingsrummet. Derfor er en healing/clairoyance lige så effektfuld omend I sidder sammen i et rum eller sidder “sammen” via en telefonforbindelse/internetforbindelse.

6. Healing er et quick-fix

Nogle mennesker bruger healing, fordi de har nogle følelser, som de gerne vil “slippe” for at mærke – de vil derfor gerne quick-fixes.

Servicemeddelse: Du er et menneske, der er her for at have en menneskelig oplevelse – og i den pakke indgår følelser, og derfor er et quick-fix ikke muligt. Healing kan dog støtte op om at følelsen lettere kan passere, sådan den slipper din krop, og dermed stiger din vibration, fordi følelsen frekvens ikke holder din fulde frekvens nede.

Du kan derfor ikke undgå dine følelser – du er nødt til at ære dem og mærke dem, fordi de jo netop også guider dig. Følelser er vibrationer af energi, og hver følelse har derfor sin egen frekvens.

7. At være healer/clairvoyant er kun for de få udvalgte

At være healer/clairovyant kan se ud på mange måder. Et eksempel er at én af de største healere/clairvoyante, jeg kender, er Paul McCartney fra The Beatles.
Paul McCartney har før talt om at hans sange kommer “oppefra”, og at han blot er kanal for dét, der kommer igennem ham.

Og det er jo lige præcis dét, som en healer/clairvoyant er: En kanal!
Jeg tror ikke Paul vil kalde sig selv for healer/clairvoyant, men det er han, fordi han downloader og skaber noget, der kan hjælpe folk med at transformere, forstå og slippe deres følelser.

Nogle healere/clairvoyante sidder som undervisere (som fx mig), imens andre er musikere, malere, pædagoger, politikere (tænk lige på fx. Obama), etc.

Jeg tror på, at jo flere der lærte deres evner at kende, og kunne bruge dem på en nærende måde, jo færre ville blive overvældede, og jo mere en aligned verden ville vi have, fordi folk stoppede med at handle imod dem selv, men tog deres egen “kanal” seriøst, og ærede den.

8. Energiarbejde er kompliceret at udføre

Energiarbejde er overhovedet ikke kompliceret, men smadder simpelt. Mange kommer dog til at få det til at fremstå super svært.

Essensen af energiarbejde og at transformere energi er: Find roden, tag den op, og plant en ny energi, der repræsenterer en energi du ønsker.

9. Clairvoyance er kun afdøde-kontakt

Langt fra!! Faktisk laver jeg stort set aldrig afdødekontakt. Dét, jeg derimod bruger clairvoyancen til, er at se sjælen, hvorfor den er her og dens potentialer, samt hvad der blokerer folk fra at udleve deres mest autentiske udgave af dem selv.

Som Gay Hendricks skriver i bogen “The Big Leap”, så vil ingen, når vi er færdige med at være her, spørge “hvorfor var du ikke noget mere som Moses?” – nej, de vil derimod spørge “Hvorfor var du ikke noget mere dig?” – fordi det er *dig*, du er her for at udleve og realisere!

Er du klar til at udfolde dine evner inde for clairvoyance og healing?

Den 1. Juni starter min online-healings-uddannelse Energy Reader Education.

På uddannelsen lærer du både at bruge dine clairvoyante evner og dine evner inde for healing. Du lærer at heale dig selv og andre. Du lærer at transformere blokeringer og karma, og du lærer mest af alt at lede dig selv, sådan du kan hjælpe andre til at gøre det samme i deres liv.

Kalder uddannelsen på dig, så snup én af de begrænsede pladser på Energy Reader Education ved at klikke her!

Hvordan du ved, om det er for dig? Du ved det bare <3 Det er sådan et kald, en tiltrækning, en kildende fornemmelse i maven.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen kan du sende dem til hello@savannahnomonde.dk <3

Leave a Reply