Anbefalinger

Anbefalinger af mit arbejde <3

Jeg er blown away af dine smukke gaver...

Tak, tak, tak. Hvor var det en smuk og vigtig oplevelse. Jeg er blown away af dine smukke gaver. Hvor er det godt at du gør det, du gør, og viser vejen <3 Hjælper med at finde mig frem igen, den ægte mig, kan mærke hvor lykkelig sjælen er for at blive set, mærket og lyttet til.”

– Naja 

Det er det vildeste jeg nogensinde har oplevet..

Tårerne trillede langsomt ned af kinderne, imens du sagde de healende ord i den anden ende af telefonen. Sjælen kunne genkende ordene. Og mit ellers ret så tunge Solar Plexus blev vendt på hovedet og til sidst befriet på et plan det aldrig har været på. Resten af dagen følte jeg mig let som en fjer med massere af energi og med et fuldstændig åbent hjerte.”

– Mia

Fra stilstand til bevægelse

Søde, topdygtige du, der er sket noget vildt. Resten af selve dagen bar præg af mit svingende humør, jeg følte mig rundt på gulvet, ikke på en negativ, men bare sensitiv måde. Dagen efter vågnede jeg og var sygt zen. Og sådan har jeg det stadig. Men her kommer det vilde: Jeg blev overvældet af inspiration dagen efter sessionen, og efter flere års frustreret dødvande er jeg nu i gang med et SKRIVEPROJEKT. Savannah, jeg bookede sessionen, fordi jeg var ved at gå ud af mit gode skind over at føle, jeg stod stille. Nu føler jeg mig i bevægelse. Det er så stort.” 

– Sophia

Rørende og forløsende

Savannah healede blokeringerne og erstattede dem med nye overbevisninger, som er til bedre gavn for mig. Efter sessionen følte jeg mig meget lettet og opløftet. Savannah guidede mig roligt igennem, hvilke effekter jeg kunne forvente efterfølgende. Jeg følte mig ganske tryg og fyldt af energi. Kære Savannah, tusind tak for en fantastisk, rørende og forløsende oplevelse

– Liv