9 store misforståelser om healing og clairvoyance

Jeg møder på min vej rigtig mange gamle og forkerte antagelser samt myter om clairvoyance og healing. Derfor vil jeg bruge denne artikel på at fortælle dig de hyppigste, og hvorfor de ikke holder vand.

1.Clairvoyance/healing virker kun hvis man tror på det

Du behøves ikke tro på hverken healing eller clairvoyance for at det virker, fordi det er energi, der gør arbejdet hvorvidt du tror på dét er der eller ej. Ligesom med strøm: Du kan heller ikke se strøm, men du kan se det virker, hver gang du tænder noget i dit hjem.

Det samme gør sig gældende med manifestation. Mange siger, at de ikke tror på manifestation, men det ændrer jo ikke på, at de stadigvæk manifesterer, selvom de ikke tror på det.

2. En clairvoyant kan spå om fremtiden

Igen en antagelse, som jeg gerne vil eliminere. En clairvoyant spår ikke om fremtiden. En clairvoyant ser på dine potentialer, ud fra den energi du vibrerer med lige nu, men det er altid op til dig at få dem til at ske. Ingen kan få det til at ske for dig, andet end dig, idet du er udstyret med dét, som hedder fri vilje.

Fri vilje betyder at den eneste, der kan skabe noget i dit liv, er dig selv, idet du er her for at have din egen menneskelige oplevelse, og dermed skaber du med dine egne tanker og handlinger. Derfor kan ingen spå om fremtiden, for ingen kan bestemme hvorvidt du går dén vej potentiale ligger på – det er altid op til dig selv!

3. Det er umuligt at leve af at være clairvoyant/healer

Hver gang jeg fortæller nogen at jeg er clairvoyant og healer, så er spørgsmålet herefter 9 ud af 10 gange: “Kan man godt leve af det?”.

Og ja, det kan man selvfølgelig! Hvis det er din vej at arbejde som healer eller clairvoyant (eller begge dele), så er din sjæl en mester til at manifestere de omstændigheder ind i dit liv, der gør, at du er støttet i dit arbejde og lever af det.

Der er intet glasloft ift. dette andet end dét, som du sætter for dig selv. Jeg har altid syntes, at det er sjovt, at så mange formoder at man ikke kan leve af healing og clairvoyance, når så mange gør det. For ærligt, der er faktisk ingen forskel på om du er skolelærer eller clairvoyant i arbejdsstilling – muligheden for at leve af det er dét samme. <3

4. Man skal være på en bestemt måde for at være healer/clairvoyant

Dengang jeg for fire år siden indså at min vej var vejen som healer/clairvoyant græd jeg, fordi jeg tænkte “Jeg er ikke sådan en type!!”, og det blev jeg derefter nysgerrig på – for hvem var dét, at jeg troede, at jeg skulle være.

Mit billede af at være lysarbejder var at være denne selvofrende type, der intet måtte eje, og altid skulle stå til rådighed for andre mennesker. At jeg ikke længere måtte være forfængelig, at jeg ikke længere måtte købe de brands jeg elsker og at jeg generelt skulle sige farvel til store dele af mig selv.

Og det er selvfølgelig én stor løgn. Der er ingen regler for hvordan du skal være som healer/clairvoyant, andet end du skal være den du er! Så hvis du elsker Chanel og ønsker dig en Tesla, der det altså ikke således “Bare ærgerligt Sonny-boy, så kan du sgu ikke være med i healer-klubben”.

Du skal være dig! Det er den eneste måde du kan vibrere med høj vitalitet, autencitet og integritet, fordi folk kan mærke, når du prøver at være noget, som du ikke er. Alignment er nøglen, og den eneste historie der holder dig tilbage, er den historie om alt dét, du tror du skal være/opgive for at være fx. healer/clairvoyant. It’s all in your head, for når alt kommer til alt, så gør du allerede ubevidst meget af energi-arbejdet – du har bare ikke sat et “healer/clairvoyant”-label på dig selv, men det er ikke ensbetydende med at du ikke er det.

5. Man *skal* sidde i rum sammen for at der kan finde en healing/clairvoyance sted

Jeg har siden dag ét i min forretning afholdt mine sessioner pr. telefon og undervist online, fordi det er et match til mig. Mange vil gerne holde fast i at clairvoyance og healing virker bedst eller kun virker, hvis man sidder overfor hinanden – I call bullshit.

Energien er ligeglad med distancen, fordi uanset hvad mødes I i hjertet, og det er dét, som skaber healingsrummet. Derfor er en healing/clairoyance lige så effektfuld omend I sidder sammen i et rum eller sidder “sammen” via en telefonforbindelse/internetforbindelse.

6. Healing er et quick-fix

Nogle mennesker bruger healing, fordi de har nogle følelser, som de gerne vil “slippe” for at mærke – de vil derfor gerne quick-fixes.

Servicemeddelse: Du er et menneske, der er her for at have en menneskelig oplevelse – og i den pakke indgår følelser, og derfor er et quick-fix ikke muligt. Healing kan dog støtte op om at følelsen lettere kan passere, sådan den slipper din krop, og dermed stiger din vibration, fordi følelsen frekvens ikke holder din fulde frekvens nede.

Du kan derfor ikke undgå dine følelser – du er nødt til at ære dem og mærke dem, fordi de jo netop også guider dig. Følelser er vibrationer af energi, og hver følelse har derfor sin egen frekvens.

7. At være healer/clairvoyant er kun for de få udvalgte

At være healer/clairovyant kan se ud på mange måder. Et eksempel er at én af de største healere/clairvoyante, jeg kender, er Paul McCartney fra The Beatles.
Paul McCartney har før talt om at hans sange kommer “oppefra”, og at han blot er kanal for dét, der kommer igennem ham.

Og det er jo lige præcis dét, som en healer/clairvoyant er: En kanal!
Jeg tror ikke Paul vil kalde sig selv for healer/clairvoyant, men det er han, fordi han downloader og skaber noget, der kan hjælpe folk med at transformere, forstå og slippe deres følelser.

Nogle healere/clairvoyante sidder som undervisere (som fx mig), imens andre er musikere, malere, pædagoger, politikere (tænk lige på fx. Obama), etc.

Jeg tror på, at jo flere der lærte deres evner at kende, og kunne bruge dem på en nærende måde, jo færre ville blive overvældede, og jo mere en aligned verden ville vi have, fordi folk stoppede med at handle imod dem selv, men tog deres egen “kanal” seriøst, og ærede den.

8. Energiarbejde er kompliceret at udføre

Energiarbejde er overhovedet ikke kompliceret, men smadder simpelt. Mange kommer dog til at få det til at fremstå super svært.

Essensen af energiarbejde og at transformere energi er: Find roden, tag den op, og plant en ny energi, der repræsenterer en energi du ønsker.

9. Clairvoyance er kun afdøde-kontakt

Langt fra!! Faktisk laver jeg stort set aldrig afdødekontakt. Dét, jeg derimod bruger clairvoyancen til, er at se sjælen, hvorfor den er her og dens potentialer, samt hvad der blokerer folk fra at udleve deres mest autentiske udgave af dem selv.

Som Gay Hendricks skriver i bogen “The Big Leap”, så vil ingen, når vi er færdige med at være her, spørge “hvorfor var du ikke noget mere som Moses?” – nej, de vil derimod spørge “Hvorfor var du ikke noget mere dig?” – fordi det er *dig*, du er her for at udleve og realisere!

Er du klar til at udfolde dine evner inde for clairvoyance og healing?

Den 1. Juni starter min online-healings-uddannelse Energy Reader Education.

På uddannelsen lærer du både at bruge dine clairvoyante evner og dine evner inde for healing. Du lærer at heale dig selv og andre. Du lærer at transformere blokeringer og karma, og du lærer mest af alt at lede dig selv, sådan du kan hjælpe andre til at gøre det samme i deres liv.

Kalder uddannelsen på dig, så snup én af de begrænsede pladser på Energy Reader Education ved at klikke her!

Hvordan du ved, om det er for dig? Du ved det bare <3 Det er sådan et kald, en tiltrækning, en kildende fornemmelse i maven.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen kan du sende dem til hello@savannahnomonde.dk <3

5 klassiske undskyldninger der viser du er bange for dine clairvoyante evner

Jeg tror efterhånden ikke at der findes en undskyldning, som jeg ikke har hørt, hvad angår folk, der er bange for deres clairvoyante evner – og derfor deres power.

Derfor har jeg samlet nogle af undskyldningerne i dette skriv – måske du genkender dig selv i én eller flere af dem? <3

“Jeg er *ikke* “sådan en type”

I mange år har billedet af clairvoyante været noget karikeret, og mange har fejlagtigt troet at dét med at stå ved sine evner gjorde, at man hørte under en bestemt kasse og skulle leve op til en bestemt måde at være på – inklusiv mig selv i starten.

Jeg følte i sin tid, at hvis jeg var clairvoyant, så var der ting, jeg skulle gøre, og andre ting jeg skulle stoppe med at gøre – ubevidst troede jeg vitterligt der var et regelsæt om, hvordan man skulle være i verden, for at man “måtte” bruge sine evner.

Jeg troede fx. jeg skulle være ligeglad med mit udseende, tage stærkt afstand til materialistiske ting og tøj, og være typen der ingen penge havde og bare boede blandt naturen isoleret for mig selv (I know – et pretty messed up billede :’D ). Min indre æstetiker, livsnyder og kunstner kunne slet ikke rumme, hvis så meget af “mig” skulle ændres. Det føltes så forkert.

Indtil jeg med tiden lærte, at stå klart i mine evner jo bare er at stå ved alt det jeg er i min sjæl – så ingen ændringer i min personlighed, andet end at lade den skinne mere igennem. Så alle de regler og kasser, som jeg troede der var, var alt sammen historier, som mit ego holdte fast i i frygt. Jeg valgte at smide den karikerede clairvoyant i skraldespanden, og så møde op som mig – og det gjorde hele forskellen.

“Hvis jeg ignorerer det, så forsvinder det nok på et tidspunkt…”

Endnu en historie, som jeg fortalte mig selv i fling. “Hvis bare jeg ignorerer de her følelser og inputs, så forsvinder det nok“.

Men nul putte. Tværtimod bliver kaldet større og større, og flere døre vil lukke, indtil vi går ind ad den dør, der er tænkt til os.

Tænk lige over, at jeg sad i en næsten nyindkøbt lejlighed i København, jeg faktisk ikke havde råd til, hvor jeg havde brugt 3 år på at bygge karriere i musikbranchen, samt studeret en bachelor i kommunikation – blot for at se, at der ingen flow var. Alle døre var lukket i.
Og der sagde mit hjerte: “Du vil gerne hjælpe mennesker. Det er dét, du er her for – og det er nu” – og da det tikkede ind, og jeg begyndte at vælge at gå den vej, kom flowet igen – fordi min sjæl kaldte mig hjem til mig selv. <3

Som jeg plejer at sige: Vi kan ikke løbe fra os selv.
Dét, som vores sjæl har valgt for os, er altid helt perfekt. Så kan vi godt benægte det, men det fjerner ikke kaldet eller vores evner – tværtimod går vi bare og har modstand på os selv, hvilket er virkelig ukærligt, og skaber stress, angst og depressioner, fordi vi kommer så langt fra vores kerne.

Så nej – dit kald stopper ikke. Uanset hvor meget du har i kalenderen, hvor mange film du ser på Netflix, hvor meget motion du dyrker eller hvor meget du knokler. Dit kald er din sjæl, og din sjæl er altid to skridt foran <3

“Folk kommer helt sikkert til at synes jeg er mærkelig

Den her undskyldning var stor hos mig. Jeg kan huske at jeg var meget bange for, hvad andre mon ville tænke om mig, når jeg begyndte at stå ved, at jeg havde clairvoyante evner.

Det er en meget sjov kontrast til i dag, hvor jeg slet ikke kan lade være med at stå ved det, fordi jeg elsker dét jeg laver, og jeg elsker at dét her er mit arbejde, og at jeg kan få lov til at se så mange sjæle helt rene i deres potentialer, og give dem nøglerne til at kunne gøre det samme.

Indrømmet: Nogle relationer røg i svinget da jeg begyndte at gå min clairvoyante vej, imens andre relationer “voksede” i kærlighed, og så er der kommet nye, fantastiske mennesker til – som elsker mig for den jeg er.

Og det er egentlig essensen af det hele. For hvis vi skal gemme sider af os selv væk, for at være “gode nok” og elsket, så er vi på afveje fra os selv. Det hele starter med at vi elsker os selv nok til at vi møder op, som os selv, og så følger vores omverden med. Og dét der falder fra, der kommer altid noget bedre – universet tager aldrig noget væk, uden at erstatte det med noget meget bedre. <3

“Det er min mor/moster/mormor/veninde der kan sådan noget – ikke mig!!”

Mange kender allerede én i deres familie eller omgangskreds der bruger deres evner på den ene eller den anden måde. For mig var det min mor der altid har været åben i sine evner.

Min mor var typen, der hjalp mange ånder over på den anden side, og vores hjem har altid været et “trafikprop” af ånder, fordi hun ikke altid var lige god til at lukke af og sætte grænser for ånderne i sin energi.

Dengang det virkelig gik op for mig, at jeg havde evnerne, og at jeg ikke kunne løbe fra det mere, græd jeg og fik fremsagt “Jeg er ikke sådan en, der kan sådan noget her – det er min mor, ikke mig!!”. Også fordi afdødekontakt har aldrig sagt mig alverden, og det var meget dét jeg satte i forbindelse med clairvoyance.

Men clairvoyance er så meget mere! Som jeg ser mig selv nu, er jeg en “Energi-oversætter” for folk, hvor jeg “tænder” mig selv, lidt ligesom et fjernsyn, og så får jeg downloads fra deres sjæl og universelle energier om, hvad de skal vide lige nu og her, samt hvad der evt. holder dem tilbage.

“Det kan man jo ikke leve af”

Mange er bange for at træde ind i deres evner, fordi de har en historie om at man ikke kan leve af at tilbyde energi-arbejde. Det er en big fat lie.

Faktisk har jeg aldrig følt mig så succesfuld og tjent så mange penge, som jeg gør nu – fordi jeg står 100% i mit potentiale, hvilket giver livsmening, flow og alignment – og derfor giver universet mig mere af dette hele tiden.

Så når vi lever vores sandhed. Når vi står ved vores power, istedet for at “putte” med den. Når vi tør træde ind i vores autentiske energi – så sker der magi.

Hvis vores livskontrakt handler om at vi skal hjælpe tusindvis af mennesker med vores evner, så leverer universet selvfølgelig også forudsætningerne for dette sker og støtter os på den vej. Det er en smuk domino-effekt der sker – det er også dét jeg selv har oplevet i mit liv, og hvad jeg ser igen og igen hos de clairvoyanter, som jeg har uddannet på min uddannelse. Folk finder dem på alle mulige og umulige måder, og vil betale dem for deres evner – og netop her er endnu et vigtigt spejl. Der går mennesker derude, der bare går og venter på, at du møder op, fordi det er *dig* de venter på, for at de kan begynde at gå deres sjæls-vej. Så aldrig undervurder din rolle i verden. Den er vigtig – for ellers var du her ikke <3

Så vi skal ikke vide “hvordan” – vi skal bare vide vi er støttet, og vores kald altid bringer os abundance – fordi den vigtigste energi vi kan møde op med, er energien af glæde og mening i livet.

Er det tid til at du tager dine evner “hjem”?

Så har du muligheden for dette på min uddannelse Higher Guiding Mastery, der er en online-uddannelse i clairvoyance.

En uddannelse, der hjælper dig til at udfolde dine clairvoyante evner og finde ind til hvilken clairvoyant du er.

Sidste hold af uddannelsen starter mandag den 24. Februar kl. 15.00.

Læs mere og snup en af de begrænsede pladser ved at klikke her.

4 Universelle Love du *skal* kende i Manifestation

Mange kender til Loven om Tiltrækning, men meget få kender til de resterende love, der bakker dine manifestationer op.

Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig om 4 love, du skal kende, fordi de gør din manifestation til en leg.

Manifestation i alt sin simpelhed
Inden jeg starter med at tale om de universelle love, er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke tror på, at vi skal lære at manifestere – for vi manifesterer allerede hele tiden. Hele dit liv er en manifestation af dine tanker/historier, din energi og din selvværdsfølelse.

Universet er et gavmildt sted, der ikke ønsker noget for dig og mig.
Derimod er universet så elskværdig at spejle os i vores energi. Det vil sige, at universet hele tiden giver dig et spejl på, hvad der sker indeni dig, enten bevidst eller ubevidst. Dette sker ved at dine historier bliver synliggjort i din omverden.

Synes du fx. det er svært med penge, så får du hele tiden sendt penge-udfordringer.

Synes du det er svært at finde kærligheden, så møder du de forkerte partnere gang på gang.

Synes du at man skal knokle sig til resultater, så lander dine resultater altid først efter du har knoklet, fordi din energi ikke tillader det inden.

Universet kan kun spejle, hvad der sker i indeni dig. Derfor kan universet heller ikke teste dig, men måske har du svært ved at eje noget konkret, og laver derfor udsving i energi, som universet spejler.

Så du skal ikke lære at manifestere – men du skal nærmere lære at blive et match til dine ønsker, hvilket virkelig er sjovt, når du først forstår at knække koden.

En af de koder er at forstå de universelle love. Derfor lærer du her om 4 af dem, der virkelig er vigtig for dine manifestationer.


De universelle love – hvordan fungerer de?
Det fantastiske ved de universelle love og manifestation er, at du ikke behøves at tro på dem, før de virker – energierne arbejder for dig hele tiden, omend du er bevidst om dem eller ej.

Det er ligesom Loven om Tyngdekraft – hvis jeg tabte en kuglepen ud i luften, ville du ikke sidde og tænke “Gad vide om den falder på gulvet” – det ved du at den gør, fordi du har så stor tillid til Loven om Tyngdekraften – og selv hvis du ikke troede på det, ville Loven om Tyngdekraft få kuglepennen til at lande på gulvet alligevel, fordi Loven følger sin egen rytme.

Derfor får du her 4 Universelle Love der gør manifestation til en leg, når du kender dem, og formår at arbejde med dem, istedet for imod dem.

Loven om Inspireret Handling

Denne lov er såååå vigtig, når det kommer til manifestation. Da The Secret blev verdenskendt fik mange den opfattelse, at hvis de bare sad hjemme på sofaen og visualiserede deres drømme igen og igen, så ville de lande.

Selvom at visualisere er en vigtig ting for mange i manifestation, så kan dette ikke stå for sig selv. At visualisere foregår på det astrale plan, men idet du er menneske, er det vigtigt du også får din krop med. Det vil sige at manifestation er at lade himmel og jord mødes og arbejde sammen, fordi som gode gamle Walt Disney sagde “If you can dream it, you can do it”, men det kræver også at du går ud og GØR det.

Inspireret handling kan komme i alverdens former. For mange kommer deres inspirerede handling tit i at komme udenfor deres comfortzone, fordi hvis du ønsker dig noget nyt, er du nødt til at gøre noget nyt.

Det kan være at du får en besked ind om, at du skal gå over og spørge fyren på kaffebaren om hans nummer.

Det kan være at du får en ide til at opslag i din business, som du synes er mega sårbart at dele.

Det kan være du får ind, at der er et kursus til skal tilmelde dig eller en mentor du skal begynde at gå hos.

Mulighederne er mange, men hvad der er så vigtigt at forstå med inspireret handling er, at hvis det føles forcerende, så er det ikke en inspireret handling.

Det samme gælder knokleri. Knokleri er ikke en inspireret handling, fordi når vi knokler, så gør vi det ud fra mistillid eller/og en følelse af at skulle bevise os værdige.

Inspireret handling er tanken om “du kunne også gøre det her…” – et lille frø, der opstår, du skal vælge enten at ignorere eller så, sådan den kan spire.

Loven om Polaritet

Denne lov fastslår at alt i universet har sin modpol. Det vil sige, at for at vi kan være elskede, så findes der også modpolen der hedder at være ligeglad. At rigdom har sin modpol i fattigdom, og at flow har sin modpol i stagnation. Det betyder derfor også, at du *ikke* kan have en udfordring, uden der er en løsning.

Loven om Polaritet kan føles mega angstprovokerende for mange, når den viser sig. Når folk lever i modpolen til dét, de egentlig ønsker sig, tror de tit at det er fordi deres manifestations-evner er “gået i stykker”, men egentlig er det bare universet der spejler dig i, at du skal lave nogle justeringer, sådan du kan blive et energetisk match til dine ønsker.

Så Loven om Polaritet viser dig bare, hvor du har noget indre arbejde at gøre, således du kan genkende “Dét her er *ikke* det jeg ønsker mig mere af – dét, som jeg ønsker mig mere af, er det her..“, og så få justeret dit fokus, din vibe og dine historier, således du får vendt energien til at være et bedre match til dine drømme.

Loven om Polaritet er derfor en kæmpe hjælp, hvis du kan se den for dét den er: En hjælper, der viser dig, hvor dit fokus og energi kræver ekstra kærlighed og justering.

Derudover er det vigtigt at understrege at universet kender ikke til “godt” eller “dårligt”. Det er labels vi mennesker har skabt i vores menneskelige oplevelse. Det handler derfor om at finde ind til, at livet altid sker FOR dig, uanset hvor fuldstændig uoverskueligt noget kan virke.

Derudover kan vi også nogle gange opleve vores komplet yderligheder af vores ønsker, fordi universet er ved at “rokere” rundt, således vores manifestationer kan lande. Så når alting føles som om, at det er ved at falde sammen, er det faktisk fordi at alting er ved at falde på plads – og det derfor er vigtigt at du fortsat gør dit indre arbejde.

Loven om Oneness

Loven om Oneness er den lov, der husker os på, at vi alle sammen hænger sammen. Så dét du gør imod dig selv, gør du også imod mig – og det er også derfor, at hvis du ønsker andre noget dårligt, så ønsker du også dette for dig selv.

Som mennesker hænger vi sammen. Det er også derfor at din succes er andre succes, og at hvis du holder dig selv tilbage, holder du også andre tilbage.

Alting og alle hænger sammen, og jo mere du bruger denne bevidsthed aktivt, jo flere bevismaterialer på at dine drømme er en realitet vil du se i din virkelighed. For når du ser en person have stor succes, så betyder det også, at når denne kan have succes, så kan du også skabe det for dig – ellers ville du slet ikke kunne se det hos andre.

Så loven om Oneness kommer ned til: Ønsk for andre dét du ønsker for dig selv, og husk på at vi alle er ét.

Loven om Årsag & Effekt

Også kendt som karmaloven, der siger “Du høster hvad du så’r”. Hvad du sender ud, er hvad du får tilbage, uanset hvilken energi der ligger bag.

Det er faktisk ligesom at så frø – jorden er fuldstændig ligeglad med hvilke frø du sår, for den vil vokse hvad end du lægger i jorden. Universet fungerer på samme måde – den dømmer ikke hvad du sender ud, men sørger bare for at match dig tilbage i den energi, som du møder op med.

Det vil sige, at hvis du fx. møder op i din business med 80% energi, så får du 80%-resultater.

Derfor er det så vigtigt at du giver dét, du selv ønsker at modtage, og er bevidst om dette i dine handlinger. For universet matcher altid energien bag dine handlinger.

Sætningen “Smil til verden, og verden smiler til dig” er derfor et meget fint spejl på denne lov.

Igen handler det ikke om hvor meget du gør, men hvor all in din energi er, når du tager dine inspirerede handlinger, når de kalder på dig.

Vil du lære mere om De Universelle Love?

Så lærer jeg dig mere om disse på Higher Guiding Mastery – min online uddannelse i clairvoyance.

Læs mere og snup én af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Manifestations-olierEfter en vild, vild, viiiiild september-måned, er jeg nu så småt landet igen ovenpå crazy manifestationer, rekordomsætning og en helt ny vibe.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker manifestation.
Jeg nørder big time med diverse manifestations-redskaber, og elsker at finde nye energi-genveje. En af de energi-genveje for mig har klart været mine essentielle olier fra doTERRA.


I dette indlæg vil jeg derfor fortælle dig om hvilke olier, der har hjulpet mig til at manifestere min popo ud af bukserne her i september – selvfølgelig sammen med indre arbejde, inspireret handling og villigheden til at justere dét, der ikke fungerede, undervejs.Wild Orange
Dette er olien for Overflod. Wild Orange støtter os i at vide at der er nok – omend det gælder kærlighed, penge, muligeder, tid, overskud, resourcer, etc.
Den går ind, og hjælper dig til at tænke kreativt, og støtter dig i at tænke muligheds-tanker, istedet for begrænsende tanker. Olien er også kendt som “penge”-olien, der støtter folk i at vækste ift. deres økonomi.

Anvendelse: Olien har jeg drukket i et glas vand og/eller smurt på hjertet eller under fødderne – hver dag.


Geranium
Denne olie var faktisk én af mine hade-olier til en start. Når der er en olie, som du *ikke* kan lide, er det fordi du har nogle blokeringer ift. den eller de følelser, som olien står for.

Geranium står for kærlighed og tillid. Tillid er alfaomega i manifestation. Uden tillid, prøver vi konstant at tage “styringen” fra universet, og gøre os til overdommere over, hvordan tingene skal se ud, uden vi egentlig har det fulde billede – for den eneste, der har det fulde billede er jo universet selv.

Geranium hjælper dig til at holde hjertet åbnet, og have tillid til dig selv, din omverden og universet.

Anvendelse: Olien har jeg brugt ved at smøre på hjertet eller haft den i diffuseren sammen med Wild Orange.Brave
Brave er en af olierne fra doTERRAs børnekit – men lad dig ikke snyde af, at den hører herunder. Brave er nemlig hammer effektiv og god til at give dig modet til at face de ting, der svære og, til tider, uoverskuelige.

Omend det handler om at turde handle i integritet, gå ud af din comfort zone, lave en inspireret handling eller at mærke følelser, du er bange for i dig selv, så er den her olie virkelig sendt fra himlen, til netop at steppe ind i dit mod.

Anvendelse: Jeg smører Brave på håndleddet, på hjertet eller på min puls lige under ørerene.Frankinsence
I olie-munde også kendt som “Frank”, for os som har et helt specielt forhold til denne magiske olie.

Frank er en meget spirituel olie, der giver dig klar forbindelse til dine egne klare svar, og hjælper dig til at mærke og handle i overenstemmelse med din egen sandhed.

Man kan basically sige at det er ‘alingment’ på flaske. Frank hjælper til at kunne høre de magiske indskydelser ift. inspireret handling og guidance, der er så smadder vigtigt, når vi manifesterer. Derfor har denne olie været en helt uundværlig makker.

Anvendelse: Jeg har enten brugt Frankinsence i en diffuser sammen med nogle citrus-olier, eller så har jeg taget en dråbe i ganen eller i nakken.Cypress
Olien for flow, der hjælper dig med at bevæge dig fremad, og slippe den bagage, du har holdt fast i. Cypress dræber modstanden, og lader dig danse i takt med livets nu. Alt gammelt støj fra fortiden, hjælper den dig til at lade blive liggende i fortiden, og støtter dig i at leve dit bedste nu.

Anvendelse: Cypress har jeg brugt én dråbe af på mit solarplexus om dagen.
Forgive
At tilgive er en stor del af at kunne skrue op for ens manifestations-power. Dit energi-felt bruger nemlig mange ressoucer, hvis den holder fast i gamle fortrydelser, gamle afvisninger og vrede – omend det er imod andre eller dig selv.

Derfor er den her olie eminent, for at hjælpe dig i kontakt med gammelt nag, der er på tide at slippe, og hjælper dig med at sætte gammelt, stagneret energi fri.

Hver gang vi tilgiver, så booster vi vores manifestations-kraft – så denne her olie er helt eminent til at cleare den energi, der holder fast i dit gamle nag, bevidst og ubevidst og forløse det, sådan du kan bevæge dig fremad i livet.

Anvendelse: Forgive har jeg brugt enten i nakken, på håndleddet eller på pulsen ved ørerene.


Magnolia
Olien for medfølelse – og medfølelse er hammer vigtigt at have for sig selv, når du vækster i livet, skal lære noget nyt eller har perfektionistiske træk.
Magnolia lærer dig at sige “Du gør det bedste du kan. Andre gør det bedste de kan – og mere kan man ikke forlange af nogen” <3

Magnolia hjælper dig derfor til at se verden igennem et kærlighedsfilter, hvor du føler dig støttet, elsket og værdat.

Anvendelse: Magnolia har jeg i perioden brugt som “parfume”, og har været én af de olier, jeg har brugt hver dag. Har typisk smurt olien på håndleddet, og nogle dage på hjertet eller i nakken.


Er du nysgerrig på doTERRAs skønne olier?

De her oliers magi blows my mind hver dag! De er smutveje til støtte, det indre arbejde og forløsning, hvilket jeg er gigantisk fan af.

Er du olie-nysgerrig? Så læs mere hvordan du kommer i gang med doTERRA – omend det er fordi du vil være kunde eller bygger. Du læser mere om olierne ved at klikke her.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om doTERRA, og hvad de essentielle olier kan gøre for dig, så send mig en mail på hello@savannahnomonde.dk <3

Jeg håber du fandt dette indlæg inspirerende
– Og at du fandt nogle nøgler, der kan hjælpe dig på din manifestations-rejse.


Kh.

Savannah.

Sådan ved du om du har clairvoyante evner

Clairvoyance er et spændende evne. Specielt fordi rigtig mange faktisk har meget udviklede clairvoyante evner, men ikke er klar over det. Derfor håber jeg med denne artikel at jeg kan give dig klarhed omkring dig og dine evner.

1. Du får indskydelser du ikke altid aner hvor komme fra
Det kan være fx. at din veninde aflyser jeres aftale senere på dagen, eller at du skal køre en anden vej hjem hvorefter du senere finder ud af at din oprigtige rute var afspærret, eller at du bare ved, at din bror får det job han har søgt.

Når folk spørger dig, hvordan du ved det, så er din følelse og indre svar “det ved jeg bare”, og grunden til at du ved det, er fordi du læser energier i og omkring dig.


2. Du kan mærke menneskers energier meget kraftigt.
Har du nogensinde prøvet at spørge nogen, om de var okay, for at høre dem sige “ja”, men din klare følelse var “nej!”, for så at blive forvirret over din fornemmelse kontra deres ord?

Det er helt normalt når du har clairvoyante evner. Det skyldes at du læser menneskers energier, og nogle gange ved, før de selv gør det, at noget tærer på dem. Det kan også være du mærker at de lyver over for sig selv, fordi de ikke vil mærke smerten, og derfor prøver at benægte hvad deres oprigtige følelser og behov er.

Det kan være über stressende for din energi at være i relationer, hvor folk lyver omkring deres følelser og lukker ned, idet du netop læser energi så prompte. Det kan også give dig en følelse af overvældelse, fordi du kommer til ubevidst at bruge meget tid og energi på at sortere i dine energi-indtryk og deres ord, fordi deres ord og energi er så meget ude af samklang med hinanden.


3. Du føler dig let overvældet i et rum fyldt med mennesker.
Oftest fordi du simpelthen kan mærke alle menneskers energier på én gang. Dette er klassisk for rigtig mange mennesker med clairvoyante evner, fordi de står så åbne i deres egen energi, at de tager alt energi omkring dem ind som en svamp.

Derfor kan det være meget overvældende for dig at være i et rum fyldt med mange mennesker, fordi du tager alt energi ind og mærker alle stemningerne, der sker i rummet – både highs and lows.


4. Du holder for længe fast i ukærlige relationer, fordi du kan se deres potentialer.
Den gave der kommer med clairvoyante evner er, at du kan se menneskers sjæl rent. Derfor kan du også se alle folks potentialer, og det kan nogle gange give dig skyklapper på.

Ment i den forstand at du nogle gange ser mennesker for dét de *kan* være og blive, istedet for dem de virkelig *er*. Dette kan resultere i ukærlige relationer, der tærer på din energi, fordi du ikke altid ser hvor deres menneske-jeg er. Som mennesker har vi fri vilje, og selvom vi kan have alverdens potentialer, så er det til ingen verdens nytte, hvis vores menneske jeg *ikke* går vejen.

Derfor er det vigtigt du ser på menneskerne i dit liv, og vurderer, om du har set dig blind på deres potentiale, eller om du elsker dem for dem de virkelig er og lever lige nu.

5. Du har svært ved at sætte grænser, fordi du mærker andre så meget.
Når du tager alt energi ind, kan det virkelig være svært at navigere i grænser, fordi du kan mærke andres reaktioner på dine grænser ret kraftigt.

En vigtig huskeregel er, at hver gang du siger “Jeg vil bare ikke gøre den her ked af det” til dig selv, så husk lige at mærk ind, om du gør *dig selv* ked af det, ved at gøre det, du egentlig ikke har lyst til.

At kunne mærke andre mennesker og læse deres energi er en gave, men det er vigtigt at du også formår at tjekke ind med dig selv, sådan du ikke hele tiden lever ud fra andres følelser, fordi så vil du blive drænet.

Så sørg for at tjek ind med dig selv ved fx. at give dig selv tid. Du kan fx. sige “Det lyder spændende – det finder jeg lige ud af, og vender tilbage med” – på den måde kan du altid vinde tid til at mærke, om du vil eller ej.


6. Børn og dyr bliver draget af dig.
De væsner på jorden der læser energi mere end nogle andre, er dyr og børn. Så måske har du oplevet at når du er i hjem med dyr, bliver dyrene altid glade for at se dig og søger dig. Eller når du går forbi babyer vinker de til dig eller lyser op når de ser dig.

Jeg er tit gået forbi babyer, der er blevet helt begejstret, når de har set mig. Man siger at det er fordi babyer ingen filter har, så de ser lyset i mennesker.


7. Du er altid den dine veninder går til, når de har brug for råd.
Hver gang en af dine veninder oplevet ubalancer i deres liv, er du altid den de kommer til eller ringer til for at få råd.

Det skyldes at du kan se objektivt på tingene, og altid kan guide dem via dit “fugleperspektiv”, som du automatisk har på tingene.

Nogle gange kan du måske endda selv blive chokkeret over ordene, der kommer ud af din mund, når du hjælper andre. Som om din guidance kommer fra et andet sted – og det gør den også, for du downloader dine svar fra de universelle, og bliver derfor en kanal for svarene, overblikke og mulighederne.


8. Du kan have svært ved at mærke din krop.
Én af de store ubalancer for mange med clairvoyante evner, er at de er så gode til at være i de visonære lag, at de faktisk nogle gange forsvinder fra deres krop.

Dette kommer til udspil i at der er ubalancer i deres spisevaner. Som fx. at de enten spiser for lidt, fordi de ikke kan mærke sult, eller de spiser for meget, fordi deres måde at komme ned i kroppen på, er ved at give den “tyngde” via mad.


9. Du længes “hjem”.
Du kan ikke forklare det, men du har sådan en underlig hjemve-følelse.
Som om du egentlig slet ikke hører til her på jordplan. Du føler dig måske endda forkert, kluntet, misforstået, osv.

For mange sjæle kan det føles “tungt” at have en krop, fordi de kan huske følelsen af at være formløse. Vores sjæle ser forskellige ud, og vi kommer alle sammen forskellige steder fra, som vi sagtens kan huske, hvis vi tillader os selv at huske det.

Men det er vigtigt at forstå, at din sjæl har valgt at være her i jordisk form. Så når du går og længes hjem, så benægter du egentlig dig selv din jordiske oplevelse og de læringer, du har signet dig op til. Så jo mere du embracer din menneskelighed, og lærer at balancere den med din direkte kanal til universet, jo mere flow vil du opleve i dit liv.


10. Du har let ved at give til andre, men svært nogle gange ved at give til dig selv.
Igen: Du mærker SÅ meget andre mennesker, og er så meget inde i, hvad de har brug for, at du nogle gange glemmer at mærke efter, hvad du har brug for. Derfor kører du nogle gange helt træt i energi, fordi du har givet for meget af dig selv, kontra hvad du egentlig havde i din egen energibeholder.

Du kan undvære alt for andre, men det er vigtigt for dig at lære, at du *ikke* skal undvære alt for andre. Det er vigtigt du opfylder dine egne behov også, sådan du har mere at give af. Det er win win for alle. Verden bliver ikke et bedre sted af at give fra et tomt sted. Verden bliver et bedre sted af at vi alle sammen giver fra et rigt sted, og det starter med at elske os selv nok til at opfylde vores egne behov, inden vi hjælper andre med at opfylde deres. <3Kan du genkende dig selv i én eller flere af ovenstående scenarier?
– Så har du helt sikkert clairvoyante evner.

Kunne du tænke dig at udfolde dine clairvoyante evner, og lære at få redskaberne til at bruge din evner på den mest selvkærlige og nærerende måde for dig selv og andre?

Så kom med på min online-uddannelse i clairvoyance, Higher Guiding Mastery , der bliver afholdt for sidste gang.

Vi starter mandag den 24. Februar kl. 15.00, og jeg vil elske at have dig med, hvis du mærker et kald – du kan læse mere og snuppe en af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Har du spørgsmål om uddannelsen er disse velkomne på hello@savannahnomonde.dk <3

Hvad kan du bruge Lavendel-olie til?

Lavendel-olie er én af de mest populære olier der overhovedet findes på verdensplan, og det er med god grund, da denne lille hjælper kan gøre en stor forskel i hverdagen for vores nervesystem og mentale helbred.

Lavendel-olie kan hjælpe dig med:
– Lindre brandsår (blandet op med kokosolie).
– Mere støtte til at kommunikere hvem du er.
– At bidrage til bedre, mere rolig og dyb søvn.
– Lindre stress og frygt.
– Give en følelse af at blive set og hørt.
– Sætte dit tempo ned, og slappe af.
– Buste dit knokleri-mønster (ligesom olien gjorde ved mig – den historie får du længere nede i dette post)
– Åbner op for mere rolig og ærlig kommunikation.
– Derudover er der 20% af mennesker, der bliver peppet op af olien.

Min egen historie om første møde med Lavendel-olie
Da jeg begyndte at bruge Lavendel-olie blev jeg først rigtig, rigtig irriteret.
Hver gang jeg tog Lavendel-olien på, duftede til olien eller diffusede den, blev jeg så tricket, og syntes egentlig bare at olien var træls (sagt på godt jysk!). Mit ego prøvede at sige til mig, at jeg skulle stoppe med at bruge den, men egentlig var mit ego allermest irriteret over den ubalance som Lavendel afslørede i mig.

Det er således med doTERRA’s essentielle olier, at deres rene energi, afslører vores ubalancer. Dette kommer markant til syne, hvis der er en af olierne vis duft du slet ikke kan klare at dufte til, eller bliver følelsesmæssigt tricket af (ligesom jeg var).

Lavendel-olie afslørerede for mig, at selvom jeg var nået rigtig langt med mit gamle knokleri-mønster, så var der stadigvæk vaner at kigge på, der var ubalanceret.

Det var mit ego ikke helt indforstået med, idet det selvfølgelig kræver *forandringer*, hvilket vores ego gerne vil holde os længst muligt væk fra.

Når du har haft en knokleri-mønster, og du bruger en olie som Lavendel, der beroliger dit nervesystem og hjælper dig til at slappe af, så er det klart at egoet kommer på overarbejde, og gerne vil skælde ud, for at holde dig der, hvor du er.

Når du bliver tricket af Lavendel-olie kan det bl.a. skyldes at
:
– Du er blokeret i din kommunikation.
– Du frygter afslag.
– Du har flyvende tanker.
– Du føler dig usikker, uset og uelsket.
– Du har ild i for mange ting på én gang.
– Du glemmer at tage pauser.
– Du knokler, og glemmer at lytte indad til egne behov.


Lavendel-olien kommer med doTERRA både i flaskeform med 15ml og som roll-on med 10 ml (som vist på billedet).

Er du nysgerrig på hvad doTERRAs olier kan gøre for dig?
– Er du interesseret i selv at have dine egne essentielle olier derhjemme, der kan støtte dig og din familie i mere flow, sundere helbred og balance i krop, sind og sjæl?

Måske er du endda interesseret i at starte din egen karriere inde for doTERRAs olier? Uanset hvad der føles som et kald for dig, kan du læse mere om doTERRA og dine muligheder ved at klikke her!