5 klassiske undskyldninger der viser du er bange for dine clairvoyante evner

Jeg tror efterhånden ikke at der findes en undskyldning, som jeg ikke har hørt, hvad angår folk, der er bange for deres clairvoyante evner – og derfor deres power.

Derfor har jeg samlet nogle af undskyldningerne i dette skriv – måske du genkender dig selv i én eller flere af dem? <3

“Jeg er *ikke* “sådan en type”

I mange år har billedet af clairvoyante været noget karikeret, og mange har fejlagtigt troet at dét med at stå ved sine evner gjorde, at man hørte under en bestemt kasse og skulle leve op til en bestemt måde at være på – inklusiv mig selv i starten.

Jeg følte i sin tid, at hvis jeg var clairvoyant, så var der ting, jeg skulle gøre, og andre ting jeg skulle stoppe med at gøre – ubevidst troede jeg vitterligt der var et regelsæt om, hvordan man skulle være i verden, for at man “måtte” bruge sine evner.

Jeg troede fx. jeg skulle være ligeglad med mit udseende, tage stærkt afstand til materialistiske ting og tøj, og være typen der ingen penge havde og bare boede blandt naturen isoleret for mig selv (I know – et pretty messed up billede :’D ). Min indre æstetiker, livsnyder og kunstner kunne slet ikke rumme, hvis så meget af “mig” skulle ændres. Det føltes så forkert.

Indtil jeg med tiden lærte, at stå klart i mine evner jo bare er at stå ved alt det jeg er i min sjæl – så ingen ændringer i min personlighed, andet end at lade den skinne mere igennem. Så alle de regler og kasser, som jeg troede der var, var alt sammen historier, som mit ego holdte fast i i frygt. Jeg valgte at smide den karikerede clairvoyant i skraldespanden, og så møde op som mig – og det gjorde hele forskellen.

“Hvis jeg ignorerer det, så forsvinder det nok på et tidspunkt…”

Endnu en historie, som jeg fortalte mig selv i fling. “Hvis bare jeg ignorerer de her følelser og inputs, så forsvinder det nok“.

Men nul putte. Tværtimod bliver kaldet større og større, og flere døre vil lukke, indtil vi går ind ad den dør, der er tænkt til os.

Tænk lige over, at jeg sad i en næsten nyindkøbt lejlighed i København, jeg faktisk ikke havde råd til, hvor jeg havde brugt 3 år på at bygge karriere i musikbranchen, samt studeret en bachelor i kommunikation – blot for at se, at der ingen flow var. Alle døre var lukket i.
Og der sagde mit hjerte: “Du vil gerne hjælpe mennesker. Det er dét, du er her for – og det er nu” – og da det tikkede ind, og jeg begyndte at vælge at gå den vej, kom flowet igen – fordi min sjæl kaldte mig hjem til mig selv. <3

Som jeg plejer at sige: Vi kan ikke løbe fra os selv.
Dét, som vores sjæl har valgt for os, er altid helt perfekt. Så kan vi godt benægte det, men det fjerner ikke kaldet eller vores evner – tværtimod går vi bare og har modstand på os selv, hvilket er virkelig ukærligt, og skaber stress, angst og depressioner, fordi vi kommer så langt fra vores kerne.

Så nej – dit kald stopper ikke. Uanset hvor meget du har i kalenderen, hvor mange film du ser på Netflix, hvor meget motion du dyrker eller hvor meget du knokler. Dit kald er din sjæl, og din sjæl er altid to skridt foran <3

“Folk kommer helt sikkert til at synes jeg er mærkelig

Den her undskyldning var stor hos mig. Jeg kan huske at jeg var meget bange for, hvad andre mon ville tænke om mig, når jeg begyndte at stå ved, at jeg havde clairvoyante evner.

Det er en meget sjov kontrast til i dag, hvor jeg slet ikke kan lade være med at stå ved det, fordi jeg elsker dét jeg laver, og jeg elsker at dét her er mit arbejde, og at jeg kan få lov til at se så mange sjæle helt rene i deres potentialer, og give dem nøglerne til at kunne gøre det samme.

Indrømmet: Nogle relationer røg i svinget da jeg begyndte at gå min clairvoyante vej, imens andre relationer “voksede” i kærlighed, og så er der kommet nye, fantastiske mennesker til – som elsker mig for den jeg er.

Og det er egentlig essensen af det hele. For hvis vi skal gemme sider af os selv væk, for at være “gode nok” og elsket, så er vi på afveje fra os selv. Det hele starter med at vi elsker os selv nok til at vi møder op, som os selv, og så følger vores omverden med. Og dét der falder fra, der kommer altid noget bedre – universet tager aldrig noget væk, uden at erstatte det med noget meget bedre. <3

“Det er min mor/moster/mormor/veninde der kan sådan noget – ikke mig!!”

Mange kender allerede én i deres familie eller omgangskreds der bruger deres evner på den ene eller den anden måde. For mig var det min mor der altid har været åben i sine evner.

Min mor var typen, der hjalp mange ånder over på den anden side, og vores hjem har altid været et “trafikprop” af ånder, fordi hun ikke altid var lige god til at lukke af og sætte grænser for ånderne i sin energi.

Dengang det virkelig gik op for mig, at jeg havde evnerne, og at jeg ikke kunne løbe fra det mere, græd jeg og fik fremsagt “Jeg er ikke sådan en, der kan sådan noget her – det er min mor, ikke mig!!”. Også fordi afdødekontakt har aldrig sagt mig alverden, og det var meget dét jeg satte i forbindelse med clairvoyance.

Men clairvoyance er så meget mere! Som jeg ser mig selv nu, er jeg en “Energi-oversætter” for folk, hvor jeg “tænder” mig selv, lidt ligesom et fjernsyn, og så får jeg downloads fra deres sjæl og universelle energier om, hvad de skal vide lige nu og her, samt hvad der evt. holder dem tilbage.

“Det kan man jo ikke leve af”

Mange er bange for at træde ind i deres evner, fordi de har en historie om at man ikke kan leve af at tilbyde energi-arbejde. Det er en big fat lie.

Faktisk har jeg aldrig følt mig så succesfuld og tjent så mange penge, som jeg gør nu – fordi jeg står 100% i mit potentiale, hvilket giver livsmening, flow og alignment – og derfor giver universet mig mere af dette hele tiden.

Så når vi lever vores sandhed. Når vi står ved vores power, istedet for at “putte” med den. Når vi tør træde ind i vores autentiske energi – så sker der magi.

Hvis vores livskontrakt handler om at vi skal hjælpe tusindvis af mennesker med vores evner, så leverer universet selvfølgelig også forudsætningerne for dette sker og støtter os på den vej. Det er en smuk domino-effekt der sker – det er også dét jeg selv har oplevet i mit liv, og hvad jeg ser igen og igen hos de clairvoyanter, som jeg har uddannet på min uddannelse. Folk finder dem på alle mulige og umulige måder, og vil betale dem for deres evner – og netop her er endnu et vigtigt spejl. Der går mennesker derude, der bare går og venter på, at du møder op, fordi det er *dig* de venter på, for at de kan begynde at gå deres sjæls-vej. Så aldrig undervurder din rolle i verden. Den er vigtig – for ellers var du her ikke <3

Så vi skal ikke vide “hvordan” – vi skal bare vide vi er støttet, og vores kald altid bringer os abundance – fordi den vigtigste energi vi kan møde op med, er energien af glæde og mening i livet.

Er det tid til at du tager dine evner “hjem”?

Så har du muligheden for dette på min uddannelse Higher Guiding Mastery, der er en online-uddannelse i clairvoyance.

En uddannelse, der hjælper dig til at udfolde dine clairvoyante evner og finde ind til hvilken clairvoyant du er.

Sidste hold af uddannelsen starter mandag den 24. Februar kl. 15.00.

Læs mere og snup en af de begrænsede pladser ved at klikke her.

4 Universelle Love du *skal* kende i Manifestation

Mange kender til Loven om Tiltrækning, men meget få kender til de resterende love, der bakker dine manifestationer op.

Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig om 4 love, du skal kende, fordi de gør din manifestation til en leg.

Manifestation i alt sin simpelhed
Inden jeg starter med at tale om de universelle love, er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke tror på, at vi skal lære at manifestere – for vi manifesterer allerede hele tiden. Hele dit liv er en manifestation af dine tanker/historier, din energi og din selvværdsfølelse.

Universet er et gavmildt sted, der ikke ønsker noget for dig og mig.
Derimod er universet så elskværdig at spejle os i vores energi. Det vil sige, at universet hele tiden giver dig et spejl på, hvad der sker indeni dig, enten bevidst eller ubevidst. Dette sker ved at dine historier bliver synliggjort i din omverden.

Synes du fx. det er svært med penge, så får du hele tiden sendt penge-udfordringer.

Synes du det er svært at finde kærligheden, så møder du de forkerte partnere gang på gang.

Synes du at man skal knokle sig til resultater, så lander dine resultater altid først efter du har knoklet, fordi din energi ikke tillader det inden.

Universet kan kun spejle, hvad der sker i indeni dig. Derfor kan universet heller ikke teste dig, men måske har du svært ved at eje noget konkret, og laver derfor udsving i energi, som universet spejler.

Så du skal ikke lære at manifestere – men du skal nærmere lære at blive et match til dine ønsker, hvilket virkelig er sjovt, når du først forstår at knække koden.

En af de koder er at forstå de universelle love. Derfor lærer du her om 4 af dem, der virkelig er vigtig for dine manifestationer.


De universelle love – hvordan fungerer de?
Det fantastiske ved de universelle love og manifestation er, at du ikke behøves at tro på dem, før de virker – energierne arbejder for dig hele tiden, omend du er bevidst om dem eller ej.

Det er ligesom Loven om Tyngdekraft – hvis jeg tabte en kuglepen ud i luften, ville du ikke sidde og tænke “Gad vide om den falder på gulvet” – det ved du at den gør, fordi du har så stor tillid til Loven om Tyngdekraften – og selv hvis du ikke troede på det, ville Loven om Tyngdekraft få kuglepennen til at lande på gulvet alligevel, fordi Loven følger sin egen rytme.

Derfor får du her 4 Universelle Love der gør manifestation til en leg, når du kender dem, og formår at arbejde med dem, istedet for imod dem.

Loven om Inspireret Handling

Denne lov er såååå vigtig, når det kommer til manifestation. Da The Secret blev verdenskendt fik mange den opfattelse, at hvis de bare sad hjemme på sofaen og visualiserede deres drømme igen og igen, så ville de lande.

Selvom at visualisere er en vigtig ting for mange i manifestation, så kan dette ikke stå for sig selv. At visualisere foregår på det astrale plan, men idet du er menneske, er det vigtigt du også får din krop med. Det vil sige at manifestation er at lade himmel og jord mødes og arbejde sammen, fordi som gode gamle Walt Disney sagde “If you can dream it, you can do it”, men det kræver også at du går ud og GØR det.

Inspireret handling kan komme i alverdens former. For mange kommer deres inspirerede handling tit i at komme udenfor deres comfortzone, fordi hvis du ønsker dig noget nyt, er du nødt til at gøre noget nyt.

Det kan være at du får en besked ind om, at du skal gå over og spørge fyren på kaffebaren om hans nummer.

Det kan være at du får en ide til at opslag i din business, som du synes er mega sårbart at dele.

Det kan være du får ind, at der er et kursus til skal tilmelde dig eller en mentor du skal begynde at gå hos.

Mulighederne er mange, men hvad der er så vigtigt at forstå med inspireret handling er, at hvis det føles forcerende, så er det ikke en inspireret handling.

Det samme gælder knokleri. Knokleri er ikke en inspireret handling, fordi når vi knokler, så gør vi det ud fra mistillid eller/og en følelse af at skulle bevise os værdige.

Inspireret handling er tanken om “du kunne også gøre det her…” – et lille frø, der opstår, du skal vælge enten at ignorere eller så, sådan den kan spire.

Loven om Polaritet

Denne lov fastslår at alt i universet har sin modpol. Det vil sige, at for at vi kan være elskede, så findes der også modpolen der hedder at være ligeglad. At rigdom har sin modpol i fattigdom, og at flow har sin modpol i stagnation. Det betyder derfor også, at du *ikke* kan have en udfordring, uden der er en løsning.

Loven om Polaritet kan føles mega angstprovokerende for mange, når den viser sig. Når folk lever i modpolen til dét, de egentlig ønsker sig, tror de tit at det er fordi deres manifestations-evner er “gået i stykker”, men egentlig er det bare universet der spejler dig i, at du skal lave nogle justeringer, sådan du kan blive et energetisk match til dine ønsker.

Så Loven om Polaritet viser dig bare, hvor du har noget indre arbejde at gøre, således du kan genkende “Dét her er *ikke* det jeg ønsker mig mere af – dét, som jeg ønsker mig mere af, er det her..“, og så få justeret dit fokus, din vibe og dine historier, således du får vendt energien til at være et bedre match til dine drømme.

Loven om Polaritet er derfor en kæmpe hjælp, hvis du kan se den for dét den er: En hjælper, der viser dig, hvor dit fokus og energi kræver ekstra kærlighed og justering.

Derudover er det vigtigt at understrege at universet kender ikke til “godt” eller “dårligt”. Det er labels vi mennesker har skabt i vores menneskelige oplevelse. Det handler derfor om at finde ind til, at livet altid sker FOR dig, uanset hvor fuldstændig uoverskueligt noget kan virke.

Derudover kan vi også nogle gange opleve vores komplet yderligheder af vores ønsker, fordi universet er ved at “rokere” rundt, således vores manifestationer kan lande. Så når alting føles som om, at det er ved at falde sammen, er det faktisk fordi at alting er ved at falde på plads – og det derfor er vigtigt at du fortsat gør dit indre arbejde.

Loven om Oneness

Loven om Oneness er den lov, der husker os på, at vi alle sammen hænger sammen. Så dét du gør imod dig selv, gør du også imod mig – og det er også derfor, at hvis du ønsker andre noget dårligt, så ønsker du også dette for dig selv.

Som mennesker hænger vi sammen. Det er også derfor at din succes er andre succes, og at hvis du holder dig selv tilbage, holder du også andre tilbage.

Alting og alle hænger sammen, og jo mere du bruger denne bevidsthed aktivt, jo flere bevismaterialer på at dine drømme er en realitet vil du se i din virkelighed. For når du ser en person have stor succes, så betyder det også, at når denne kan have succes, så kan du også skabe det for dig – ellers ville du slet ikke kunne se det hos andre.

Så loven om Oneness kommer ned til: Ønsk for andre dét du ønsker for dig selv, og husk på at vi alle er ét.

Loven om Årsag & Effekt

Også kendt som karmaloven, der siger “Du høster hvad du så’r”. Hvad du sender ud, er hvad du får tilbage, uanset hvilken energi der ligger bag.

Det er faktisk ligesom at så frø – jorden er fuldstændig ligeglad med hvilke frø du sår, for den vil vokse hvad end du lægger i jorden. Universet fungerer på samme måde – den dømmer ikke hvad du sender ud, men sørger bare for at match dig tilbage i den energi, som du møder op med.

Det vil sige, at hvis du fx. møder op i din business med 80% energi, så får du 80%-resultater.

Derfor er det så vigtigt at du giver dét, du selv ønsker at modtage, og er bevidst om dette i dine handlinger. For universet matcher altid energien bag dine handlinger.

Sætningen “Smil til verden, og verden smiler til dig” er derfor et meget fint spejl på denne lov.

Igen handler det ikke om hvor meget du gør, men hvor all in din energi er, når du tager dine inspirerede handlinger, når de kalder på dig.

Vil du lære mere om De Universelle Love?

Så lærer jeg dig mere om disse på Higher Guiding Mastery – min online uddannelse i clairvoyance.

Læs mere og snup én af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Manifestations-olierEfter en vild, vild, viiiiild september-måned, er jeg nu så småt landet igen ovenpå crazy manifestationer, rekordomsætning og en helt ny vibe.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker manifestation.
Jeg nørder big time med diverse manifestations-redskaber, og elsker at finde nye energi-genveje. En af de energi-genveje for mig har klart været mine essentielle olier fra doTERRA.


I dette indlæg vil jeg derfor fortælle dig om hvilke olier, der har hjulpet mig til at manifestere min popo ud af bukserne her i september – selvfølgelig sammen med indre arbejde, inspireret handling og villigheden til at justere dét, der ikke fungerede, undervejs.Wild Orange
Dette er olien for Overflod. Wild Orange støtter os i at vide at der er nok – omend det gælder kærlighed, penge, muligeder, tid, overskud, resourcer, etc.
Den går ind, og hjælper dig til at tænke kreativt, og støtter dig i at tænke muligheds-tanker, istedet for begrænsende tanker. Olien er også kendt som “penge”-olien, der støtter folk i at vækste ift. deres økonomi.

Anvendelse: Olien har jeg drukket i et glas vand og/eller smurt på hjertet eller under fødderne – hver dag.


Geranium
Denne olie var faktisk én af mine hade-olier til en start. Når der er en olie, som du *ikke* kan lide, er det fordi du har nogle blokeringer ift. den eller de følelser, som olien står for.

Geranium står for kærlighed og tillid. Tillid er alfaomega i manifestation. Uden tillid, prøver vi konstant at tage “styringen” fra universet, og gøre os til overdommere over, hvordan tingene skal se ud, uden vi egentlig har det fulde billede – for den eneste, der har det fulde billede er jo universet selv.

Geranium hjælper dig til at holde hjertet åbnet, og have tillid til dig selv, din omverden og universet.

Anvendelse: Olien har jeg brugt ved at smøre på hjertet eller haft den i diffuseren sammen med Wild Orange.Brave
Brave er en af olierne fra doTERRAs børnekit – men lad dig ikke snyde af, at den hører herunder. Brave er nemlig hammer effektiv og god til at give dig modet til at face de ting, der svære og, til tider, uoverskuelige.

Omend det handler om at turde handle i integritet, gå ud af din comfort zone, lave en inspireret handling eller at mærke følelser, du er bange for i dig selv, så er den her olie virkelig sendt fra himlen, til netop at steppe ind i dit mod.

Anvendelse: Jeg smører Brave på håndleddet, på hjertet eller på min puls lige under ørerene.Frankinsence
I olie-munde også kendt som “Frank”, for os som har et helt specielt forhold til denne magiske olie.

Frank er en meget spirituel olie, der giver dig klar forbindelse til dine egne klare svar, og hjælper dig til at mærke og handle i overenstemmelse med din egen sandhed.

Man kan basically sige at det er ‘alingment’ på flaske. Frank hjælper til at kunne høre de magiske indskydelser ift. inspireret handling og guidance, der er så smadder vigtigt, når vi manifesterer. Derfor har denne olie været en helt uundværlig makker.

Anvendelse: Jeg har enten brugt Frankinsence i en diffuser sammen med nogle citrus-olier, eller så har jeg taget en dråbe i ganen eller i nakken.Cypress
Olien for flow, der hjælper dig med at bevæge dig fremad, og slippe den bagage, du har holdt fast i. Cypress dræber modstanden, og lader dig danse i takt med livets nu. Alt gammelt støj fra fortiden, hjælper den dig til at lade blive liggende i fortiden, og støtter dig i at leve dit bedste nu.

Anvendelse: Cypress har jeg brugt én dråbe af på mit solarplexus om dagen.
Forgive
At tilgive er en stor del af at kunne skrue op for ens manifestations-power. Dit energi-felt bruger nemlig mange ressoucer, hvis den holder fast i gamle fortrydelser, gamle afvisninger og vrede – omend det er imod andre eller dig selv.

Derfor er den her olie eminent, for at hjælpe dig i kontakt med gammelt nag, der er på tide at slippe, og hjælper dig med at sætte gammelt, stagneret energi fri.

Hver gang vi tilgiver, så booster vi vores manifestations-kraft – så denne her olie er helt eminent til at cleare den energi, der holder fast i dit gamle nag, bevidst og ubevidst og forløse det, sådan du kan bevæge dig fremad i livet.

Anvendelse: Forgive har jeg brugt enten i nakken, på håndleddet eller på pulsen ved ørerene.


Magnolia
Olien for medfølelse – og medfølelse er hammer vigtigt at have for sig selv, når du vækster i livet, skal lære noget nyt eller har perfektionistiske træk.
Magnolia lærer dig at sige “Du gør det bedste du kan. Andre gør det bedste de kan – og mere kan man ikke forlange af nogen” <3

Magnolia hjælper dig derfor til at se verden igennem et kærlighedsfilter, hvor du føler dig støttet, elsket og værdat.

Anvendelse: Magnolia har jeg i perioden brugt som “parfume”, og har været én af de olier, jeg har brugt hver dag. Har typisk smurt olien på håndleddet, og nogle dage på hjertet eller i nakken.


Er du nysgerrig på doTERRAs skønne olier?

De her oliers magi blows my mind hver dag! De er smutveje til støtte, det indre arbejde og forløsning, hvilket jeg er gigantisk fan af.

Er du olie-nysgerrig? Så læs mere hvordan du kommer i gang med doTERRA – omend det er fordi du vil være kunde eller bygger. Du læser mere om olierne ved at klikke her.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om doTERRA, og hvad de essentielle olier kan gøre for dig, så send mig en mail på hello@savannahnomonde.dk <3

Jeg håber du fandt dette indlæg inspirerende
– Og at du fandt nogle nøgler, der kan hjælpe dig på din manifestations-rejse.


Kh.

Savannah.

Hvad kan du bruge Lavendel-olie til?

Lavendel-olie er én af de mest populære olier der overhovedet findes på verdensplan, og det er med god grund, da denne lille hjælper kan gøre en stor forskel i hverdagen for vores nervesystem og mentale helbred.

Lavendel-olie kan hjælpe dig med:
– Lindre brandsår (blandet op med kokosolie).
– Mere støtte til at kommunikere hvem du er.
– At bidrage til bedre, mere rolig og dyb søvn.
– Lindre stress og frygt.
– Give en følelse af at blive set og hørt.
– Sætte dit tempo ned, og slappe af.
– Buste dit knokleri-mønster (ligesom olien gjorde ved mig – den historie får du længere nede i dette post)
– Åbner op for mere rolig og ærlig kommunikation.
– Derudover er der 20% af mennesker, der bliver peppet op af olien.

Min egen historie om første møde med Lavendel-olie
Da jeg begyndte at bruge Lavendel-olie blev jeg først rigtig, rigtig irriteret.
Hver gang jeg tog Lavendel-olien på, duftede til olien eller diffusede den, blev jeg så tricket, og syntes egentlig bare at olien var træls (sagt på godt jysk!). Mit ego prøvede at sige til mig, at jeg skulle stoppe med at bruge den, men egentlig var mit ego allermest irriteret over den ubalance som Lavendel afslørede i mig.

Det er således med doTERRA’s essentielle olier, at deres rene energi, afslører vores ubalancer. Dette kommer markant til syne, hvis der er en af olierne vis duft du slet ikke kan klare at dufte til, eller bliver følelsesmæssigt tricket af (ligesom jeg var).

Lavendel-olie afslørerede for mig, at selvom jeg var nået rigtig langt med mit gamle knokleri-mønster, så var der stadigvæk vaner at kigge på, der var ubalanceret.

Det var mit ego ikke helt indforstået med, idet det selvfølgelig kræver *forandringer*, hvilket vores ego gerne vil holde os længst muligt væk fra.

Når du har haft en knokleri-mønster, og du bruger en olie som Lavendel, der beroliger dit nervesystem og hjælper dig til at slappe af, så er det klart at egoet kommer på overarbejde, og gerne vil skælde ud, for at holde dig der, hvor du er.

Når du bliver tricket af Lavendel-olie kan det bl.a. skyldes at
:
– Du er blokeret i din kommunikation.
– Du frygter afslag.
– Du har flyvende tanker.
– Du føler dig usikker, uset og uelsket.
– Du har ild i for mange ting på én gang.
– Du glemmer at tage pauser.
– Du knokler, og glemmer at lytte indad til egne behov.


Lavendel-olien kommer med doTERRA både i flaskeform med 15ml og som roll-on med 10 ml (som vist på billedet).

Er du nysgerrig på hvad doTERRAs olier kan gøre for dig?
– Er du interesseret i selv at have dine egne essentielle olier derhjemme, der kan støtte dig og din familie i mere flow, sundere helbred og balance i krop, sind og sjæl?

Måske er du endda interesseret i at starte din egen karriere inde for doTERRAs olier? Uanset hvad der føles som et kald for dig, kan du læse mere om doTERRA og dine muligheder ved at klikke her!