4 Universelle Love du *skal* kende i Manifestation

Mange kender til Loven om Tiltrækning, men meget få kender til de resterende love, der bakker dine manifestationer op.

Derfor vil jeg i denne artikel fortælle dig om 4 love, du skal kende, fordi de gør din manifestation til en leg.

Manifestation i alt sin simpelhed
Inden jeg starter med at tale om de universelle love, er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke tror på, at vi skal lære at manifestere – for vi manifesterer allerede hele tiden. Hele dit liv er en manifestation af dine tanker/historier, din energi og din selvværdsfølelse.

Universet er et gavmildt sted, der ikke ønsker noget for dig og mig.
Derimod er universet så elskværdig at spejle os i vores energi. Det vil sige, at universet hele tiden giver dig et spejl på, hvad der sker indeni dig, enten bevidst eller ubevidst. Dette sker ved at dine historier bliver synliggjort i din omverden.

Synes du fx. det er svært med penge, så får du hele tiden sendt penge-udfordringer.

Synes du det er svært at finde kærligheden, så møder du de forkerte partnere gang på gang.

Synes du at man skal knokle sig til resultater, så lander dine resultater altid først efter du har knoklet, fordi din energi ikke tillader det inden.

Universet kan kun spejle, hvad der sker i indeni dig. Derfor kan universet heller ikke teste dig, men måske har du svært ved at eje noget konkret, og laver derfor udsving i energi, som universet spejler.

Så du skal ikke lære at manifestere – men du skal nærmere lære at blive et match til dine ønsker, hvilket virkelig er sjovt, når du først forstår at knække koden.

En af de koder er at forstå de universelle love. Derfor lærer du her om 4 af dem, der virkelig er vigtig for dine manifestationer.


De universelle love – hvordan fungerer de?
Det fantastiske ved de universelle love og manifestation er, at du ikke behøves at tro på dem, før de virker – energierne arbejder for dig hele tiden, omend du er bevidst om dem eller ej.

Det er ligesom Loven om Tyngdekraft – hvis jeg tabte en kuglepen ud i luften, ville du ikke sidde og tænke “Gad vide om den falder på gulvet” – det ved du at den gør, fordi du har så stor tillid til Loven om Tyngdekraften – og selv hvis du ikke troede på det, ville Loven om Tyngdekraft få kuglepennen til at lande på gulvet alligevel, fordi Loven følger sin egen rytme.

Derfor får du her 4 Universelle Love der gør manifestation til en leg, når du kender dem, og formår at arbejde med dem, istedet for imod dem.

Loven om Inspireret Handling

Denne lov er såååå vigtig, når det kommer til manifestation. Da The Secret blev verdenskendt fik mange den opfattelse, at hvis de bare sad hjemme på sofaen og visualiserede deres drømme igen og igen, så ville de lande.

Selvom at visualisere er en vigtig ting for mange i manifestation, så kan dette ikke stå for sig selv. At visualisere foregår på det astrale plan, men idet du er menneske, er det vigtigt du også får din krop med. Det vil sige at manifestation er at lade himmel og jord mødes og arbejde sammen, fordi som gode gamle Walt Disney sagde “If you can dream it, you can do it”, men det kræver også at du går ud og GØR det.

Inspireret handling kan komme i alverdens former. For mange kommer deres inspirerede handling tit i at komme udenfor deres comfortzone, fordi hvis du ønsker dig noget nyt, er du nødt til at gøre noget nyt.

Det kan være at du får en besked ind om, at du skal gå over og spørge fyren på kaffebaren om hans nummer.

Det kan være at du får en ide til at opslag i din business, som du synes er mega sårbart at dele.

Det kan være du får ind, at der er et kursus til skal tilmelde dig eller en mentor du skal begynde at gå hos.

Mulighederne er mange, men hvad der er så vigtigt at forstå med inspireret handling er, at hvis det føles forcerende, så er det ikke en inspireret handling.

Det samme gælder knokleri. Knokleri er ikke en inspireret handling, fordi når vi knokler, så gør vi det ud fra mistillid eller/og en følelse af at skulle bevise os værdige.

Inspireret handling er tanken om “du kunne også gøre det her…” – et lille frø, der opstår, du skal vælge enten at ignorere eller så, sådan den kan spire.

Loven om Polaritet

Denne lov fastslår at alt i universet har sin modpol. Det vil sige, at for at vi kan være elskede, så findes der også modpolen der hedder at være ligeglad. At rigdom har sin modpol i fattigdom, og at flow har sin modpol i stagnation. Det betyder derfor også, at du *ikke* kan have en udfordring, uden der er en løsning.

Loven om Polaritet kan føles mega angstprovokerende for mange, når den viser sig. Når folk lever i modpolen til dét, de egentlig ønsker sig, tror de tit at det er fordi deres manifestations-evner er “gået i stykker”, men egentlig er det bare universet der spejler dig i, at du skal lave nogle justeringer, sådan du kan blive et energetisk match til dine ønsker.

Så Loven om Polaritet viser dig bare, hvor du har noget indre arbejde at gøre, således du kan genkende “Dét her er *ikke* det jeg ønsker mig mere af – dét, som jeg ønsker mig mere af, er det her..“, og så få justeret dit fokus, din vibe og dine historier, således du får vendt energien til at være et bedre match til dine drømme.

Loven om Polaritet er derfor en kæmpe hjælp, hvis du kan se den for dét den er: En hjælper, der viser dig, hvor dit fokus og energi kræver ekstra kærlighed og justering.

Derudover er det vigtigt at understrege at universet kender ikke til “godt” eller “dårligt”. Det er labels vi mennesker har skabt i vores menneskelige oplevelse. Det handler derfor om at finde ind til, at livet altid sker FOR dig, uanset hvor fuldstændig uoverskueligt noget kan virke.

Derudover kan vi også nogle gange opleve vores komplet yderligheder af vores ønsker, fordi universet er ved at “rokere” rundt, således vores manifestationer kan lande. Så når alting føles som om, at det er ved at falde sammen, er det faktisk fordi at alting er ved at falde på plads – og det derfor er vigtigt at du fortsat gør dit indre arbejde.

Loven om Oneness

Loven om Oneness er den lov, der husker os på, at vi alle sammen hænger sammen. Så dét du gør imod dig selv, gør du også imod mig – og det er også derfor, at hvis du ønsker andre noget dårligt, så ønsker du også dette for dig selv.

Som mennesker hænger vi sammen. Det er også derfor at din succes er andre succes, og at hvis du holder dig selv tilbage, holder du også andre tilbage.

Alting og alle hænger sammen, og jo mere du bruger denne bevidsthed aktivt, jo flere bevismaterialer på at dine drømme er en realitet vil du se i din virkelighed. For når du ser en person have stor succes, så betyder det også, at når denne kan have succes, så kan du også skabe det for dig – ellers ville du slet ikke kunne se det hos andre.

Så loven om Oneness kommer ned til: Ønsk for andre dét du ønsker for dig selv, og husk på at vi alle er ét.

Loven om Årsag & Effekt

Også kendt som karmaloven, der siger “Du høster hvad du så’r”. Hvad du sender ud, er hvad du får tilbage, uanset hvilken energi der ligger bag.

Det er faktisk ligesom at så frø – jorden er fuldstændig ligeglad med hvilke frø du sår, for den vil vokse hvad end du lægger i jorden. Universet fungerer på samme måde – den dømmer ikke hvad du sender ud, men sørger bare for at match dig tilbage i den energi, som du møder op med.

Det vil sige, at hvis du fx. møder op i din business med 80% energi, så får du 80%-resultater.

Derfor er det så vigtigt at du giver dét, du selv ønsker at modtage, og er bevidst om dette i dine handlinger. For universet matcher altid energien bag dine handlinger.

Sætningen “Smil til verden, og verden smiler til dig” er derfor et meget fint spejl på denne lov.

Igen handler det ikke om hvor meget du gør, men hvor all in din energi er, når du tager dine inspirerede handlinger, når de kalder på dig.

Vil du lære mere om hvordan du manifesterer med De Universelle Love?

Så lærer jeg dig mere om hvordan på online-kurset IRRESISTIBLE, der starter den 21. November 2019.

IRRESISTIBLE varer i 4 uger og kombinerer energi, clairvoyance, healing & manifestations-værktøjer.

Læs mere og snup én af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Manifestations-olierEfter en vild, vild, viiiiild september-måned, er jeg nu så småt landet igen ovenpå crazy manifestationer, rekordomsætning og en helt ny vibe.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker manifestation.
Jeg nørder big time med diverse manifestations-redskaber, og elsker at finde nye energi-genveje. En af de energi-genveje for mig har klart været mine essentielle olier fra doTERRA.


I dette indlæg vil jeg derfor fortælle dig om hvilke olier, der har hjulpet mig til at manifestere min popo ud af bukserne her i september – selvfølgelig sammen med indre arbejde, inspireret handling og villigheden til at justere dét, der ikke fungerede, undervejs.Wild Orange
Dette er olien for Overflod. Wild Orange støtter os i at vide at der er nok – omend det gælder kærlighed, penge, muligeder, tid, overskud, resourcer, etc.
Den går ind, og hjælper dig til at tænke kreativt, og støtter dig i at tænke muligheds-tanker, istedet for begrænsende tanker. Olien er også kendt som “penge”-olien, der støtter folk i at vækste ift. deres økonomi.

Anvendelse: Olien har jeg drukket i et glas vand og/eller smurt på hjertet eller under fødderne – hver dag.


Geranium
Denne olie var faktisk én af mine hade-olier til en start. Når der er en olie, som du *ikke* kan lide, er det fordi du har nogle blokeringer ift. den eller de følelser, som olien står for.

Geranium står for kærlighed og tillid. Tillid er alfaomega i manifestation. Uden tillid, prøver vi konstant at tage “styringen” fra universet, og gøre os til overdommere over, hvordan tingene skal se ud, uden vi egentlig har det fulde billede – for den eneste, der har det fulde billede er jo universet selv.

Geranium hjælper dig til at holde hjertet åbnet, og have tillid til dig selv, din omverden og universet.

Anvendelse: Olien har jeg brugt ved at smøre på hjertet eller haft den i diffuseren sammen med Wild Orange.Brave
Brave er en af olierne fra doTERRAs børnekit – men lad dig ikke snyde af, at den hører herunder. Brave er nemlig hammer effektiv og god til at give dig modet til at face de ting, der svære og, til tider, uoverskuelige.

Omend det handler om at turde handle i integritet, gå ud af din comfort zone, lave en inspireret handling eller at mærke følelser, du er bange for i dig selv, så er den her olie virkelig sendt fra himlen, til netop at steppe ind i dit mod.

Anvendelse: Jeg smører Brave på håndleddet, på hjertet eller på min puls lige under ørerene.Frankinsence
I olie-munde også kendt som “Frank”, for os som har et helt specielt forhold til denne magiske olie.

Frank er en meget spirituel olie, der giver dig klar forbindelse til dine egne klare svar, og hjælper dig til at mærke og handle i overenstemmelse med din egen sandhed.

Man kan basically sige at det er ‘alingment’ på flaske. Frank hjælper til at kunne høre de magiske indskydelser ift. inspireret handling og guidance, der er så smadder vigtigt, når vi manifesterer. Derfor har denne olie været en helt uundværlig makker.

Anvendelse: Jeg har enten brugt Frankinsence i en diffuser sammen med nogle citrus-olier, eller så har jeg taget en dråbe i ganen eller i nakken.Cypress
Olien for flow, der hjælper dig med at bevæge dig fremad, og slippe den bagage, du har holdt fast i. Cypress dræber modstanden, og lader dig danse i takt med livets nu. Alt gammelt støj fra fortiden, hjælper den dig til at lade blive liggende i fortiden, og støtter dig i at leve dit bedste nu.

Anvendelse: Cypress har jeg brugt én dråbe af på mit solarplexus om dagen.
Forgive
At tilgive er en stor del af at kunne skrue op for ens manifestations-power. Dit energi-felt bruger nemlig mange ressoucer, hvis den holder fast i gamle fortrydelser, gamle afvisninger og vrede – omend det er imod andre eller dig selv.

Derfor er den her olie eminent, for at hjælpe dig i kontakt med gammelt nag, der er på tide at slippe, og hjælper dig med at sætte gammelt, stagneret energi fri.

Hver gang vi tilgiver, så booster vi vores manifestations-kraft – så denne her olie er helt eminent til at cleare den energi, der holder fast i dit gamle nag, bevidst og ubevidst og forløse det, sådan du kan bevæge dig fremad i livet.

Anvendelse: Forgive har jeg brugt enten i nakken, på håndleddet eller på pulsen ved ørerene.


Magnolia
Olien for medfølelse – og medfølelse er hammer vigtigt at have for sig selv, når du vækster i livet, skal lære noget nyt eller har perfektionistiske træk.
Magnolia lærer dig at sige “Du gør det bedste du kan. Andre gør det bedste de kan – og mere kan man ikke forlange af nogen” <3

Magnolia hjælper dig derfor til at se verden igennem et kærlighedsfilter, hvor du føler dig støttet, elsket og værdat.

Anvendelse: Magnolia har jeg i perioden brugt som “parfume”, og har været én af de olier, jeg har brugt hver dag. Har typisk smurt olien på håndleddet, og nogle dage på hjertet eller i nakken.


Er du nysgerrig på doTERRAs skønne olier?

De her oliers magi blows my mind hver dag! De er smutveje til støtte, det indre arbejde og forløsning, hvilket jeg er gigantisk fan af.

Er du olie-nysgerrig? Så læs mere hvordan du kommer i gang med doTERRA – omend det er fordi du vil være kunde eller bygger. Du læser mere om olierne ved at klikke her.

Hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om doTERRA, og hvad de essentielle olier kan gøre for dig, så send mig en mail på hello@savannahnomonde.dk <3

Jeg håber du fandt dette indlæg inspirerende
– Og at du fandt nogle nøgler, der kan hjælpe dig på din manifestations-rejse.


Kh.

Savannah.

Sådan ved du om du har clairvoyante evner

Clairvoyance er et spændende evne. Specielt fordi rigtig mange faktisk har meget udviklede clairvoyante evner, men ikke er klar over det. Derfor håber jeg med denne artikel at jeg kan give dig klarhed omkring dig og dine evner.

1. Du får indskydelser du ikke altid aner hvor komme fra
Det kan være fx. at din veninde aflyser jeres aftale senere på dagen, eller at du skal køre en anden vej hjem hvorefter du senere finder ud af at din oprigtige rute var afspærret, eller at du bare ved, at din bror får det job han har søgt.

Når folk spørger dig, hvordan du ved det, så er din følelse og indre svar “det ved jeg bare”, og grunden til at du ved det, er fordi du læser energier i og omkring dig.


2. Du kan mærke menneskers energier meget kraftigt.
Har du nogensinde prøvet at spørge nogen, om de var okay, for at høre dem sige “ja”, men din klare følelse var “nej!”, for så at blive forvirret over din fornemmelse kontra deres ord?

Det er helt normalt når du har clairvoyante evner. Det skyldes at du læser menneskers energier, og nogle gange ved, før de selv gør det, at noget tærer på dem. Det kan også være du mærker at de lyver over for sig selv, fordi de ikke vil mærke smerten, og derfor prøver at benægte hvad deres oprigtige følelser og behov er.

Det kan være über stressende for din energi at være i relationer, hvor folk lyver omkring deres følelser og lukker ned, idet du netop læser energi så prompte. Det kan også give dig en følelse af overvældelse, fordi du kommer til ubevidst at bruge meget tid og energi på at sortere i dine energi-indtryk og deres ord, fordi deres ord og energi er så meget ude af samklang med hinanden.


3. Du føler dig let overvældet i et rum fyldt med mennesker.
Oftest fordi du simpelthen kan mærke alle menneskers energier på én gang. Dette er klassisk for rigtig mange mennesker med clairvoyante evner, fordi de står så åbne i deres egen energi, at de tager alt energi omkring dem ind som en svamp.

Derfor kan det være meget overvældende for dig at være i et rum fyldt med mange mennesker, fordi du tager alt energi ind og mærker alle stemningerne, der sker i rummet – både highs and lows.


4. Du holder for længe fast i ukærlige relationer, fordi du kan se deres potentialer.
Den gave der kommer med clairvoyante evner er, at du kan se menneskers sjæl rent. Derfor kan du også se alle folks potentialer, og det kan nogle gange give dig skyklapper på.

Ment i den forstand at du nogle gange ser mennesker for dét de *kan* være og blive, istedet for dem de virkelig *er*. Dette kan resultere i ukærlige relationer, der tærer på din energi, fordi du ikke altid ser hvor deres menneske-jeg er. Som mennesker har vi fri vilje, og selvom vi kan have alverdens potentialer, så er det til ingen verdens nytte, hvis vores menneske jeg *ikke* går vejen.

Derfor er det vigtigt du ser på menneskerne i dit liv, og vurderer, om du har set dig blind på deres potentiale, eller om du elsker dem for dem de virkelig er og lever lige nu.

5. Du har svært ved at sætte grænser, fordi du mærker andre så meget.
Når du tager alt energi ind, kan det virkelig være svært at navigere i grænser, fordi du kan mærke andres reaktioner på dine grænser ret kraftigt.

En vigtig huskeregel er, at hver gang du siger “Jeg vil bare ikke gøre den her ked af det” til dig selv, så husk lige at mærk ind, om du gør *dig selv* ked af det, ved at gøre det, du egentlig ikke har lyst til.

At kunne mærke andre mennesker og læse deres energi er en gave, men det er vigtigt at du også formår at tjekke ind med dig selv, sådan du ikke hele tiden lever ud fra andres følelser, fordi så vil du blive drænet.

Så sørg for at tjek ind med dig selv ved fx. at give dig selv tid. Du kan fx. sige “Det lyder spændende – det finder jeg lige ud af, og vender tilbage med” – på den måde kan du altid vinde tid til at mærke, om du vil eller ej.


6. Børn og dyr bliver draget af dig.
De væsner på jorden der læser energi mere end nogle andre, er dyr og børn. Så måske har du oplevet at når du er i hjem med dyr, bliver dyrene altid glade for at se dig og søger dig. Eller når du går forbi babyer vinker de til dig eller lyser op når de ser dig.

Jeg er tit gået forbi babyer, der er blevet helt begejstret, når de har set mig. Man siger at det er fordi babyer ingen filter har, så de ser lyset i mennesker.


7. Du er altid den dine veninder går til, når de har brug for råd.
Hver gang en af dine veninder oplevet ubalancer i deres liv, er du altid den de kommer til eller ringer til for at få råd.

Det skyldes at du kan se objektivt på tingene, og altid kan guide dem via dit “fugleperspektiv”, som du automatisk har på tingene.

Nogle gange kan du måske endda selv blive chokkeret over ordene, der kommer ud af din mund, når du hjælper andre. Som om din guidance kommer fra et andet sted – og det gør den også, for du downloader dine svar fra de universelle, og bliver derfor en kanal for svarene, overblikke og mulighederne.


8. Du kan have svært ved at mærke din krop.
Én af de store ubalancer for mange med clairvoyante evner, er at de er så gode til at være i de visonære lag, at de faktisk nogle gange forsvinder fra deres krop.

Dette kommer til udspil i at der er ubalancer i deres spisevaner. Som fx. at de enten spiser for lidt, fordi de ikke kan mærke sult, eller de spiser for meget, fordi deres måde at komme ned i kroppen på, er ved at give den “tyngde” via mad.


9. Du længes “hjem”.
Du kan ikke forklare det, men du har sådan en underlig hjemve-følelse.
Som om du egentlig slet ikke hører til her på jordplan. Du føler dig måske endda forkert, kluntet, misforstået, osv.

For mange sjæle kan det føles “tungt” at have en krop, fordi de kan huske følelsen af at være formløse. Vores sjæle ser forskellige ud, og vi kommer alle sammen forskellige steder fra, som vi sagtens kan huske, hvis vi tillader os selv at huske det.

Men det er vigtigt at forstå, at din sjæl har valgt at være her i jordisk form. Så når du går og længes hjem, så benægter du egentlig dig selv din jordiske oplevelse og de læringer, du har signet dig op til. Så jo mere du embracer din menneskelighed, og lærer at balancere den med din direkte kanal til universet, jo mere flow vil du opleve i dit liv.


10. Du har let ved at give til andre, men svært nogle gange ved at give til dig selv.
Igen: Du mærker SÅ meget andre mennesker, og er så meget inde i, hvad de har brug for, at du nogle gange glemmer at mærke efter, hvad du har brug for. Derfor kører du nogle gange helt træt i energi, fordi du har givet for meget af dig selv, kontra hvad du egentlig havde i din egen energibeholder.

Du kan undvære alt for andre, men det er vigtigt for dig at lære, at du *ikke* skal undvære alt for andre. Det er vigtigt du opfylder dine egne behov også, sådan du har mere at give af. Det er win win for alle. Verden bliver ikke et bedre sted af at give fra et tomt sted. Verden bliver et bedre sted af at vi alle sammen giver fra et rigt sted, og det starter med at elske os selv nok til at opfylde vores egne behov, inden vi hjælper andre med at opfylde deres. <3Kan du genkende dig selv i én eller flere af ovenstående scenarier?
– Så har du helt sikkert clairvoyante evner.

Kunne du tænke dig at udfolde dine clairvoyante evner, og lære at få redskaberne til at bruge din evner på den mest selvkærlige og nærerende måde for dig selv og andre?

Så kom med på min online-uddannelse i clairvoyance, Higher Guiding Mastery <3

Vi starter den 23. august, og jeg vil elske at have dig med, hvis du mærker et kald – du kan læse mere og snuppe en af de begrænsede pladser ved at klikke her.

Har du spørgsmål om uddannelsen er disse velkomne på hello@savannahnomonde.dk <3

Hvad kan du bruge Lavendel-olie til?

Lavendel-olie er én af de mest populære olier der overhovedet findes på verdensplan, og det er med god grund, da denne lille hjælper kan gøre en stor forskel i hverdagen for vores nervesystem og mentale helbred.

Lavendel-olie kan hjælpe dig med:
– Lindre brandsår (blandet op med kokosolie).
– Mere støtte til at kommunikere hvem du er.
– At bidrage til bedre, mere rolig og dyb søvn.
– Lindre stress og frygt.
– Give en følelse af at blive set og hørt.
– Sætte dit tempo ned, og slappe af.
– Buste dit knokleri-mønster (ligesom olien gjorde ved mig – den historie får du længere nede i dette post)
– Åbner op for mere rolig og ærlig kommunikation.
– Derudover er der 20% af mennesker, der bliver peppet op af olien.

Min egen historie om første møde med Lavendel-olie
Da jeg begyndte at bruge Lavendel-olie blev jeg først rigtig, rigtig irriteret.
Hver gang jeg tog Lavendel-olien på, duftede til olien eller diffusede den, blev jeg så tricket, og syntes egentlig bare at olien var træls (sagt på godt jysk!). Mit ego prøvede at sige til mig, at jeg skulle stoppe med at bruge den, men egentlig var mit ego allermest irriteret over den ubalance som Lavendel afslørede i mig.

Det er således med doTERRA’s essentielle olier, at deres rene energi, afslører vores ubalancer. Dette kommer markant til syne, hvis der er en af olierne vis duft du slet ikke kan klare at dufte til, eller bliver følelsesmæssigt tricket af (ligesom jeg var).

Lavendel-olie afslørerede for mig, at selvom jeg var nået rigtig langt med mit gamle knokleri-mønster, så var der stadigvæk vaner at kigge på, der var ubalanceret.

Det var mit ego ikke helt indforstået med, idet det selvfølgelig kræver *forandringer*, hvilket vores ego gerne vil holde os længst muligt væk fra.

Når du har haft en knokleri-mønster, og du bruger en olie som Lavendel, der beroliger dit nervesystem og hjælper dig til at slappe af, så er det klart at egoet kommer på overarbejde, og gerne vil skælde ud, for at holde dig der, hvor du er.

Når du bliver tricket af Lavendel-olie kan det bl.a. skyldes at
:
– Du er blokeret i din kommunikation.
– Du frygter afslag.
– Du har flyvende tanker.
– Du føler dig usikker, uset og uelsket.
– Du har ild i for mange ting på én gang.
– Du glemmer at tage pauser.
– Du knokler, og glemmer at lytte indad til egne behov.


Lavendel-olien kommer med doTERRA både i flaskeform med 15ml og som roll-on med 10 ml (som vist på billedet).

Er du nysgerrig på hvad doTERRAs olier kan gøre for dig?
– Er du interesseret i selv at have dine egne essentielle olier derhjemme, der kan støtte dig og din familie i mere flow, sundere helbred og balance i krop, sind og sjæl?

Måske er du endda interesseret i at starte din egen karriere inde for doTERRAs olier? Uanset hvad der føles som et kald for dig, kan du læse mere om doTERRA og dine muligheder ved at klikke her!