Vi starter online d. 10. oktober

En rejse hjem til dig selv

Hjem til *hvem* du virkelig er & *hvorfor* du er her.

Hvordan ville verden se ud, hvis flere udfoldede deres indre Clearings Master - og dermed deres Abundance Maker™?

Hvad ville der ske hvis flere shiftede deres karma til essens, og skabte derfra i stedet?

Her er hvad der ville ske:


Mindre drama & destruktion
Mangel & mindreværd
Usikkerhed & uautencitet
Forkerthedsfølelse & følelsesvold
Skam & Splittelse
Frygt & forcering
Tilpasning & tilbageholdning
Knokleri & kontrol


Mere ease & effortlessness
Abundance & Autencitet
Frihed & full of yourself
Kærlighed & Kreativitet
Mod & Mening
Power & Potentiale
Harmoni & Happiness
Connection & Compassion
Succes & Skaberkraft


Vi har tillært os littleness - men din essens forventer og kender din storhed!

Det er faktisk alt den kender til, og grunden til at du er her!

Netop derfor kalder jeg dig(!) der er klar til at tage skridtet til at udfolde din Clearings Master.
Connecte med din Abundance Maker™.
Træde et skridt dybere ind i dig selv og udvide din bevidsthed.
Shifte dit verdensbillede.
Transformere dit liv så alt omkring dig synger i harmoni med din essens


Jeg kalder dig, der mærker et kald om at du skal med på denne uddannelse, fordi du er klar til at være den forandring du så brændende ønsker at se i verden.

At du er klar til at lede fanen med dit energiarbejde og essens i din skabelsesproces i at kreere "heaven on earth".

At du er ville til at "take the leap" og åbne døren til den visdom, som du ved bor indeni dig, og længes efter at aktivere.

At du er villig til at møde op med hvem du er, og alt du er, karmisk og essens, og turde blive SET <3 Og måske endda se dig selv klart for første gang i dit liv.

Clearing Education™ er ikke bare en uddannelse - det er en homecoming

På Clearing Education™ har vi 4 dybe, transformative moduler sammen, hvor du kommer til at lære Clearing-teknikken™, folde dine egne Clearings-evner ud og samtidig selv blive Clearet undervejs også.

Uddannelsen er et skridt ind i dit eget spotlight, hvor du stopper med at gemme dig selv væk, og i stedet lærer at embrace dig selv med *alt* du er!Dette er et sacred space vi sammen skaber, hvor du connecter med Oneness og din sande power, og samtidig lærer at balancere dit menneske i samspil med din essens.

Når vi binder en sløjfe på uddannelsen, vil du ikke blot være uddannet som Clearings Master - du vil også have smidt gammel karma og energi-bagage, der har afholdt dig fra at leve i flow med dit sande jeg.

Du vil ligeledes både have connectet dybere med dit eget lederskab, skaberkraft, mod, Abundance Maker™ og bullshit detector.

Clearing Education™ er for alle der mærker et kald - omend du vil bruge Clearings i din business i sessioner, bruge den til din familie, til din egen personlige udvikling eller bruge det i grupper. Ergo: Der er intet glasloft for hvordan uddannelsen kan bruges - der er et helt åbent space af muligheder hvad angår dette.

Det er egentligt ligegyldigt "hvordan" - det vigtigste er, om du mærker kaldet... og hvis du gør, så kan du tilmelde dig her:

TILMELD MIG VENTELISTEN

Helene Sejrsen

Tidligere deltager på Clearing Education™

Universet spejler altid din frekvens

Når resultater udebliver i vores liv, er det let at slå armene ud og sige "det var tilfældigt", men i virkeligheden er det mere interessant at se på, hvorfor du var et match til dét udfald, der skete.

Vi skaber nemlig vores resultater selv.
Vores resultater bliver skabt fra vores underbevidsthed, der udsender kodninger til Universet, som Universet spejler tilbage til os.

Sagt med andre ord; du er aldrig i tvivl om, hvad der foregår i din energi, fordi du får konstant feedback på dette. Her kan du også se klart, om du skaber fra din karma eller din essens.

Det betyder derfor også, at når vi laver det indre arbejde og shifter en blokering i vores liv, så shifter vores liv sig også - fordi dit liv vil altid være en afspejlning af, hvad der foregår indeni dig.

Det er derfor, det er så powerfuldt at kunne spotte karma og transformere den, sådan vi kan give essensen mere plads i skabelse.


TILMELD MIG VENTELISTEN

Jeg kender dig

og det gør jeg, fordi jeg *var* dig...

Du er typen der læser mennesker som en åben bog - uden at du altid ved, hvordan du gør det. Det er også derfor mennesker tit søger dig samt føler sig draget af dig, fordi de føler sig set af dig.

Du kan se potentialer. Selv hos de mennesker, der kan virke allermest nede i kulkælderen eller lukkede, kan du stadigvæk se helheden af dem og deres essens.

Du har en indre vished, der kan fornemme, når folk ikke er ærlige over for sig selv. En indre alarm, der siger "noget er off".

Du har tendens til at føle dig malplaceret eller som 'det sorte får' blandt andre, fordi du ser og oplever verden anderledes. For verden er ikke sort/hvid for dig - du ser altid nuancerne.

Du ønsker succes i dit liv, men ender tit med at føle dig overvældet eller overstimuleret, fordi du tager hele verden ind, og derfor kan have svært ved nyt.

Du har tendens til at leve mere i drømmene, end du lever i dit menneske. Som om du svæver væk og forlader din krop, og derfor glemmer at handle.

Du længes 'hjem' uden du rigtig kan sætte en finger på, hvad hjem egentlig er.

Du har tendens til at bruge penge som øvre begrænsning for, hvorfor du ikke handler på dine drømme og ønsker, men i virkeligheden handler det om, at du er bange for dig selv og dine evner.

Du fornemmer at du har evner inde for at læse energi, men føler samtidig også, at det er så vildt og diffust, at du har svært ved at eje det og tage din power hjem.

Som sagt: Jeg var dig!

Jeg følte mig så forkert i verden, fordi jeg ikke følte at jeg passede ind.

Jeg gemte dét jeg kunne og den jeg var væk.

Men som du måske ved, så ved vores essens altid hvem vi er og hvorfor vi er her, så jo mere jeg gemte mig for mig selv, jo mere dårlig, psykisk og fysisk, blev jeg, fordi min essens hele tiden lå og hviskede "husk hvem du er".

Førhen battlede jeg med angst, årlige depressioner, stress, pengemangel og følelsen af udbrændthed. Jeg overhørte mig selv igen og igen og lod frygten for hvad andre ville tænke om mig diktere mit liv.

Lige indtil jeg ikke kunne blokere for lyden af Oneness mere. Jeg kalder den tid, hvor jeg fik mit wake up call omkring mine evner, for tiden hvor "min essens kaldte mig op". Som om den én gang for alle sagde "nu stopper du fandme med at gemme dig i mængderne og kommer hjem til dig selv"

Det var først da jeg begyndte at tage mine evner hjem og bruge dem, at jeg begyndte at føle mig hjemme i mig selv og på jorden. At jeg begyndte at føle en mening og en lethed i livet, fordi jeg, i stedet for at løbe fra mig selv, ærede mig selv og min essens.

I dag er mine evner det mest naturlige i verden for mig.

Der går ikke én dag, hvor jeg ikke bruger dem, og jeg elsker at hjælpe mennesker med at transformere deres energi, og dermed ændre deres liv.
Jeg oplever et naturligt flow og abundance i mit liv, fordi jeg nu har rod hjemme i mig selv, i stedet for at prøve at slå rødder på steder, hvor det aldrig var meningen jeg skulle vokse.

Jeg troede, at hvis jeg skulle være energi-arbejder, at så skulle jeg være på en bestemt måde, indtil det gik op for mig, at jeg bare skulle være mig - at alt smerte opstod, når jeg var eller handlede distanceret fra min essens, i stedet for i harmoni med den.

Det er også derfor jeg har udviklet Clearing-teknikken™; Fordi jeg vil lære mennesker hvor simpelt og naturligt energiarbejde egentlig er, og at vores mod til at ære vores essens altid avler mere mod i og omkring os.

Anja Bach Petersen

Tidligere deltager på Clearing Education™

TILMELD MIG VENTELISTEN

CLEARING-TEKNIKKEN™

Den Clearing-teknik jeg kommer til at undervise dig i på Clearing Education™ er udviklet af mig i samspil med Oneness.

Jeg har taget alt det bedste fra de uddannelser og kurser jeg har taget igennem tiden, krydret det med input og visdom fra Oneness. Det har medført et udviklet koncept, der er så simpelt og nemt at bruge at både børn og voksne kan gøre det.

Jeg har skåret alt frygt, støj, uddaterede regler, overflødigheder og gamle forbehold fra, så alt der er på uddannelsen er det essentielle.

Jeg kalder det desuden Clearing™ i stedet for Healing.

Det gør jeg, fordi for mig er en essens ikke 'uhel', og har derfor ikke brug for healing, da den kommer og er helt perfekt som den er.

Man kan derimod som menneske have brug for at få Clearet vejen, således det er lettere at skabe og handle fra sin essens, hvis der er gamle energikodninger, der blokerer vejen i ens system.

Sanni Leth

Tidligere deltager på Clearing Education™

Katja Christensen

Tidligere deltager på Clearing Education™

På Clearing Education™ lærer du:

 • Metoden til at Cleare energi hos dig selv og hos andre (både 1:1 & i grupper)
 • Både Clairvoyance-delen og at transformere energi
 • At finde balancen imellem din essens og dit menneske.
 • Hvordan du downloader klare svar, budskaber og vejledning.
 • At spotte karma & blokeringer hos dig selv og andre - samt at forløse disse.
 • At navigere i din og andres energier ift. grænser, projektioner og karmiske aftaler.
 • At ophæve gamle løfter, mentorkodninger,
 • Hvad det vil sige at være talerør for Oneness.
 • At finde balancen imellem krop, følelser, sind og essens.
 • Hvordan Universet og din essens arbejder sammen
 • At kende forskellen på symptomer vs. at finde roden på en blokering
 • At spotte hvad der er essens og hvad der er er modstand.

〰️ Derudover vil der være Startsceremoni d. 12/10 og Afslutningscermoni d. 12/12 〰️

Skal en af pladserne på Clearing Education™ være din?


Pris for uddannelsen er
15.000 kr

Mulighed for ratebetaling


Liv Simonsen

Tidligere deltagere på Clearing Education™

Anja Madsen

Tidligere deltagere på Clearing Education™

Hvad tidligere kunder siger om mit arbejde

"Det simple og let tilgængelige materiale har fjernet mine egne begrænsninger, fortællinger og små slåskampe med mit ego. Så TAK. Kæmpe TAK for denne mulighed for at finde hjem til hvor jeg hører til"

- Caroline

"Jeg føler virkelig en stor glæde ved alt jeg har lært på denne rejse med dig Savannah, og over hvor langt jeg er kommet. Jeg glæder mig kun til at øve og lære mere. Tak!"

- Lise


“Jeg får så meget energi af at lytte til dig, og det er bare fordi min sjæl genkender dine ord, så tusind tak for dig."

- Vinnie

“Jeg er fuldstændig vild med den enkelthed du formidler til mig. Der er så meget, der har vakt genklang hos mig. Det er guld værd og magisk"

- Hanne


“Undervisningen har gjort at jeg føler at jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med mig, som jeg både kan bruge dag til dag og på længere sigt. Jeg har lært at sætte nogle sunde rammer og grænser for mig selv. De udfordringer som jeg selv har haft er blevet lettere at håndtere og blevet en del af min udvikling og min proces for at komme mere ind i min essens"

- Amaya


“Jeg vil bare sige TAK! Slut med præstationsangst i min klinik, slut med pengeblokeringer, slut med at lade mennesker overskride mine grænser. Det har rykket mig ubeskriveligt meget.  Det du siger, giver genklang så dybt i mig. Jeg er så taknemmelig - TAK! <3"

- Betina

Fialiv Birker

Tidligere deltager på Clearing Education™

Skal en af pladserne på Clearing Education™ være din?

Så snup din plads her

Pris for uddannelsen er
15.000 kr

Mulighed for ratebetaling

Spørgsmål

Hvem er Clearing Education™ for?

Dig der mærker et kald! Omend det er fordi du vil bruge Clearings derhjemme på dig selv eller fordi du vil leve af at lave Clearings.

Hvordan ved jeg at Clearing Education™ er for mig?

Det er en indre vished. Du ved det, hvis denne uddannelse er til dig.

Hvad er Clearing Calls?

Clearing Calls er vores online-møder på hvert modul, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til materialet og øve Clearings med de andre deltagere via breakout-rooms på Zoom

Hvordan ved jeg at jeg har evnerne?

*Alle* kan lave Clearings. Så hvis du mærker et kald, så stol på at det ikke er tilfældigt, og det er fordi noget indeni dig ved at du skal med.

Jeg vil blot bruge uddannelsen som et led i min personlige udvikling - kan jeg det?

Sagtens! Faktisk oplever jeg at mange uddanner sig til Clearings Master for at forstå sig selv, deres liv og skaberkraft mere i dybden til en start.

Skal jeg bestå en eksamen for at få mit certifikat?

Du skal ikke bestå nogen eksamen for at modtage dit certifikat, men jeg vil anbefale dig at møde mest muligt op til vores Clearing Calls, sådan du kan øve Clearings med de andre deltagere.

Hvornår er der Clearing Trainings?

d. 19. oktober kl. 13
d. 2. november kl. 10
d. 16. november kl. 13
d. 30. november kl. 10

Der sættes 1 time af til Clearing Trainings.

 *datoerne er vejledende, og der kan ske ændringer i disse - i så fald findes der hurtigst muligt en ny dag.

Bliver Clearing Trainings optaget?

Nej, Clearing Trainings bliver ikke optaget.

Hvornår er Start- og afslutningsceremoni?

Startceremoni d. 12. oktober kl. 13
Afslutningsceremoni d. 12. december kl. 10

Der afsættes 1 time til ceremonierne, men det afhænge af, hvor mange der deltager.


 *datoerne er vejledende, og der kan ske ændringer i disse - i så fald findes der hurtigst muligt en ny dag.

Bliver Start- og afslutningsceremoni optaget?

Nej, startceremonien og afslutningsceremonien bliver ikke optaget til replay.

Hvor lang tid tager Clearing Calls, Clearing Trainings og ceremonier?

Der afsættes en time til hver. Clearing Calls og ceremonier kan dog variere lidt i tid, afhængigt af, hvor mange der er med og antallet af spørgsmål.

Hvad er en Aktiverings-Clearing™?

En Aktiverings-Clearing er en Clearing der fjerner eventuelle blokeringer vedr. at arbejde som Clearings Master. Clearingen er en fjern-Clearing der sker uden dialog.

Kan du garantere mig resultater?

Jeg kan garantere dig at jeg lærer dig en metode, der er effektiv ift. energiarbejde, men for at metoden virker for dig kræver det at du møder op og øver dig (ligesom med alt andet i livet vi gerne vil være dygtige til)

Jeg har andre energi-uddannelser - vil Clearing Education™ stadigvæk være relevant for mig?

Bestemt! Det er igen tilbage til mavefornemmelsen og om du mærker et kald. Jeg tror ikke på at vi kan føle os tiltrukket af noget medmindre der er noget for os i det - uanset hvor mange uddannelser vi har i forvejen.

Hvornår frigives modulerne?

d. 10. oktober kl. 14
d. 24. oktober kl. 14
d. 7. november kl. 14
d. 21. november kl. 14

Hvornår er der Clearing Calls?

d. 17. oktober kl. 10
d. 31. oktober kl. 13
d. 14. november kl. 10
d. 28. november kl. 13

Der afsættes 1 time til Clearing Calls, men det kan afhænge af antallet af spørgsmål.

 *datoerne er vejledende, og der kan ske ændringer i disse - i så fald findes der hurtigst muligt en ny dag.

Bliver Clearing Calls optaget?

Alle Clearing Calls bliver optaget op uploaded til materialet indenfor 48 timer.

Jeg kan ikke deltage på Clearing Trainings, kan jeg være med på uddannelsen alligevel?


Det kan du sagtens.

Det er dog dit ansvar at på øvet Clearings, da det er en vigtig del af uddannelsen.

Du kan fx aftale med andre deltagere at øve sammen uden for den officielle Clearing Training samt øve på sig selv.

Jeg kan ikke deltage på Clearing Calls, kan jeg stadig tage uddannelsen?

Det er ikke noget problem.

Alle Clearing Calls optages og uploades til materialet indenfor 48 timer.
Dagen inden bliver der lavet et opslag i Facebookgruppen, hvor du kan skrive spørgsmål, du ønsker at få besvaret på Clearing Call.

Jeg har andre spørgsmål til uddannelsen - hvor kan jeg stille disse?

Du kan altid stille dine spørgsmål på hello@savannahnomonde.dk - så svarer min assistent dig hurtigst muligt

Skal en af pladserne på Clearing Education™ være din?

Så snup din plads her

Pris for uddannelsen er
15.000 kr

Mulighed for ratebetaling