1:1 CLEARINGS

For dig der vil flowe & skabe abundance fra din essens

MED DIN ESSENS I FOKUS

I disse 1:1-clearings har din essens det fulde spotlight

Vi er her for at udleve vores essens, og vores største smerter ligger i, når vi ikke formår eller føler at vi har adgang til at gøre dette. Når vi ikke formår at gøre vores drømme til virkelighed, selvom de lyser krystalklart for os i vores indre.

Det handler ikke om at du gør noget forkert, men snarere om de energikodninger du går rundt med, der holder din essens tilbage - og det er disse kodninger der transformeres i clearings-sessionerne, sådan du skaber mere fra din essens i stedet for drama fra din karma.

Størstedelen af vores manifestationer stammer fra vores underbevidsthed - vores underbevidsthed udgør 90% af vores handlinger/resultater, sammenlignet med vores bevidsthed.

Hvad du derfor ser i dit liv som resultater er 'toppen af isbjerget' - og vi skal derfor ' under vandet' for at finde den grundlæggende blokering.

I dine sessioner kan du vælge at arbejde med alt fra business, penge, flow, ideer, kreativitet, mod, etc.

HVAD ARBEJDER DU MED I CLEARINGEN?

I Clearingen arbejder jeg bl.a. med følgende:

 • Tidligere liv & karma
 • Familielinjer & DNA-kodninger
 • Stagneret energi, traumer og følelser
 • Ophævelse af gamle løfter
 • Fjernelse af reptiler, spells, psykiske angreb og overansvars-bånd
 • Alignment i de 12 chakraer
 • Ophævelse af mentorkodninger, løfter, eder og spells
 • Afslutning af gamle cyklusser
 • Balance i de 4 kroppe
 • Dualisme
 • Fjernelse af øvre begrænsninger

HVORDAN FUNGERER EN CLEARING?

En Clearing fungerer således at energierne begynder at arbejde straks ved booking.

Når jeg går i gang med clearingen tuner jeg ind på din essens, og ser hvad den er klar til at slippe - og fjerner herefter slavisk de blokeringer, der lige nu støjer bevidst eller ubevidst i dit liv.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ MED CLEARINGS?

Clearings er ikke et quick-fix, selvom mange opfatter det sådan. I en Clearing går vi dybt, og fjerner gamle lag, der måske har været med dig hele dit liv.

Efter en Clearing kan tilværelsen derfor godt virke kaotisk, netop fordi noget indeni dig er ændret = din verden rundt om dig ændrer sig også, idet universet altid spejler dig.

Clearings er derfor til dig der ønsker forandring - både indeni og udenpå.

JIM JERSEY

HVAD FOLK SIGER OM MIT ARBEJDE

Savannah er den mest effektive healer, jeg har gået til.
Hun arbejder fra lethed og kærlighed, og jeg rykker mig fundamentalt et kæmpe spring hver eneste gang. Savannah er fast inventar i min værktøjskasse, når jeg har siddet fast i smerte eller modstand
."

 

Majli Noel

Min session med Savannah var en følelse af at blive set for den, jeg virkelig er. Alt i alt åbnede den session op for så meget flow, lethed og magi!! Og det er bestemt ikke sidste gang jeg trækker på Savannah, når jeg har brug for at blive mindet om min essens, for jeg ved, at hun ser hele mig og den, jeg virkelig er <3"

 

Amanda Dam Drescher

"Jeg har brugt, og bruger, Savannah til både beskeder, timings og clearinger. Og hun er for det første ALTID spot on og for det andet så forstår hun at være til stede, indleve sig og kommunikere på en måde, der gør at jeg altid har følt mig set og hørt og gået transformeret fra vores sessioner Hun har ligsom bare det hele. Evnen til at se klart, heale og hjælpe en med at gå vejen, så forandringerne faktisk kan ske med mindst mulig modstand <3"

Mia Poulsen

"Jeg kan varmt anbefale Savannah til at hjælpe dig med at få clearet ud i gammelt karma.
Det bedste ved at arbejde med Savannah er at hun er konkret og tydelig omkring hvad hun har clearet og det er nemt at forstå. Hun har clearet både mig, min mand og min søn og vi har alle tre kunne se en markant forandring efterfølgende"

Lotte Lova

Penge-clearingen jeg fik hos dig har virkelig sat skub i noget indeni mig. Jeg har lyst til at handle på ting jeg aldrig turde kigge på."

 

Karinna Toft

HVILKEN CLEARING KALDER PÅ DIG?

Her nedenfor kan du læse om de clearings-muligheder jeg tilbyder:

QUICK CLEARING

Med denne clearing skriver du det tema du gerne vil cleares på, og herefter går jeg i gang snarest muligt. Denne clearing er uden dialog og foregår udelukkende pr. mail.

Ideel til dig der gerne vil cleares hurtigst muligt, eller ønsker at få clearing af dit hjem, clearing ud fra dit Human Design, få clearet dine børn eller lignende.

 • Bliver udført hurtigst muligt efter jeg har modtaget din mail med beskrivelse af dit ønskede clearings-tema.
 • Du modtager en lydfil på 2-10 minutter omkring din clearing på mail når jeg er færdig.

950/ex moms

BOOK DENNE CLEARING

CLEARING VIA ZOOM

Med denne 1:1-mulighed mødes vi online på Zoom, hvor du får clearings, downloads og sparring fra mig. Ideel til dig, der gerne vil lytte imens jeg kører kodningerne igennem eller som ønsker sparring fra mig og dine guides/essens.

 • Vi har en session på Zoom på 45 minutter
 • Vi kombinerer clearing og downloads - alt efter hvor du er i livet lige nu
 • Du har mulighed for at få sparring på udfordringer eller livsvalg i dit liv, hvor jeg downloader svar til dig fra din essens.

2.075/ ex. moms

DIN ENERGI MENTOR

Mit navn er Savannah! - jeg er sjæls-kender til fingerspidserne. Jeg spotter et potentiale, og jeg udfolder det.

Jeg ser mennesker fra deres essens, og derfor opsnapper min bullshit-detector alt der står imellem dig og at leve dit fulde potentiale.

Min genizone er at spejle dig, se dig og inspirere dig til at udleve dit soulprint, tale med din autentiske stemme og udfolde din gnist på alle parametre af dit liv.

Savannah

DIN ESSENS KALDER DIG OP

Følg dit kald og book din clearing i dag