1:1 CLEARINGS

For dig der vil flowe & skabe abundance fra din essens - både privat og i din business

MED DIN ESSENS I FOKUS

I disse 1:1-Clearings har din essens det fulde spotlight

Vi er her for at udleve vores essens, og vores største smerter ligger i, når vi ikke formår eller føler at vi har adgang til at gøre dette. Når vi ikke formår at gøre vores drømme til virkelighed, selvom de lyser krystalklart for os i vores indre.

Det handler ikke om at du gør noget forkert, men snarere om de energikodninger du går rundt med, der holder din essens tilbage - og det er disse kodninger der transformeres i Clearings-sessionerne, sådan du skaber mere fra din essens i stedet for drama fra din karma.

Størstedelen af vores manifestationer stammer fra vores underbevidsthed - vores underbevidsthed udgør 90% af vores handlinger/resultater, sammenlignet med vores bevidsthed.

Hvad du derfor ser i dit liv som resultater er 'toppen af isbjerget' - og vi skal derfor ' under vandet' for at finde den grundlæggende blokering.

I dine sessioner kan du vælge at arbejde med alt fra business, penge, flow, ideer, kreativitet, mod, etc.

HVAD ARBEJDES DER MED I CLEARINGEN?

I Clearingen arbejder jeg bl.a. med følgende:

 • Tidligere liv & karma
 • Familielinjer & DNA-kodninger
 • Stagneret energi, traumer og følelser
 • Ophævelse af gamle løfter
 • Fjernelse af reptiler, spells, psykiske angreb og overansvars-bånd
 • Alignment i de 12 chakraer
 • Ophævelse af mentorkodninger, løfter, eder og spells
 • Afslutning af gamle cyklusser
 • Balance i alle dine energikroppe
 • Dualisme
 • Fjernelse af øvre begrænsninger

HVORDAN FUNGERER EN CLEARING?

En Clearing fungerer således at energierne begynder at arbejde straks ved booking.

Når jeg går i gang med Clearingen tuner jeg ind på din essens, og ser, ud fra dit tilsendte tema, hvad der er klar til at slippe - og fjerner herefter slavisk de blokeringer, der lige nu støjer bevidst eller ubevidst i dit liv.

Når jeg er færdig med Clearingen indspiller jeg en lydfil på 2-8 minutter med highlights fra Clearingen, som du får tilsendt pr. mail.

Der er ikke noget du skal gøre på det pågældende tidspunkt for Clearingen, idet du tager imod uanset hvad du laver på den pågældende dag.

HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ MED CLEARINGS?

Clearings er ikke et quick-fix, selvom mange opfatter det sådan. I en Clearing bliver der gået dybt, idet der fjernes gamle lag, der måske har været med dig hele dit liv.

Efter en Clearing kan tilværelsen derfor godt virke kaotisk, netop fordi noget indeni dig er ændret = din verden rundt om dig ændrer sig også, idet universet altid spejler dig.

Clearings er derfor til dig der ønsker forandring - både indeni og omkring dig.

JIM JERSEY

HVAD FOLK SIGER OM MIT ARBEJDE

Savannah er den mest effektive healer, jeg har gået til.
Hun arbejder fra lethed og kærlighed, og jeg rykker mig fundamentalt et kæmpe spring hver eneste gang. Savannah er fast inventar i min værktøjskasse, når jeg har siddet fast i smerte eller modstand
."

 

Majli Noel


"
Savannah har hjulpet mig af med min OCD, som har fulgt mig i 10 år.
Jeg har gået til psykolog, læge og skolelæge i mange år og har prøvet at snakke med mange forskellige omkring det for at få hjælp og prøvede forskellige metoder af, men intet har virket. En af mine veninder forslog mig så at prøve Savannah da det kunne være hun kunne hjælpe mig lidt. Jeg fik så en tid til en Clearing og jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk, men allerede dagen efter kunne jeg mærke det hjalp. Der gik ikke mere end 2 døgn og det hele var væk.

Nu har jeg intet OCD på nogle måde og jeg kan vaske hænder 1 gang og gøre alle ting helt normale uden problemer.Jeg er super taknemlig for det kunne lade sig gøre og at det kunne hjælpe efter 10 år med forskellige metoder, hvor det ikke har virket. Det er en kæmpe lettelse og befrielse for mig og jeg har det meget bedre og er mere glad end før takket være Savannah."

 

Mille


"Min session med Savannah var en følelse af at blive set for den, jeg virkelig er.
Alt i alt åbnede den session op for så meget flow, lethed og magi!! Og det er bestemt ikke sidste gang jeg trækker på Savannah, når jeg har brug for at blive mindet om min essens, for jeg ved, at hun ser hele mig og den, jeg virkelig er <3"

 

Amanda Dam Drescher

"Jeg har brugt, og bruger, Savannah til både beskeder, timings og clearinger.
Og hun er for det første ALTID spot on og for det andet så forstår hun at være til stede, indleve sig og kommunikere på en måde, der gør at jeg altid har følt mig set og hørt og gået transformeret fra vores sessioner Hun har ligsom bare det hele. Evnen til at se klart, heale og hjælpe en med at gå vejen, så forandringerne faktisk kan ske med mindst mulig modstand <3"

Mia Poulsen

"Jeg kan varmt anbefale Savannah til at hjælpe dig med at få clearet ud i gammelt karma.
Det bedste ved at arbejde med Savannah er at hun er konkret og tydelig omkring hvad hun har clearet og det er nemt at forstå. Hun har clearet både mig, min mand og min søn og vi har alle tre kunne se en markant forandring efterfølgende"

Lotte Lova

Penge-clearingen jeg fik hos dig har virkelig sat skub i noget indeni mig.
Jeg har lyst til at handle på ting jeg aldrig turde kigge på."

 

Karinna Toft

HVAD KAN DU MODTAGE CLEARING PÅ?

Her er nogle temaer jeg har Clearet på igennem tiden hos tidligere klienter:

 • Følelsen af stagnation
 • Pengeblokeringer
 • Støj og drama i relationer
 • Manglende salg og flow i business
 • Udfordringer med grænser
 • Modstand på handling og nyt
 • Frygten for succes
 • Modstand på kærlighed og at modtage
 • Udfordringer med at skabe fundament, stabilitet og tryghed
 • Modstand på ens evner og genizoner

  Er din udfordring noget du er i tvivl om hvorvidt jeg er den rigtige til at hjælpe dig med, så kan du skrive eventuelle spørgsmål til hello@savannahnomonde.dk, så hjælper min assistent dig med at få klarhed på din situation.

BOOKING

1:1-CLEARING

Når du booker en Clearing vælger du et tema, som du gerne vil Cleares på, og herefter går jeg i gang med Clearingen snarest muligt. Denne Clearing er uden dialog, og du modtager en mail ved booking med instrukser forud for Clearingen.

 • Bliver udført hurtigst muligt efter jeg har modtaget din mail med beskrivelse af dit ønskede Clearings-tema.
 • Du modtager en lydfil eller et skriv med highlights fra din Clearing på mail når jeg er færdig, som min assistent sender til dig.

Energien fra Clearingen begynder at arbejde med det samme ved booking

Pris: 1.265 kr
(1.012 ex moms)

For booking - skriv til hello@savannahnomonde.dkBemærk at vi lige nu har oprettet en venteliste til sessioner, idet min fødselstermin nærmer sig, og vi derfor ikke booker tider for langt frem i kalenderen

Når du står på ventelisten, skriver min assistent til dig når der er en ledig Clearings-tid - her får du valget om hvorvidt du ønsker den ledige tid eller ej. Ønsker du ikke tiden, eller hører vi ikke fra dig inde for 24 timer, går Clearings-tiden videre til den næste på listen.

Du kan skrive dig op til en Clearing ved at skrive til hello@savannahnomonde.dk


DIN CLEARINGS MASTER

Mit navn er Savannah Nomonde Sommer - Jeg er Clearings Master, Abundance Maker & Artist

Jeg
er essens-kender til fingerspidserne, og læser folks energier som en åben bog. Jeg kalder mit arbejde for 'Clearings', fordi jeg ser hvad der energetisk holder dig tilbage fra at leve din essens og genizone, for så at transformere din energi. For mig er ingen 'i stykker', men nogle gange blot på afveje fra deres essens og sandhed, hvor smerten og ubalancerne opstår.

Min genizone er at *se* dig - den ægte dig - og hjælpe dig med at transformere de energier der skaber støj på linjen, sådan du står empowered, abundant og klart hjemme i dig selv.

Privat bor jeg i Silkeborg, hvor jeg også driver min business fra. Jeg bor sammen med min kæreste, og vi venter vores første barn til sommer.


Jeg vil elske at arbejde med dig, hvis du mærker et kald <3

Savannah

Q&A

Skal jeg forberede noget inden Clearingen?

Det eneste du skal gøre forud for en Clearing er at skrive en mail med dét tema, som du ønsker jeg kigger på. Alt dette er beskrevet i den mail du modtager i din indbakke direkte efter køb.  

Skal jeg lytte til lydfilen flere gange?

Lydfilen er mere en service til dig. Når jeg har sendt lydfilen, så er Clearingen sket. Du behøves derfor ikke lytte til lydfilen flere gange eller at beholde den.

Kan jeg booke på vegne af min partner/veninde/søskende?

Du kan ikke booke på vegne af andre (medmindre det er dine børn), uden de selv har givet deres godkendelse til dette, idet det går imod personens fri vilje.

En Clearing kræver at man selv er åben for at modtage, og derfor skal Clearingen følge dén voksne, der booker, idet denne også selv skal udforme en mail med dét, den ønsker skal kigges på i Clearingen

Laver du Clearings på børn?

Jeg er stoppet med at lave Clearings på børn, idet at i 9,9 ud af 10 tilfælde spejler børn typisk forældrenes karma og blokeringer. Derfor giver det bedre mening at forældrene får Clearingen frem for børnene, der typisk står meget rene i deres energi og essens.