doTERRA

et livs-transformerende olie-eventyr

Bliv en del af et olie-univers, der støtter dit helbred, dit mindset og din abundance-feeling

doTERRA - Naturens gaver

Kom med på et eventyr der hæver bevidstheden for både din krop, ånd og sjæl <3

Disse eminente hjælpere på flasker støtter, opmuntrer og buster eventuelle blokeringer, der holder dig fra at thrive i livet. Jeg har altid været typen, der har vist, at man sagtens kunne få det hele i livet. 

Det gode helbred, din soulmate, abundance, massevis af kærlighed og harmoni. 
For mig har det aldrig været en illusion, men nærmere et spørgsmål om “hvordan skaber jeg mere af dette i mit liv”. 

Dette har olierne været en fantastisk brik til. Det kan for vores hjerne virke “lidt for enkelt”, at vi bare drikker en dråbe Wild Orange, og så føles hjertet åbent fx. Men med olierne åbner der sig virkelig en verden af “kan det godt være så enkelt?” – og ja, deé kan det… Det *skal* det – for du er her for at få det hele med, skønne du! <3 

doTERRA betyder jordens gaver, og det må man i den grad sige, at doTERRA udelukkende er kommet med til millioner af mennesker verden over: Gaver!

Gaver i form af hjælp, kærlighed, støtte, et netværk af fantastiske mennesker, abundance og genveje til flow.

Jeg vil elske at have dig med på doTERRA-rejsen, hvis nedstående kalder på dig <3 

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er koncentrerede udtræk fra planter. Alle olierne har hver deres områder, hvor de kan støtte dig og dit helbred, idet olierne virker terapeutiske. 

doTERRAs olier kan både bruges på kroppen, til at inhalere og størstedelen af olierne kan du også indtage via mad, drikke eller ved at sætte en dråbe fra en olie op i ganen eller under tungen. 

Når duften af en essentiel olie rammer vores næse, transporteres oliens duft direkte op i vores limbiske system, der udgør vores “følelsesmæssige hjerne”. Vores duftesans er nemlig forbundet med den del af vores hjerne, som styrer både vores følelser, motivation, indlæring og hukommelse.

De essentielle olier “sladrer” derfor til os, når vi har ubalancer, både fysisk og følelsesmæssigt, og er derfor også nogle super hjælpere til at komme tilbage i alignment. 

doTERRA's kvalitetsløfte

doTERRA leverer verdens mest testede og derfor dokumenteret reneste olierne i verden (Kvalitetrapporter på alle flasker findes på www.sourcetoyou.com). 

Olierne testes i uafhængige laboratorier. Stikprøver har vist at 80% af alle æteriske olier på markedet er urene. Enten fordi man fortynder dem – eller fordi der er spor af giftstoffer, sprøjtemidler, osv.

Ingen andre lægger deres kvalitetsrapporter frem systematisk – men pga. doTERRAs offentligt tilgængelige dokumentation ved vi, at doTERRA hører til i de 20%.

Når man skal bruge olierne i terapeutisk sammenhæng (som vi gør i doTERRA) er det altafgørende, at den enkelte olie har præcis den kemiske profil, som den ‘er født med’. Hvis olierne fortyndes eller blandes med giftstoffer bliver de reduceret til duft/parfume og har altså ikke samme effekt på kroppen som rene essentielle olier har.

Hvis du vil vide mere om hvad doTERRA står for, så se denne smukke video om doTERRA og deres kvalitetsløfte ift. deres produkter.

Samt denne video fra en workshop, hvor Christine Eilvig fortæller om essentielle olier og skønhed

Network marketing

Rigtig mange har skygger på network marketing, and I totally get it, for det havde jeg også selv til at starte med, fordi jeg simpelthen ikke vidste nok om det, og mit ego derfor støjede helt tosse meget.

Først og fremmest er det vigtigt for mig at slå fast at network marketing og pyramidespil *ikke* hænger sammen, idet det er den kobling flest mennesker tænker med det samme. Pyramidespil er at købe luft – så dermed ingenting. 
Dette er *ikke* tilfældet med doTERRA, idet der bliver solgt produkter.

Forretningsmodellen er super gavmild, og er bygget op omkring at “få alle med”, idet Network Marketing bygger på Loven om Oneness

At vi skal ønske succes for andre, før vi kan ønske succes for os selv, så i network marketing handler det også om team work. Du er aldrig alene på din rejse, og det er en stor booster og støtter for mange, da rigtig mange selvstændige oftest føler sig alene på deres rejse om alle to do’s, beslutinger og udfordringer. 

For mig er vi alle sammen allerede network marketing’ere.
Overvej lige over alle de gange du har anbefalet en restaurant, et hotel, en film, et band, en hårshampo, osv.  

Du anbefaler allerede ting hver eneste dag, du elsker, til folk du møder på din vej, fordi det er sådan vi fungerer som mennesker – vi deler de ting vi er begejstrede for, sådan vi kan dele begejstringen sammen med andre. 

Det er egentlig blot den ånd, som doTERRA er skabt ud fra. Så forestil dig så at have nogle produkter, du aligner 100% med, der er støttende for krop, sjæl og moderjord, og samtidig tjener du penge på din begejstring for olierne ved at anbefale dem – fordi du alligevel ikke kan lade være.
That’s all there is to it: Begejstring, der bygger på mere begejstring. Det er lethed, overskud og overflod i én samlet pakke.

Med doTERRA er du aldrig alene, for du har altid et team der står bag dig, der er klar til at heppe på dig, støtte dig og tro på dig. 

Selvfølgelig er det vigtigt at du selv føler en begejstring for doTERRAs produkter, da det ellers vil være ude af integritet og alingment at anbefale dem. Så mærk ind – du ved allerede godt, om der er et kald for dig her.

Hvis du har nogle spørgsmål om doTERRA, forretningsmodellen eller andet, så send endelig disse til hello@savannahnomonde.dk, så hjælper jeg dig gerne <3

Mulighederne med doterra

Hvis du ønsker at komme med på doTERRA-rejsen er der to grene, du kan vælge: 

 

 

Wholesale costumer - kunde

(Sign-up til Wholesale Costumer finder du ved at klikke her)

Denne valgmulighed vælger 80% af dem, der melder sig ind i doTERRA-
 Det er for dig, der udelukkende ønsker at shoppe doTERRAs produkter til dig selv og din egen husstand, og samtidig få 25% på dine køb.

Som Wholesale Costumer er der intet minimums beløb du skal købe for pr. måned.
Du kan derfor nøjes med at tilmelde dig, og betale medlemsbeløbet, der dækker for 1 år ad gangen + de varer du ønsker. 

Det første år koster dit medlemsabonnement 25€, hvilket svarer til ca. 190 kr.
Herefter koster dit medlemsskab 15€ pr. år, hvor du ligeledes får en flaske Peppermint-olie med – de 15€ svarer til ca. 115 kr.

Vælger du ved sign-up at købe én af doTERRAs enrollment kits, som du kan se længere nede på siden, så gælder din bestilling af enrollment kittet som din første abonnementsbetaling for et år.

Du kan altid skifte fra kunde til bygger, hvis du senere finder ud af, at du gerne vil business-delen alligevel.

Som kunde har du også muligheden for at bestille LRP, der er doTERRA’s månedlige medlemsabonnement, hvor du får dine porto-penge tilbage i point, og kan optjene således du får op til 55% i rabat på dine produkter.  

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at være Wholesale Costumer
– og bare gerne vil i gang med at købe olier, så klik lige her og få adgang til shoppen med det samme.

Ved tilmelding får du også adgang til en lukket Facebook-gruppe med over 400 olie-entusiaster, der deler, begejstrer, inspirerer og bare er smadder cheerful <3

 

Wellness Advocate - Bygger

Som Wellness Advocate har du muligheden for at bygge en business, og dermed tjene penge med doTERRA, samt købe produkter med 25% besparelse 

Dette er for dig, der er interesseret i at gå business-vejen med de essentielle olier og doTERRA.

Som bygger skal du være indstillet på at købe for mindst 150 point i din LRP om måneden (svarerende til ca. 1.300 – 1.500 kr). Virker dette for uoverskueligt til en start, så start med at blive kunde. 

Som Bygger kan du også deltage på dét vi kalder “bygger-dage”, hvor du kan lære mere om business-delen, få mentoring på salg, penge og markedsføring bl.a. fra én af Danmarks største spirituelle mentorer; Christine Eilvig. 

Som bygger indgår du i Team Lavt Gærde, hvor vi sammen løfter hinanden. Du deler derfor rejsen med en masse andre, seje skønlinger, hvor vi sammen går i front for et liv med mere mening, overskud, abundance og kærlighed.   

*Omend du er Bygger eller Kunde får du adgang til en lukket Facebookgruppe, der foregår på dansk, og hvor der bliver delt alt fra fif, til erfaringer, til spørgsmål om produkterne. Der er masser af god energi i gruppen. <3

Når du har signet dig op, modtager jeg en mail – herefter ansøger jeg dig på Facebook, for at kunne tilføje dig til gruppen for Team Lavt Gærde, samt sender dig en mail inde for 2 hverdage med de ting, der er vigtigst for dig at vide til en start.  

 

De mest populære enrollment kits hos doterra

AROMATOUCH™ DIFFUSED KIT
(pris ca. 1.390 kr*)

Indeholder følgende olier:
• Balance™ • Lavender • Melaleuca • dōTERRA On Guard™ • AromaTouch • Deep Blue™ • Wild Orange • Peppermint

Indeholder derudover:
 Fractionated Coconut Oil (115 ml) • Petal Diffuser • dōTERRA Essentials Booklet

FAMILY ESSENTIALS AND BEADLETS KIT
(pris ca. 1.079 kr*)

Indeholder følgende olier:
Lavender • Lemon • Peppermint • Melaleuca • Oregano • Frankincense • Deep Blue™ • dōTERRA Air™ • ZenGest™ • dōTERRA On Guard™

Indeholder derudover:
Peppermint Beadlets • dōTERRA On Guard™ Beadlets • dōTERRA Essentials Booklet

HOME ESSENTIALS KIT
(pris ca. 2.099 kr*) – Bemærk du sparer 20% på dette kit fra 1-30. November.

Indeholder følgende olier:
Frankincense • Lavender • Lemon • Melaleuca • Oregano • Peppermint • dōTERRA Air™ • Deep Blue™ (5 ml) • ZenGest™ • dōTERRA On Guard™ 

Indeholder derudover:
Petal Diffuser • dōTERRA Essentials Booklet

ESSENTIAL AROMATICS™ DIFFUSED KIT
(pris ca. 1.805 kr*) – Bemærk du sparer 20% på dette kit fra 1-30. November.

Indeholder følgende olier:
dōTERRA Motivate™ • dōTERRA Cheer™ • dōTERRA Passion™ • dōTERRA Forgive™ • dōTERRA Console™ • dōTERRA Peace™

Indeholder derudover:
 Lumo Diffuser • dōTERRA Essentials Booklet

* Priser er vejledende, og der tages forbehold for slåfejl

Som en del af vores team får du:

Disse muligheder er tilgængelige for dig, der ønsker at være Wellness Advocate i Team Lavt Gærde.

  • Live-dage - hvor der heales på blokeringer og inspireres.
  • En lukket, støttende Facebook-gruppe - hvor du kan få svar på spørgsmål og dele erfaringer.
  • Din egen doTERRA-shop, hvor doTERRA står for alt teknik, service og forsendelse - så du får simpelthen "leveret" din business i en pakkeløsning med tilhørende webshop, kundeservice og sikkerhedsnet.

I mit team indgår vi i Team Lavt Gærde, det handler om at skabe med størst nydelse.
Det vil sige der bliver ingen push, ingen lange salgstaler, ingen asen og masen. Alt ift. doTERRA’s olier sker med et åbent hjerte og fuld alingment. 

Alt du derfor skal beslutte dig for, er:

  • Hvilken doTERRA-model passer til dig - er du Bygger eller Kunde?.
  • Hvilket Enrollment Kit passer til dig - Se de mest populære Enrollment Kits lidt længere oppe på denne side eller på nedstående tilmeldingsside.

Har du spørgsmål om doterra - stort som småt?

Så skriv disse til hello@savannahnmonde.dk, og så hjælper jeg dig gerne. <3