Live den 23., 24., & 25. November på Vestergade 38 i Silkeborg fra kl. 10.00 til 17.00

En rejse hjem til dig selv

Hjem til *hvem* du virkelig er & *hvorfor* du er her.

Jeg kalder dig, der mærker et kald om at du skal med på denne magiske uddannelse, hvor jeg vil tage dig på en rejse hjem til dig selv, din visdom og din power.

På Clearing Education har vi 3 skønne dage sammen i smukke Silkeborg, hvor du kommer til at lære Clearing-teknikken, folde dine egne energi-evner ud og samtidig selv blive clearet undervejs også.

På disse 3 dage vil du få undervisning, modtage Clearings, øve dine nye teknikker med de andre deltagere, få sparring og mulighed for feedback på eventuel tvivl - alt sammen i et sacred space vi sammen skaber.

Når vi binder en sløjfe på uddannelsen vil du ikke blot været uddannet i Clearing-teknikken - du vil også have smidt gamle lag og masker, der har afholdt dig fra at leve i flow, abundance og harmoni. Clearing Education er derfor en 'Homecoming' - en homecoming til dig selv <3

Clearing Education er for alle der mærker et kald - omend du vil bruge Clearing-teknikken i din business i sessioner eller bruge det hjemme i privaten. Your heart knows the way - just listen.

UDSOLGT - Tilmeld dig venteliste her!

Universet spejler altid din frekvens

Når resultater udebliver i vores liv er det let at slå armene ud og sige "det var tilfældigt", men i virkeligheden er det mere interessant at se på hvorfor man var et match til dét udfald, der skete.

Vi skaber nemlig vores resultater selv.
9,9 ud af 10 af vores resultater bliver skabt fra vores underbevidsthed, der udsender kodninger til Universet, som Universet spejler tilbage til os.

Sagt med andre ord; du er aldrig i tvivl om, hvad der foregår i din energi, fordi Universet viser det til dig gang på gang.

Det er også derfor at når vi så shifter en blokering i vores liv, så shifter vores liv - fordi dit liv vil altid være en afspejlning af din energifrekvens indeni.


Jeg kender dig

og det gør jeg, fordi jeg *var* dig...

Du er typen der læser mennesker som en åben bog - uden at du altid ved hvordan du gør det. Det er også derfor mennesker tit søger dig samt føler sig draget af dig, fordi de føler sig set af dig.

Du kan se potentialer. Selv hos de mennesker, der kan virke allermest nede i kulkælderen kan du stadigvæk se helheden af dem og deres essens.

Du har en indre vished der kan fornemme, når folk ikke er ærlige over for sig selv. En indre alarm, der siger "noget er off".

Du har tendens til at føle dig malplaceret eller som 'det sorte får' blandt andre, fordi du ser og oplever verden anderledes. For verden er ikke sort/hvid for dig - du ser altid nuancerne.

Du ønsker succes i dit liv, men ender tit med at føle dig overvældet eller overstimuleret fordi du tager hele verden ind, og derfor kan have svært ved nyt.

Du har tendens til at leve mere i drømmene, end du lever i dit menneske. Som om du svæver væk og forlader din krop, og derfor glemmer at handle.

Du længes 'hjem' uden du rigtig kan sætte en finger på hvad hjem egentlig er.

Du fornemmer at du har evner inde for at læse energi, men føler samtidig også at det er så vildt og diffust, at du har svært ved at eje det, og tage den power hjem.

Som sagt: Jeg var dig!

Jeg følte mig så forkert i verden, fordi jeg ikke følte at jeg passede ind.

Jeg gemte dét jeg kunne og den jeg var væk.

Men som du måske ved, så ved vores essens altid hvem vi er og hvorfor vi er her, så jo mere jeg gemte mig for mig selv, jo mere dårlig blev jeg, fordi min essens hele tiden lå og hviskede "husk hvem du er".

Førhen battlede jeg med angst, årlige depressioner, stress og følelsen af udbrændthed. Jeg overhørte mig selv igen og igen, og lod frygten for hvad andre ville tænke om mig diktere mit liv.

Lige indtil jeg ikke kunne blokere for lyden af Oneness mere. Jeg kalder den tid, hvor jeg fik mit wake up call omkring mine evner, for tiden hvor "min essens kaldte mig op".

Det var først da jeg begyndte at tage mine evner hjem og bruge dem, at jeg begyndte at føle mig hjemme i mig selv og på jorden. At jeg begyndte at føle en mening og en lethed i livet, fordi jeg, i stedet for at løbe fra mig selv, ærede mig selv og min essens.

I dag er mine evner det mest naturlige i verden for mig.

Der går ikke én dag hvor jeg ikke bruger dem, og jeg elsker at hjælpe mennesker med at transformere deres energi, og dermed ændre deres liv.
Jeg oplever et naturligt flow og abundance i mit liv, fordi jeg nu har rod hjemme i mig selv, i stedet for at prøve at slå rødder på steder, hvor det aldrig var meningen jeg skulle vokse.

Jeg troede, at hvis jeg skulle være energi-arbejder, at så skulle jeg være på en bestemt måde, indtil det gik op for mig, at jeg bare skulle være mig - at alt smerte opstod når jeg var eller handlede distanceret fra min essens, i stedet for i alignment med den.

Det er også derfor jeg har udviklet Clearing-teknikken; Fordi jeg vil lære mennesker hvor simpelt og naturligt energiarbejde egentlig er og at vores mod til at ære vores essens altid avler mere mod i og omkring os.

UDSOLGT - Tilmeld dig venteliste her!

Clearing-teknikken

Den Clearing-teknik jeg kommer til at undervise dig i på Clearing Education er udviklet af mig i samspil med Oneness.

Jeg har taget alt det bedste fra de uddannelser og kurser jeg har taget igennem tiden, krydret det med input og visdom fra Oneness. Det har medført et udviklet koncept der er så simpelt og nemt at bruge at både børn og voksne kan gøre det.

Jeg har skåret alt frygt, støj, uddaterede regler, overflødigheder og gamle forbehold fra, så alt der er på uddannelsen er det essentielle.

Jeg kalder det desuden Clearing i stedet for Healing.

Det gør jeg, fordi for mig er en essens ikke 'uhel', og har derfor ikke brug for healing, da den kommer og er helt perfekt som den er.

Man kan derimod som menneske have brug for at få clearet vejen, således det er lettere at skabe og handle fra sin essens, hvis der er gamle energikodninger der blokerer vejen i ens system.

På Clearing Education lærer du:

 • Hvordan du clearer energi hos dig selv og hos andre (både 1:1 & grupper)
 • Både Clairvoyance-delen og at transformere energi
 • At finde balancen imellem din essens og dit menneske.
 • Hvordan du downloader klare svar, budskaber og vejledning.
 • At spotte karma & blokeringer hos dig selv og andre - samt at forløse disse.
 • At navigere i din og andres energier ift. grænser, projektioner og karmiske aftaler.
 • At ophæve gamle løfter, mentorkodninger,
 • Hvad det vil sige at være talerør for Oneness.
 • At finde balancen imellem krop, følelser, sind og essens.
 • Hvordan Universet og din essens arbejder sammen
 • At kende forskellen på symptomer vs. at finde roden på en blokering
 • At spotte hvad der er essens og hvad der er er modstand.

Skal en af pladserne på Clearing Education være din?

Så snup din plads her.

Pris:
12.500 kr
(10.000 ex moms)


Der er mulighed for ratebetaling a 2 eller 3 rater

UDSOLGT - Tilmeld dig venteliste her!

Clearing Education er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, og få direkte besked om når uddannelsen åbner igen i 2022.

Hvad tidligere kunder siger om mit arbejde

"Det simple og let tilgængelige materiale har fjernet mine egne begrænsninger, fortællinger og små slåskampe med mit ego. Så TAK. Kæmpe TAK for denne mulighed for at finde hjem til hvor jeg hører til"

- Caroline

"Jeg føler virkelig en stor glæde ved alt jeg har lært på denne rejse med dig Savannah, og over hvor langt jeg er kommet. Jeg glæder mig kun til at øve og lære mere. Tak!"

- Lise


“Jeg får så meget energi af at lytte til dig, og det er bare fordi min sjæl genkender dine ord, så tusind tak for dig."

- Vinnie

“Jeg er fuldstændig vild med den enkelthed du formidler til mig. Der er så meget, der har vakt genklang hos mig. Det er guld værd og magisk"

- Hanne


“Undervisningen har gjort at jeg føler at jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med mig, som jeg både kan bruge dag til dag og på længere sigt. Jeg har lært at sætte nogle sunde rammer og grænser for mig selv. De udfordringer som jeg selv har haft er blevet lettere at håndtere og blevet en del af min udvikling og min proces for at komme mere ind i min essens"

- Amaya


“Jeg vil bare sige TAK! Slut med præstationsangst i min klinik, slut med pengeblokeringer, slut med at lade mennesker overskride mine grænser. Det har rykket mig ubeskriveligt meget.  Det du siger, giver genklang så dybt i mig. Jeg er så taknemmelig - TAK! <3"

- Betina

Skal en af pladserne på Clearing Education være din?

Så snup din plads her.

Pris:
12.500 kr
(10.000 ex moms)


Der er mulighed for ratebetaling a 2 eller 3 rater

Clearing Education er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, og få direkte besked om når uddannelsen åbner igen i 2022.

Spørgsmål

Hvem er Clearing Education for?

Dig der mærker et kald! Omend det er fordi du vil bruge Clearings derhjemme på dig selv eller fordi du vil leve af at lave Clearings.

Hvordan ved jeg at Clearing Education er for mig?

Det er en indre vished. Du ved det, hvis denne uddannelse er til dig.

Kommer uddannelsen igen?

Jeg kan ingen garantier give for dette, da det altid kommer an på timingen. Hvis uddannelsen kommer igen bliver det tidligst i 2022.

Jeg har spørgsmål - hvor kan jeg stille disse?

Du kan altid stille dine spørgsmål på hello@savannahnomonde.dk - så svarer min assistent dig hurtigst muligt

Skal en af pladserne på Clearing Education være din?

Så snup din plads her.

Pris:
12.500 kr
(10.000 ex moms)


Der er mulighed for ratebetaling a 2 eller 3 rater

Clearing Education er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, og få direkte besked om når uddannelsen åbner igen i 2022.