Fold din essens ud med essentielle olier

Vores fornemmeste opgave som sjæle her på jorden er at være os.

Dog er det samtidig noget af det sværeste for størstedelen af mennesker at gøre.

Jeg har tit sagt at noget af det mest sårbare vi kan gøre, er at bygge et liv op omkring vores essens. Det er derfor så få mennesker gør det, fordi det kræver at slippe karma, stoppe pleaseri, slippe bitterhed, følge hjertet og turde stå ved sig selv, uanset hvad andre måtte tænke.

Når vi ikke lever vores essens, bliver vores sjæl splittet, og derfor samler vi "bagage" op, som vi slæber på i form af energi og følelser, der sætter sig i vores energifelt og i kroppen.

Disse ting begynder at manifestere på vegne af os, så jo mere vi "slæber" på, som er tungt, jo mere tunghed skaber vi omkring os, da Universet kun kan give os dét, vi er et match til indeni.

Disse skønne, 100% rene essentielle olier arbejder både fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.
De er samtidig terapi uden ord, og kommer med resultater, der taler for sig selv.

Olierne hjælper os til at vibrere højere, hvilket er smart - idet at dét, vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os.


Essentielle olier - genvejen til din Essens

Det er her essentielle olier kommer ind i billedet. Disse stærke hjælpere, der ved at stå helt klart og rent i deres essens, hjælper os til at gøre det samme, når vi bruger dem.

Ved at bruge en olie kan du lære rigtig meget om dig selv - både hvad angår bagage, modstand, blindspots og uhensigtsmæssige mønstre. Det er derfor man kalder olierne for ordløs terpapi - de viser os simpelthen hvor vores ubalancer er, og støtter os i at slippe dem.

Disse skønne, 100% rene essentielle olier arbejder både fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.

Olierne hjælper os til at vibrere højere, fordi de støtter os i at slippe dét energi og de blokeringer, vi har båret på. Det er smart, fordi dét vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os - så jo mere tunghed vi slipper, jo mere vibrerer vi fra vores essens, og skaber et liv i alignment med vores livsformål.


Sådan kan du bruge Essentielle Olier

På hvilke områder kan Essentielle Olier hjælpe dig? Her er en kort gennemgang:

Energi

Olierne er eminente energi-arbejdere, der støtter op om din intuition, samt at mærke og fornemme.

Derudover er olierne gode at bruge ift. støtte i processer, Clearing af karma, transformation, minimering af overvældelse og boost til ekspansion.

Følelser

Der er en olie til enhver følelse - hvilket betyder at hver eneste olie er en mester i en specifik følelse, som den kan støtte dig i.

Det er også derfor olierne er eminente at bruge til at balancere, transformere og give støtte til følelser.

Kroppen

Essentielle olier er skønne hjælpere til kroppen - både hvad angår at nære den, vitalisere den og støtte den.

Der er noget for enhver smag, omend din indgangsvinkel til kroppen er beauty, sundhed eller balancering.

Mentale

Olierne kan også hjælpe til mere klarhed, lettere indlæring og mere nytænkning.

De er ligeledes magiske at bruge til at spotte begrænsende overbevisninger, og omskrive disse til breakthroughs.

Dette får du som kunde...

 • Spar 25% på hele doTERRAs sortiment
  - og mulighed for at spare op imod 55%
 • Eksklusivt medlemsskab i The Soulful Tribe
  - Et lukket, trygt og opløftende community, hvor du inspireres til brug af olierne, undervises i deres virkning og
 • Adgang til et online univers med undervisning i olierne
  - og hvordan du bruger dem
 • Gratis overraskelses-kasse fra mig (ved køb for mindst 100 PV fra start)
  - Bliver sendt inde for 10 hverdage efter du er blevet tilmeldt.

Hvad siger mavefornemmelsen?


Min egen olie-rejse startede med en mavefornemmelse der sagde "det *skal* jeg", da min veninde og jeg talte om essentielle olier over telefonen.

Jeg havde ikke duftet til olierne, været på workshops eller lignende. Det var bare den her følelse af klarhed om at *her* er noget for mig.

doTERRA blev ligeledes svaret på mit ønske om mere fællesskab i min business og om at få et redskab, jeg kunne give mine kunder, der kunne støtte dem i deres processer både før og efter en Clearing. 

Jeg havde på ingen måde kunne regne ud at doTERRA blev svaret på mine ønsker - men when it feels right, it's right. 

Derfra startede jeg min olie-rejse, og det har været én stor, magisk transformations-rejse lige siden med de skønneste olie-hjælpere og det dejligste selskab på rejsen. 

Er olierne et kald for dig? - Så start din rejse lige her:


Sådan kommer du i gang


Der er to valg du skal træffe:


1. Vælg dit startsæt


Størstedelen af dem, der køber olier første gang, køber et startsæt, da det klart er nemmest, og startsættene er sat sammen således at du får en god besparelse på dit køb også (Du kan se et overblik over startsæts ved at klikke her )

2. Vælg om du vil starte som Kunde (Wholesale Costumer) eller Bygger (Wellness Advocate)

 • Kunde: Dette vælger 80% af dem der køber olier at blive. Der er intet krav om månedlige køb, og du køber olierne til eget forbrug.
 • Bygger: Som Bygger kan du selv vælge din indgangsvinkel ift. om du ønsker det helt store business-eventyr eller supplerende indkomst til din forretning/job. Hvis du er Bygger er der en fast regel om at køre en LRP på 100PV, hvilket svarer til 750 danske kroner. LRP er en abonnementsboks du selv sammensætter hver måned med produkter du ønsker. (Læs mere om at være Bygger her)

  * Er du i tvivl, så start som Kunde - så kan du altid opgradere til Bygger senere, hvis du ønsker det.

Sådan bestiller du

 • Klik på dette link: https://shop.doterra.com/DK/da_DK/create-account/?EnrollerID=7794882

 • Tilføj det startsæt du ønsker dig til din kurv, og så følg herefter knapperne på siden

  Bemærk når du kommer til at skulle skrive din adresse og dit navn, så har systemet svært ved æ, ø og å - skriv derfor ae for Æ, oo for Ø og aa for Å i stedet for.

  - Dette er ved at blive fikset, men indtil da løses drillerierne med ovenstående.

Ønsker du hjælp til din bestilling på nogen som helst måde, så send en mail til hello@savannahnomonde.dk

Når din betaling er gået igennem vil vi få besked, og du vil hurtigst muligt høre fra min assistent Anne-Mette, der sender dig en mail med adgang til netværket 'The Soulful Tribe' og info for at få en god start på din olie-rejse.


Spørgsmål og/eller booking af hjælp til bestilling af dine olier

Spørgsmål: Har du spørgsmål vedr. olierne, doTERRA eller Tilmeldings Kitsene er de altid velkomne på hello@savannahnomonde.dk


Hjælp til bestilling: Ønsker du hjælp til at bestille dine olier hjem, så kan du kvit og frit booke min assistent til at hjælpe dig med bestillingen. Samtalen foregår via Zoom og varer 10-15 minutter.

Du booker din hjælp til bestilling af olierne ved at skrive til hello@savannahnomonde.dk - og så bliver der hurtigst muligt fundet en tid til dig.Hej, jeg er Savannah!

Jeg er Clearings Master & Abundance Maker, og bruger dagligt mine essentielle olier i mit energiarbejde, i min forretning, i min familie - og egentlig alle steder hvor jeg føler mig guidet til det.

Essentielle olier var og er en game changer for mig
Først tænke jeg "ja ja right, hvor meget kan en dråbe olie lige gøre?" - nu er jeg heldigvis klogere og kan sige: "mere end du aner". Derfor er jeg stolt over at være forhandler af nogle af de mest rene essentielle olier i verden.

Jeg vil elske at dele olie-oplevelsen med dig, hvis du mærker et kald.