Jeg troede ikke at energiarbejde kunne gøres simplere, indtil essentielle olier kom ind i mit liv.

Jeg startede min olie-rejse med doTERRA i 2019 hvor jeg mærkede et dybt kald på olierne og hele dét magiske energiarbejde der lå i dem.

Og jeg kalder dét en rejse, fordi det *har* været en rejse.
For helt ærligt? Så mødte jeg olierne med stor arrogance og modstand, for mit ego blev ved med at sige:
Hvordan skulle en dråbe olie kunne gøre en forskel med noget som helst?

Som du nok allerede kan gætte blev min modstand gjort til skamme, og det gjorde den, fordi jeg fandt ud af at jeg havde modstand på simpelheden, støtten og det naturlige flow som essentielle olier kommer med, fordi de kender kun ærlighed.

Der er en olie til alt

Ment på den måde at enhver olie kommer med en følelse og en vibe som lige præcis den olie er en "mester" i.


Og det er her, at modstanden typisk kommer op, fordi du kan *ikke* lyve for en olie. Har du energiblokeringer på dét olien står for, så vil disse blokeringer komme op.

Af samme årsag er olierne også en kæmpe genvej til din essens, fordi du får lov til at låne oliens visdom at spejle dig i. Og der hvor du har modstand, der har du en rejse i at komme mere hjem til din essens - og lige netop dét mestrer olierne at hjælpe dig til.

Naturens ældgamle visdom på flaske

Naturen presser og forcerer ikke - den udlever sin perfekte cyklus, timing og amazinghed.

Naturen lyver ikke - for den kender kun til sandheden og at spejle den.

Naturen sammenligner ikke, for den ved at alting har sin plads. Det er essensen bag hvorfor vi er her: For at leve vores purpose, som kun vi kan gøre det.

Ovenstående visdom får vi lov til at læne os ind i når vi bruger Essentielle Olier. Vi kommer ind til essensen af os selv og vores egen visdom, oneness' visdom og naturens visdom.


Derfor: Én dråbe *gør* en verden til forskel...

Det ved jeg fordi jeg mærker det hver. eneste. gang jeg har en olie i hånden eller i diffuseren.


Når jeg fx. smører
Calmer på håndleddet, der hjælper mig til bedre nattesøvn.

Når jeg har
Melaleuca på inden sessioner og møder, der hjælper med energetiske grænser.

Når jeg bruger
ZenGest til at støtte min fordøjelse

Når jeg tager
Brave på hjertet for at hjælpe med med at være modig, når jeg skal uden for min komfortzone.

Når jeg kører
Citrus Bliss i diffuseren til at støtte mig i min kreativ proces, når jeg producerer indhold.

Når jeg smører
Jasmine på bag ørene som purfume, og mærker følelsen af at være magnetisk i min kvindelighed og skaberkraft.

Når jeg smører
Balance på under fødderne for at give mig selv følelsen af grounding og at slå rødder.


De Essentielle Olier spejler dig på hvem du er og hvor du er mentalt, emotionelt og energetisk.

Der er ingen dikkedarer, masker eller benægtelser vi kan gemme os bagved, når en Essentiel Olie kommer på.

Den vil altid spejle os i hvordan vi egentlig har det. Også selvom vi måske ubevidst er blevet rigtig gode til at gemme det væk.

But here's the deal: Du kan ikke gemme dig for verden eller dig selv for altid, for din essens came to play. Du er her fordi du er den bedste til at være dig, og kun du ved hvordan du lever dit bedste liv i harmoni.

Og vejen til harmoni, hvis du skulle have glemt den på nogle områder at dit liv, hjælper essentielle olier dig glædeligt med at genhuske, fordi nok kan vi 'gemme' hvem vi er, men vi kan aldrig glemme det.


Klar til at finde ud af hvad Essentielle Olier kan gøre for dig?
Så læs længere nede hvordan du kommer i gang med din egen essensrejse med olierne


Hvorfor Essentielle Olier & doTERRA?

Her er nogle af grundene til hvorfor essentielle olier & doTERRA taler direkte til mig og millioner af mennesker verden over.

Truth-tellers

Når du bruger en olie vil den fortælle dig om du er i harmoni på dét område, som olien står for følelsesmæssigt og energetisk.

Jeg ser det som at vi mennesker er ligesom instrumenter - på nogle 'toner' lyder vi harmoniske, imens på andre trænger vi til at blive 'stemte', fordi vi har undertrykt følelser eller dele af os selv.

Olierne giver dig et spejl af hvor du er i harmoni med dig selv og hvor du er på afveje fra dig selv - følelsesmæssigt og energetisk.

Essentielle olier er derfor de vildeste truth-tellers da de altid vil afspejle hvad der egentlig sker i din energi - selv dét du måske ikke selv var bevidst om.

Så ligesom blomsterne blomstrer med alt de er, hjælper essentielle olier dig til at gøre det samme

Olier er Clearing på flakse

Der er en olie til enhver følelse og energi, og derfor beskriver nogle også olierne som 'ordløs terapi'.

Når du dufter til en essentiel olie går der mindre end 10 sekunder før molekylerne fra olien er begyndt at arbejde i dit limbiske system og alle dine energikroppe. (Det limbiske system er den del af hjernen som påvirker vores følelser og hukommelse).

Selv de ting der er lagret fra tidligere liv og fra din familiekarma kan olierne bringe til overfladen, fordi de bringer dig i kontakt med din essens, og derfor også hvad der står "i vejen" for at du kan udleve din essens på disse områder.

Essentielle olier er derfor eminente hjælpere til at transformere, booste, balancere og forløse energi - specielt hvis du har scenarier du igen og igen bliver spejlet på af Universet, og derfor er klar til at slippe.

Renhed

Der findes mange essentielle olier i verden, men desværre er der meget få brands der sælger helt rene olier. Det er et gigantisk problem, idet en olie der ikke er ren, fordi den er blandet op med parfume eller kemi, ikke kan bruges terapeutisk. Derfor har mange måske prøvet en essentiel olie og tænkt "det virker ikke" - og det gjorde den olie heller ikke, fordi den med stor sandsynlighed *ikke* var 100% ren.

Mange brands blander deres olier op med andet kemi for at skrue priserne i bund, hvilket er super misledende som forbruger at navigere i.

Heldigvis ved vi at doTERRA hører til den lille gruppe der har 100% helt rene olier. Det ved vi fordi doTERRA kører CPTG® kvalitetstjek på alle deres olier.

Renhed er en af doTERRAs store grundsten. Så når du står med en doTERRA-olie i hånden kan du være sikker på at den er gennemtestet, kvaliteten er i top og at når der står 'Wild Orange' på flasken, så er det *kun* Wild Orange du finder i flaskens indhold.

Er en olie ikke 100% ren er den faktisk mere eller mindre ubrugelig - derfor er kvaliteten vigtig. Derfor forhandler jeg doTERRA, så jeg ved at du er i trygge hænder med dine køb.

Community

doTERRAs mission er at empower mennesker til at lave postive, bæredygtige valg i deres liv, og dette er også en ramme de selv efterlever i skabelsen af olier.

Når du fx køber en "Wintetgreen-olie, så støtter du ikke bare dig selv (og din familie) med alt det fantastiske som olie kan - du støtter også de de mænd og kvinder der plukker Wintergreen i Nepal, og giver dem muligheden for et mere rigt liv med et arbejde der er godt betalt så de kan forsøge sig selv og deres familier samt have gode arbejdsforhold.

doTERRA tænker derfor på hvordan de kan hjælpe både dig, der får en olie i hånden, men også dem der arbejder "behind the bottle".

Derudover hjælper doTERRA også igennem Healing Hands Foundation, der supporter, underviser og giver muligheder til udsatte mennesker i verden.

Så når du køber en doTERRA-olie eller produkt, støtter du samtidig bl.a. op om:

- Gode arbejdsforhold og mønsterbrud for mennesker i nogle af verdens mest udsatte lande.
- Kampen imod menneskehandel
- Arbejdet om mere rent vand på jorden
- Uddannelse af kvinder i kvinde kroppen, velvære, menstruation og lederskab
- Støtte og uddannelse til børn i fattigdom
- og meget mere.

For som doTERRA så smukt siger og lever: "Help the World Heal"

Udover dine Essentielle Olier får du som kunde...

 • Adgang til The Soulful Tribe
  - Et lukket, trygt og opløftende community, hvor vi løbende poster opslag med undervisning og inspiration til olierne
 • Olie-Undervisning
  - Både i triben og i en backend
 • Gratis e-bog om olierne
  - Sådan du kan blive klogere på dine olier og hvad de energetisk og følelsesmæssigt står for hver især
 • Online Workshops
  - Løbende afholdes der workshops, hvor du gratis kan lære mere om olierne - både ift. energiarbejde, kroppen, at lave blends, etc.

Kundemuligheder

Når du skal i gang med at købe doTERRA-olier har du mulighed for at vælge én af følgende to kundemuligheder:

 • Wholesale Costumer

  For dig der gerne vil købe doTERRA-produkter, og samtidig have et netværk med, hvor du kan få gratis undervisning og sparring i olierne.

  Udover netværket sparer du 25% på alle produkter du køber, og har mulighed for at spare yderligere procenter på dine køb ved at købe en fast abonnement-boks om måneden, som du selv sammensætter af produkter du elsker eller ønsker at prøve hos doTERRA. • Wellness Advocate/Leader

  (læs mere ved at klikke her)

  For dig der gerne vil have alle de samme muligheder som en Wholesale Costumer, og samtidig være forhandler af olierne samt indgå i mit team: Team Abundance Maker.

  Som Wellness Advocate hos mig får du helt eksklusivt mig som businessmentor igennem teamet, hvor jeg vil støtte og heppe på dig ift. at skabe den forretning som du drømmer om, samt deler alt jeg ved om at skabe en succesfuld forretning med vækst. Når du starter som Wellness Advocate hos mig får du ligeledes en gratis opstarts-samtale med mig på 60 minutter, hvor jeg gennemgår alt basic ift. at få en god start som doTERRA forhandler + give dig sparring på hvordan du kan integrere olierne i din forretning eller hvordan du starter helt fra scratch.


  Bemærk: Som Leader kører alle en fast månedlig LRP (en abonnementboks du selv sammensætter hver måned) på mindst 150 PV, hvilket svarer til ca 1.200 kr - virker dette beløb som meget for din økonomi, så start som Wholesale Costumer (du kan altid opgradere til Wellness Advocate senere)


  Læs mere om at blive forhandler og at få mig som businessmentor lige her!Sådan kommer du let i gang


Der er to valg du skal træffe:


1. Vælg dit startsæt
Du finder overblikket over Olie startsæts ved at klikke her
- jeg anbefaler altid at starter med ét af de kits med en diffuser i, da min diffuser for mig er helt uundværlig for den fuldendte olie-experience

I tvivl om hvilket startsæt der matcher dig efter at have kigget på linket?

Så er der lidt anbefalinger her ud fra hvilken oplevelse med olierne du ønsker:

 • Home Essentials Kit
  Perfekt til dig der har en familie med småbørn, og gerne vil bruge olierne til dig selv og dine børn. Kittet har den her "caring"-vibe af at løfte familiens vitalitet, humør og vibe fra inside out. Ideel til dig der søger oplevelsen af at styrke familiens fundament.

  Pris: ca. 2.270 kr*
 • Aromatouch Diffused Kit
  Perfekt til den kreative og/eller den selvstændige, enten behandler eller energiarbejder, der har fokus på sin egen rejse og essensudfoldelse igennem sit arbejde og kreativitet. Dette olie-kit emmer af en invitation til en indre rejse i dig selv, hvor du eliminerer offer-toner og træder dybere ind i din Abundance Maker. Ideel til dig der vil bruge olierne til arbejdet omkring dit pengeflow, businessvækst eller boost af kreativitet.

  Pris: ca. 1.220 kr*

 • doTERRA Together Kit
  Perfekt til "expanderen", der elsker de luksuriøse oplevelser og æstetik, og som ønsker at bruge olierne til at skabe mere nydelse, ro og flow i hverdagen. Kittet har den her "L.A- vibe" og emmer af 'health is wealth'-energi og 'the sky is the limit'. Ideel til dig der er 'all in'-typen der går efter den mest ekspansive oplevelse.

  Pris: ca. 2.625 kr*


  * = prisen er vejledende da det kommer an på kursen på Euro.

2. Vælg om du vil starte som Almindelig kunde (Wholesale Costumer) eller Forhandler (Wellness Advocate)

Er du i tvivl, så start som Wholesale Costumer - så kan du altid opgradere til Wellness Advocate senere, hvis du ønsker det.

Sådan bestiller du

 • Klik på dette link: https://shop.doterra.com/DK/da_DK/create-account/?EnrollerID=7794882

 • Tilføj det startsæt du ønsker dig til din kurv, og så følg herefter knapperne på siden

  Bemærk når du kommer til at skulle skrive din adresse og dit navn, så har systemet svært ved æ, ø og å - skriv derfor ae for Æ, oo for Ø og aa for Å i stedet for.

  - Dette er ved at blive fikset, men indtil da løses drillerierne med ovenstående.

Ønsker du hjælp til din bestilling på nogen som helst måde, så send en mail til hello@savannahnomonde.dk

Når din betaling er gået igennem vil vi få besked, og du vil hurtigst muligt høre fra min assistent Anne-Mette, der sender dig en mail med adgang til netværket 'The Soulful Tribe' og info for at få en god start på din olie-rejse.


Spørgsmål og/eller booking af hjælp til bestilling af dine olier

Spørgsmål: Har du spørgsmål vedr. olierne, doTERRA eller Tilmeldings Kitsene er de altid velkomne på hello@savannahnomonde.dk


Hjælp til bestilling: Ønsker du hjælp til at bestille dine olier hjem, så kan du kvit og frit booke min assistent til at hjælpe dig med bestillingen. Samtalen foregår via Zoom og varer 10-15 minutter.

Du booker din hjælp til bestilling af olierne ved at skrive til hello@savannahnomonde.dk - og så bliver der hurtigst muligt fundet en tid til dig.


Hej, jeg er Savannah!

Jeg er Clearings Master & Abundance Maker, og bruger dagligt mine essentielle olier i mit energiarbejde og til at blive støttet i at udleve min essens.

Jeg bruger bl.a. essentielle olier til at:
- Transformere energetiske blokeringer

- Booste mit mod, flow, kreativitet og connection

- Sætte energi-intention for dagen

- Skabe mine ønsker og drømme, både privat og i business

- Støtte min energi og følelsen af at være 'hjemme' i mig selv.

Essentielle olier var og er en game changer for mig
Først tænke jeg "ja ja right, hvor meget kan en dråbe olie lige gøre?" - nu er jeg heldigvis klogere og kan sige: "mere end du aner". Derfor er jeg stolt over at være forhandler af nogle af de mest rene essentielle olier i verden.

Jeg vil elske at dele olie-oplevelsen med dig, hvis du mærker et kald.