ESSENSREJSEN

- Slip din bagage og udtryk din essens med essentielle olier

START DIN OLIE-REJSE HER

Vores fornemmeste opgave som sjæle her på jorden er at leve vores gnist og essens. Dog er det samtidig noget af det sværeste for størstedelen af mennesker at gøre.

Vi er her for at bygge et liv op omkring vores essens.
For at skabe en verden som passer til os, og *ikke* en verden som vi har tilpasset os til at passe ind i, sådan vi sidder fast i et hamsterhjul.

For at vi kan leve vores essens og gnist kræver dét at
give slip på vores bagage.
Det kræver at stoppe pleaseri, slippe bitterhed, følge hjertet og turde stå ved sig selv -

Og det er her at olierne er helt geniale.

Når vi *ikke* lever vores gnist, bliver det svært for os at høre vores essens og skabe fra den, og på den måde ender vi med at samle “bagage” op, som vi slæber på, i form af energi og uforløste følelser, der sætter sig i kroppen.

Disse ting begynder at manifestere på vegne af os, så jo mere vi “slæber” på, som er tungt, jo mere tunghed skaber vi i og omkring os, og jo mere svært bliver det for os at høre og handle ud fra vores essens og gnist.
jo mere vi slipper, jo mere kan vi være os, og jo mere plads er der til vores gnist.

Olierne hjælper os til at vibrere højere, hvilket er smart, idet at dét, vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os.


HVORFOR ESSENTIELLE OLIER?

Ordløs terapi

Disse skønne, 100% rene essentielle olier fra doTERRA arbejder ordløst, men giver en ekko-effekt både fysisk, emotionelt, spirituelt og mentalt. De essentielle olier er de vildeste spejle, der hjælper os med at face alt dét, vi har prøvet at fortrænge.

Vi bliver med olierne støttet til at slippe vores bagage, og blive derfor mere fri til at handle og udtrykke os fra vores essens på alle områder af vores liv.

Støtter din Essens & Human Design

Essentielle olier er helt fabelagtige at bruge til vækstperioder og kreative processer, hvor vi skal ud over stepperne, og udfolde vores essens og potentialer mere.

Olierne støtter op om hvem vi er, og hjælper os til at kunne høre, og dermed handle i overenesstemmelse, med vores essens og Human Design. Det vil sige at alt, vi har 'tillært' os at være smuldrer, for at vi kan stå i den vi virkelig er.

Simpelhed er et valg

Brugen af essentielle olier er simpelt. Olierne virker som de vildeste spejle, idet der er en olie til alt. Egentlig inviterer olierne til simpelhed i dit liv. Simpelheden i at være den du virkelig er, i stedet for at slå knuder på dig selv, lagre følelser i kroppen, sluge kameler, presse ballerne sammen, og hvad du ellers har hørt at groteske 'overlevelses-metoder', som du har handlet efter. Dét simple valg er at du lever dit bedste liv - dit bedste liv stammer fra vitalitet, og vitalitet stammer fra at du er tro overfor dig selv - ergo, at du intet har at 'skjule', undertrykke eller dække over. Olierne inviterer dig til at være dig - om du vælger at få støtte til at udfolde dig selv, er derefter helt op til dig.

Køb dine olier her

SÅDAN KOMMER DU I GANG

STEP 1


Vælg hvilke essentielle olier/doTERRA-produkter du vil starte med

Størstedelen begynder med et startsæt, da det er den bedste deal

STEP 2


Vælg om du vil starte som Kunde (Wholesale Costumer) eller som Bygger (Wellness Advocate) 

STEP 3


Når du har valgt dine olier og din kundestatus, så er der blot at få klikket olierne hjem - start her! 

Bestil dine første olier her

KUNDE

Som kunde sparer du fast 25% på alle doTERRA-produkter i shoppen.

Som kunde bestemmer du selv hvor meget du køber for, og har samtidig muligheden for at optjene point og opnå procenter via den månedlige abonnementsboks, som du helt selv kan sammensætte efter behov. Abonnementsboksen er ikke et krav som kunde.

Dette er det rigtige valg for dig, der gerne vil afprøve olierne eller bruge dem i dit liv/familie, men ikke føler for business-vejen. Finder du senere ud af at du gerne vil business-vejen med olierne, så kan du altid opgradere dig til Bygger senere.

Som Kunde får du også adgang til et lukket netværk, hvor du kan blive støttet på dine olie-rejse.

Lad mig starte som Kunde!

BYGGER

Som bygger er du interesseret i et business-eventyr med olierne & doTERRA - enten som i en forlængelse af din virksomhed, som en ny business-gren eller som helt nyopstartet. Du vælger helt selv hvor meget energi du lægger i dit byggeri, samt om du føler dig mest kaldet til at skabe supplerende indkomst eller en solid forretning.

Hvordan du bruger olierne i din business er helt op til dig. På mit nuværende team er der alt fra healere til virtuelle assistenter der forhandler olierne.

Som Bygger på dette team forpligter du dig til at købe olier hver måned via den månedlige abonnementsboks, der hedder LRP, for hvad svarer til ca. 800 kr. Synes dette af meget for din nuværende økonomiske situation, vil jeg anbefale dig at starte som Kunde.

Som Bygger bliver du en del af et opløftende netværk. Derudover kan du deltage på de månedlige online Team Lounges, hvor du får business-sparring fra mig og får desuden adgang til en online-portal med videoer, der støtter dig i at bygge din business ud fra din essens med energiarbejde og Human Design.

DIG SOM BYGGER

For at mærke om dette team er det bedste match for dig, er der følgende ting du skal kunne genkende dig selv i, for at samarbejdet bliver et match

Du forstår at arbejde selvstændigt & og i samspil med andre

doTERRA-modellen er fed, idet vi er selvstændige, der får lov til at netværke sammen.

Dit byggeri ligger på din kappe og er dit ansvar, men du har samtidig så meget støtte til udfoldelsen af din essens og business-potentiale via teamet.

Du ved at energien bag skaber resultaterne

I dette community er der ikke en 'one fits them all'-strategi, idet vi ved at essenser er forskellige.

Derfor arbejder vi primært med at bygge business med folks Human Design for øje.
"Build business by design" er en vigtig faktor i skabelsesprocessen, for at skabe en business der både føles vital, nærende og meningsfuld.

Det handler derfor ikke om at 'gøre mest', men at gøre dét der er i alignment med dit unikke design.

Det er ikke et quick-fix - men et skridt 'for the long run'

At være Bygger er basically at vælge at arbejde dybt med dig selv og dine blind spots - jo mere vi forløser, jo mere succes er vi et match til.

Så tilmelder du dig som Bygger, men ønsker ikke at se indad, så husk at 'Nissen flytter med" - altid. Du er nødt til at være villig til at kigge på dine 'nisser' for at noget kan bære frugt med sig - hvilket du heldigvis har oliernes hjælp til, et opløftende netværk og en masse anbefalede, kærlige ressourcer.

Første skridt på din bygger-rejse er derfor at du føler en begejstring for olierne - det er herfra alt magi skal starte. Det er ikke et quick-fix at blive bygger, men det er en super fed rejse fyldt med læring, sjov og rysteture der alle sammen hjælper dig til at se hvem du egentlig er, og skabe business fra din essens.

HØR OM OLIERNE & BYGGERI


Hej, jeg er Savannah

Jeg kombinerer Human Design, business-skabelse og essentielle olier for at du kan lede dig selv fra din gnist, og dermed leve din sande self-expression.

At være Bygger på dette team er en selvudfoldelse af dig og den du er. Det er ikke nødvendigvis en smooth ride, men det er en livsændrende ride.

Er du klar? Så velkommen på Essensrejsen.