Essentielle Olier

Essentielle olier

- meget mere end "bare" olier

Hvorfor essentielle olier

Essentielle Olier giver genveje til dele af dig selv, som du enten længes efter at optimere, transformere eller forløse.

Olierne hjælper dig på din spirituelle rejse, idet de arbejder med både psyke, fysik og det mentale.
Så alt du skal beslutte dig for, når du starter din rejse, er hvad du kunne tænke dig at optimere i dit liv – dette kan vi tage en snak om via den samtale du kan booke gratis nederst på denne side.

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er koncentrerede udtræk fra planter. Alle olierne har hver deres områder, hvor de kan støtte dig og dit helbred, idet olierne virker terapeutiske. 

doTERRAs olier kan både bruges på kroppen, til at inhalere og størstedelen af olierne kan du også indtage via mad, drikke eller ved at sætte en dråbe fra en olie op i ganen eller under tungen. 

Når duften af en essentiel olie rammer vores næse, transporteres oliens duft direkte op i vores limbiske system, der udgør vores “følelsesmæssige hjerne”. Vores duftesans er nemlig forbundet med den del af vores hjerne, som styrer både vores følelser, motivation, indlæring og hukommelse.

De essentielle olier “sladrer” derfor til os, når vi har ubalancer, både fysisk og følelsesmæssigt, og netop derfor er essentielle olier også nogle super hjælpere til at komme tilbage i alignment, hvis vi er på afveje fra os selv. 

Hvordan bruger jeg olierne?

Du kan dufte til olierne, enten ved at sætte næsen direkte til dem eller diffuse dem.
Du kan også bruge olierne på kroppen, og størstedelen af olierne kan du også bruge indvortes, enten ved at drikke dem i vand, spise dem i mad eller ved at dryppe dem ind i en “veggie cap” fra doTERRA, således du kan sluge olierne som en vitaminpille.

Hver olie står for en følelse, som du kan gå ind og skabe mere balance i. Man siger, at de olier, man slet ikke kan holde ud at lugte til, er fordi man har en blokering på den følelse, som olien kommer med.

Så hvis du fx. synes Geranium-olien, der står for kærlighed og tillid, lugter helt forfærdeligt, så er der et tema for dig at arbejde med, som olien hjælper til at skabe balance i.

Olierne kan noget helt forskelligt hver især, da de har deres helt egen oprindelige, kemiske struktur, der gør at de påvirker og støtter vores følelseshjerne og krop forskelligt. Olierne giver derfor genveje, støtte og hjælp til at navigere i de forskellige følelser, der nogle gange kan være svære at navigere i .

Sidder du derfor med nogle specifikke udfordringer, som du ønsker at transformere, og gerne vil have støtte af olierne til, så skriv til hello@savannahnomonde.dk eller book en gratis samtale nedenfor – så hjælper jeg dig til at finde de bedste match <3

 

Hvorfor doterra?

doTERRA leverer verdens mest testede og derfor dokumenteret reneste olierne i verden. 

Olierne testes i uafhængige laboratorier. Stikprøver har vist at 80% af alle æteriske olier på markedet er urene. Enten fordi man fortynder dem eller fordi der er spor af giftstoffer, sprøjtemidler, osv.

Ingen andre lægger deres kvalitetsrapporter frem systematisk – men pga. doTERRAs offentligt tilgængelige dokumentation ved vi, at doTERRA hører til i de 20%.

Når man skal bruge olierne i terapeutisk sammenhæng er det altafgørende, at den enkelte olie har præcis den kemiske profil, som den ‘er født med’. Hvis olierne fortyndes eller blandes med giftstoffer bliver de reduceret til duft/parfume og har altså ikke samme effekt på kroppen som rene essentielle olier har.

Hvis du vil vide mere om hvad doTERRA står for, så se denne smukke video om doTERRA og deres kvalitetsløfte ift. deres produkter.

Sådan kommer du i gang

Hvis du ønsker at starte dit olie-eventyr, så er der 2 måder at gøre det på:

1. Bygger

At være Bygger er for dig, som gerne vil skabe en supplerende indtægt eller en hovedindtægt med doTERRA.
Som Bygger bygger du en forretning med doTERRA eller lader andre bygge under dig. Som Bygger er der et fast mindstebeløb på 150 Euro du shopper varer for hver måned – hvis dette virker uoverskueligt, så start med at blive Wholesale Kunde.

At være Bygger er både for dig, der i forvejen har en virksomhed, og gerne vil have olierne som en gren i denne, eller for dig som gerne vil skabe en business udelukkende ud fra olierne. På din rejse har du mig som mentor, og er desuden støttet af de 100-vis af andre skønne byggere, der er på samme rejse som dig.

Dette får du som bygger:
  • Du kan tjene penge med din doTERRA-rejse.
  • Du sparer til en start 25% på dine doTERRA-køb, og har mulighed for at komme op og spare 55%.
  • Gratis business-mentoring på din doTERRA-business af mig.
  • Du får medlemsskab i en lukket Facebook-gruppe med gratis sparring på olierne.
  • Gratis adgang til et online-space med healingslydfiler.
  • Muligheden for at få en gratis olie hver måned via doTERRAs månedlige abonnementservice
  • Muligheden for at deltage i "Bygger-dage", hvor byggerne på teamet mødes live.

2. Wholesale Kunde

At være Wholesale Kunde er for dig, der ønsker at bruge olierne i din dagligdag, og gerne vil shoppe dem hjem til dig og din familie. Det er for dig, der ønsker at være med i et fællesskab, hvor du kan få gratis sparring på olierne, og gerne vil have muligheden for at optjene yderligere rabatter.

For at være Wholesale Kunde kræver et indmeldelsesgebyr, der koster 25 Euro, eller at du køber et af doTERRAs enrollment kits, som du kan finde lige her – du sparer op til 30% på nogle af disse kits.

Dit medlemskab fornys hvert år med 15 Euro, hvor du ligeledes modtager en Peppermint olie.

Dette får du som Wholesale kunde:
  • Du sparer til en start 25% på dine doTERRA-køb, og har mulighed for at komme op og spare 55%.
  • Du får medlemsskab i en lukket Facebook-gruppe med gratis sparring på olierne.
  • Muligheden for at få en gratis olie hver måned via doTERRAs abonnementservice LRP.

3. Retail Kunde

At være Retail Kunde er for dig, der ønsker at shoppe doTERRA produkter uden indmeldelse og uden rabat.

*Tryk shop på siden – så starter du som Retail Kunde.

book en gratis samtale med mig <3

Du kan starte din doTERRA-rejse i dag ved enten at trykke på én af ovenstående knapper, hvor jeg guider dig til tilmelding, eller ved at booke en gratis samtale med mig, hvor vi finder ind til sammen, hvilken doTERRA-gren der er det bedste match til dig lige nu.

Samtalen er uforpligtende. Alt du skal gøre et at udfylde spørgeskemaet, sådan jeg kan guide dig bedst muligt <3

workshop: Manifestation & Flow med essentielle olier

I oktober 2019 afholdte Christine Eilvig, Resi Bøhnke og jeg en workshop i Aarhus om Manifestation & Flow med Essentielle Olier – hele workhoppen kan du se her nedenfor.