Gratis Samtaler

ansøg om en Gratis 15 minutters Clarity session

Med denne mulighed kan du søge om en gratis 15 minutters Clarity Session, hvor jeg hjælper dig med at se dig selv fra et fugleperspektiv ift. hvad der lige nu i dit liv i fx:

– Din livsvej & karriere
– Dine spirituelle evner
– Dit selvværd og selvtillid
– Din skaberkraft & manifestation

I sessionen bruger jeg mine clairvoyante-evner, hvor jeg laver en energi-læsning af dig ud fra dét emne, du skriver om i din ansøgning

Klarhed er altid første skridt til transformation, fordi når du ved bedre, så gør du bedre.

Sessionen foregår via telefon, hvor det er dig, som ringer mig op.

 

Betingelser for sessionen

– Du skal kunne afholde session i en eller flere af følgende tidsrum: 

– Tirsdag den 26. November kl. 10 til 15
– Onsdag den 27. November kl. 10 til 15
– Torsdag dem 28. November kl. 10 til 15
– Fredag den 29. November kl. 10 til 15

– Du skal være klar til at tage handling på dine nye indsigter – for ellers er de nye indsigter intet værd, samt være åben over for at blive anbefalet muligheder eller essentielle olier ift. at genskabe alignment.

– Eventuel afmelding af den gratis session skal ske senest 24 timer inden sessionens start – ellers forpligter du dig til at betale 350 kr som kompensation for udeblivelsen, uanset årsag.

anSøg om samtalen her

Hvis du er indforstået med ovenstående, og stadigvæk føler at det her er for dig, kan du ansøge om en gratis 15 minutters Clarity Session ved at udfylde onlineformlen, som du finder herunder – bemærk: Kun seriøse ansøgninger. 

Bemærk: Hører du ikke fra mig inde for 2 hverdage, er det fordi at du desværre ikke har fået en Clarity Samtale i denne omgang, fordi det ikke var et match i energi denne gang.  <3