IMAGINE

IMAGINE

– Dream – create – repeat <3

START: 3. November

Dine drømme har valgt dig

Hvad end der bor i dine drømme skal du vide, at det ikke er tilfældigt at de er der. At dine drømme har valgt dig af den grund, af de ved at du kan skabe dem. At dine drømme ved at du er den rette til at udleve dem – ellers ville du slet ikke kunne se dem. 

Den idé kan vores ego godt have modstand på, og prøve at tale os ud af. Det betyder dog ikke at vi skal lytte. Faktisk er det vores ansvar at bevæge os udover det, og slippe egoets tag i os, for i stedet at forlænge vores sjæls vision – for os selv og for andre, der venter på vi stepper ind i vores lys. 

Du er drømmeren af din drøm - og dømmeren af din drøm

Mange mennesker kan have tendens til at dømme deres drømme med tanker alla “Det er for meget”, “Det er umuligt”, “Det er svært” eller “Det er egoistisk/grådigt af mig” – alt sammen ego-støj.

Men i virkeligheden er det bare historier, du kan skøjte hen over, og fortælle dig selv bedre historier. For i vores historier ligger der den vildeste power, og den power vil jeg gerne hjælpe dig med at åbne op for. 

"If you can dream it, you can do it"
- Walt Disney

IMAGINE - for dig der vil leve!

At leve dine drømme er at leve den mest sande version af dig. Jo længere vi kommer fra vores drømme, jo længere kommer vi fra os selv. Måske er du endda en af dem, der tror du ingen drømme har, fordi du er blevet så vant til at “mute” dine drømme, at du har svært ved at lade dem tale til dig.

IMAGINE er for dig der gerne vil omfavne dine drømme, møde dem, og tage ansvar for at de bliver skabt, fordi du inderst inde godt ved at du drømmeren af din drøm, og dermed også den ansvarlige i at give dig selv din drøm. Det ligger alt sammen indeni dig – klar til at blive låst op og sat fri.

Universet kender vejen og ved hvordan

Mange fortaber sig i “hvordan” ift. deres drømme, og bliver overvældede hvilket handlingslammer dem – glimrende knock-out-kort fra egoet. Men hvordan er slet ikke dit bord. Dit bord er at tage det næste rigtige skridt i din alignment som dit hjerte viser dig i din creation-proces, og lade universet male vejen for dig. Alt imens du omskriver dine begrænsninger til power, og dine udfordringer til muligheder. Du kan gøre det. Du er faktisk den eneste der kan gøre det – for dig! <3 

IMAGINE er for dig, der:

Kan du genkende dig selv i én eller flere af disse følelser, så er IMAGINE dit kald. 

“Every day has the potential to be the greatest day of your life"
- Lin-Manuel Miranda

Hvem er IMAGINE tænkt til

IMAGINE er til drømmerne – både til dem, der ved de er dét, og dem der har glemt at de er det.

Til de selvstændige, der hver dag går efter stjernerne. 

Til artisterne, der mærker deres passion så dybt, men kan sidde fast i selvkritik, sammenligninger og overvældelse.

Til dem, der er villige til at leve med hjertet i front.

Til dig, der mærker et kald, og dine drømme fortæller dig “This is the way!”. Hvis det er dig, så stol på følelsen <3 

IMAGINES’s opbygning

IMAGINE er delt ud på 3 undervisningsdage, der vil foregå online på Zoom. 

Disse dage er: 

  • Tirsdag den 3. November kl. 11 – 12.30
  • Tirsdag den 10. November kl. 11 – 12.30
  • Tirsdag den 17. November kl. 11 – 12.30


Kan du ikke være med live får du sendt optagelserne til download inde for 24 timer. 

Det handler ikk om hvem du var, men hvem du *er* <3

Med hvert skridt du tager, hvert valg du træffer, hver dag du lever, fortæller du historien om hvem du er. Elsker du historien om dig? Hvis ikke er det tid til at fortælle en ny historie – en smuk historie, som kun du har evnen til at skrive.

“Dream, see, write, live your story”
- Auli'i Cravalho

Pris & tilmelding

Prisen på IMAGINE er 2.345 kr