Skal jeg være din Businessmentor?

Jeg kender vejen til at skabe en nærende business, der bygger på et stærkt fundament af essens, Abundance, frihed, harmoni og vækst.

I 2021 og 2022 vækstede jeg min forretning med over 100%.

Ét af mine helt store drives er at lære endnu flere kvinder at skabe en nærende forretning med deres essens i fokus, hvor de kan skabe "både og" i stedet for "enten eller".

For du kan sagtens både have frihed, elske dit arbejde, have et passioneret parforhold, være mor og have et solidt pengeflow - det ene udelukker ikke det andet, og det vil jeg så gerne lære dig hvordan du skaber for både dig selv og din familie.

Derfor får du mig helt eksklusivt som Businessmentor, når du er doTERRA-forhandler i mit team, hvor jeg månedligt deler ud af mine egne erfaringer, for at støtte dig i at skabe den business du drømmer om - selvfølgelig med energiarbejde, strategi og kreativitet som fundament.

Som Bygger i mit team får du:

 • Adgang til The Soulful Tribe
  - Her vil det være workshops, olie-undervisning og inspiration til brugen af olierne og doTERRAs produkter
 • 1:1-Clearing m. Savannah
  - Når du starter som Bygger får du helt eksklusivt en 1:1-Clearing af mig med, når du starter. Denne foregår således at jeg laver Clearingen, og du modtager en lydfil med highlights på hvad jeg har Clearet.
 • Branding-møde m. Savannah
  - Når du starter som Bygger har vi 60 minutters møde via Zoom, hvor jeg hjælper dig med inputs til din forretning med olierne, omend du har et eksisterende brand eller er helt ny med din forretning.
 • Adgang til Soulful Leaders
  - I denne gruppe afholder Business-alkymist Mia Poulsen Ugentlige 'Momentum"-talks hvor du bliver inspireret til din doTERRA forretning.
 • Din egen doTERRA-shop fra dag 1
  Med det samme du bliver Bygger har du din doTERRA-shop fra dag 1.

Hvem er du som type?

For at et samarbejde er nærende for alle parter er det vigtigt at der er en fælles ramme - hvis det her er dig, så passer du perfekt ind i teamets energi:


 • Du mærker begejstring og tiltrækning omkring et business-eventyr med doTERRA og olierne, samt at være en del af teamet
 • Du forstår at alt er energi og du er skaberen af dit liv
 • Du er nysgerrig af natur og villig til at lære nyt
 • Du en "self-starter", men nyder ligeledes at indgå i fællesskaber
 • Du elsker at arbejde med dig selv - både energetisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Hvad kræver det af dig?

Som doTERRA-forhandler på mit team kører alle en fast månedlig LRP på 100 PV, hvilket svarer til godt og vel 750 danske kr.

LRP er en abonnementboks, hvor du hver måned selv vælger indholdet i din boks ud af udvalget på de over 100 olier og andre skønne produkter som doTERRA har i sit sortiment.Sådan kommer du i gang med dit doTERRA business-eventyr


Først skal du vælge det start-kit med olier du ønsker at bestille hjem.Du finder overblikket over alle start-kits ved at klikke her.
(Jeg startede selv med Aromatouch Startkittet og elskede det)

Når du ved hvad du vil bestille til at starte med, følg da denne guide:

 • Klik på dette link: https://shop.doterra.com/DK/da_DK/create-account/?EnrollerID=7794882

 • Klik på det startsæt du ønsker at starte med, og følg derefter knapperne på siden.

  Bemærk når du kommer til at skulle skrive din adresse og dit navn, så har systemet svært ved æ, ø og å - skriv derfor ae for Æ, oo for Ø og aa for Å i stedet for.

  - Dette er ved at blive fikset, men indtil da løses drillerierne med ovenstående.
  Ønsker du hjælp til din bestilling på nogen som helst måde, så send en mail til hello@savannahnomonde.dk

Når din betaling er gået igennem vil jeg få en notifikation, og du vil hurtigst muligt høre fra min assistent Anne-Mette, der sender dig en mail med adgange til netværket


Spørgsmål?


Har du spørgsmål vedr. noget med olierne, mig som businessmentor eller andet?

Så send dine spørgsmål til hello@savannahnomonde.dk - så svarer enten jeg eller min assistent dig hurtigst det er os muligt - og senest inde for 2 hverdage.