Skal jeg være din Businessmentor?

Jeg kender vejen til at skabe en nærende business, der bygger på et stærkt fundament af essens, Abundance, frihed, harmoni og vækst.

I 2021 vækstede min forretning med over 100%.
I 2022 har jeg allerede vækstet med 45% siden sidste år, and still counting.

Ét af mine helt store drives er at lære endnu flere kvinder at skabe en nærende forretning med deres essens i fokus, hvor de kan skabe "både og" i stedet for "enten eller".

For du kan sagtens både have frihed, elske dit arbejde, have et passioneret parforhold, være mor og have et solidt pengeflow - det ene udelukker ikke det andet, og det vil jeg så gerne lære dig hvordan du skaber for både dig selv og din familie.

Derfor får du mig helt eksklusivt som Businessmentor, når du er doTERRA-forhandler i mit team, hvor jeg månedligt deler ud af mine egne erfaringer, for at støtte dig i at skabe den business du drømmer om - selvfølgelig med energiarbejde, strategi og kreativitet som fundament.

Byggestenene for Team Abundance Maker

Begejstring for produkterne

Det er begejstringen der skal lede værket.

Hvis du ikke selv føler begejstring for olierne og doTERRAs produkter er det svært at bygge en nærende business op, fordi det er *din* energi der leder værket. Det der indre "klik" skal være der.
En begejstring.
En 'inner knowing' om at der er et eller andet som kalder på dig.


Team-spirit

Som en del af teamet får du et fællesskab at læne dig ind i med andre selvstændige, hvilket er meget unikt som iværksætter, idet mange knokler rundt og ordner stort set alt selv - uden support, uden et stort netværk og uden guidance.

Her er du omringet af mennesker, og kan søge råd og vejledning til din rejse som selvstændig, samtidig med at du får businessmentoring og undervisning. Det er et ret unikt set-up fordi støtten er så enorm, samt du har nogen at fejre med, idet alle hepper på din succes.

Network Marketing

En businessform som jeg selv knuselsker. Det er loven om oneness i sin fineste form, der siger "din succes er min succes - og omvendt".

Med Network Marketing er det produkterne og undervisningen der er i fokus, hvor du bliver kompenseret igennem din markedsføring af produkterne som forhandler, samtidig med at du har fuld support i et team og fra doTERRA. Den vildeste støtte som mange lige skal lande i, fordi vi i skandinavien typisk sætter en stolthed i "self-made" og knokleri.

Jeg har aldrig selv haft modstand på Network Marketing, idet mange af dem jeg har fulgt, og som har inspireret mig, startede deres business inde for Network Marketing. For mig har det derfor altid været 100% rent og nærende, såfremt at produkterne og brandet er i integritet med en selv. That's the only way - always <3

Kundeservice + hjemmeside til rådighed

Som forhandler får du fra dag 1 din egen hjemmeside-shop hos doTERRA, således du straks kan gå i gang med dit business-eventyr. Det i sig selv gør det lettere end let at komme i gang, fordi du skal ikke sidde og kode og designe - du skal egentlig bare give dit link.

Derudover skal du ikke tænke på fragt, pakning af varer, håndtering af bestillinger og lignende, idet doTERRAs danske kundeservice står for alt dette.

Alt du skal fokusere på er derfor at dele din begejstring omkring olierne med dit netværk - alt andet tager doTERRA sig af for dig.

Som forhandler i mit team får du:

 • Adgang til et helt team af andre selvstændige
  - I denne gruppe støtter og inspirerer jeg dig til at gøre dine ønsker med doTERRA til virkelighed. Det gør jeg igennem opslag med inspiration, business-tips, undervisning og lignende.
 • Løbende lives i Facebook-gruppen
  - Bl.a. Mandags Momentum, workshops, etc.
 • Clearing
  - Hver måned laver jeg en Clearing på teamet for alle byggere, der er med i netværket.
 • Et team du kan heppe med
  - Så vigtig en del af succes-rejsen: Nogen der hepper på dig, fejrer med dig og tror på dig.
 • Adgang til The Soulful Tribe
  - Et lukket, trygt og opløftende community, hvor vi løbende poster opslag med undervisning og inspiration til olierne samt afholder månedlige workshops. Det er ligeledes et community du gratis kan invitere dine kunder ind i løbende også.
 • Gratis e-bog om olierne
  - Sådan du kan blive klogere på dine olier og hvad de energetisk og følelsesmæssigt står for hver især

Hvem er du som type?

For at et samarbejde er nærende for alle parter er det vigtigt at der er en fælles ramme - hvis det her er dig, så passer du perfekt ind i teamets energi:


 • Du tager ansvar for din egen vækst og handling
 • Du forstår at alt er energi og du er skaberen af dine resultater
 • Du er nysgerrig af natur og villig til at lære nyt
 • Du en "self-starter", og god til at tage handling på dine ønsker
 • Du synes business er spændende og sjovt
 • Du er villig til at arbejde med dig selv - både energetisk, mentalt og følelsesmæssigt.
 • Du mærker begejstring omkring tanken om et business-eventyr med doTERRA og olierne, samt at være en del af teamet

Hvad kræver det af dig?

Som doTERRA-forhandler på mit team kører alle en fast månedlig LRP på 100 PV, hvilket svarer til godt og vel 750 danske kr.

LRP er en abonnementboks, hvor du hver måned selv vælger indholdet i din boks ud af udvalget på de over 100 olier og andre skønne produkter som doTERRA har i sit sortiment.Sådan kommer du i gang med dit doTERRA business-eventyr


First of all skal du vælge det start-kit med olier du ønsker at bestille hjem.Du finder overblikket over alle start-kits ved at klikke her.
(Jeg startede selv med Aromatouch Startkittet og elskede det)

Når du ved hvad du vil bestille til at starte med, følg da denne guide:

 • Klik på dette link: https://shop.doterra.com/DK/da_DK/create-account/?EnrollerID=7794882

 • Klik på det startsæt du ønsker at starte med, og følg derefter knapperne på siden.

  Bemærk når du kommer til at skulle skrive din adresse og dit navn, så har systemet svært ved æ, ø og å - skriv derfor ae for Æ, oo for Ø og aa for Å i stedet for.

  - Dette er ved at blive fikset, men indtil da løses drillerierne med ovenstående.
  Ønsker du hjælp til din bestilling på nogen som helst måde, så send en mail til hello@savannahnomonde.dk

Når din betaling er gået igennem vil jeg få en notifikation, og du vil hurtigst muligt høre fra min assistent Anne-Mette, der sender dig en mail med adgange til netværket


Spørgsmål?


Har du spørgsmål vedr. noget med olierne, mig som businessmentor eller andet?

Så send dine spørgsmål til hello@savannahnomonde.dk - så svarer enten jeg eller min assistent dig hurtigst det er os muligt - og senest inde for 2 hverdage.