Essentielle olier

Essensrejsen

Fold din essens ud med essentielle olier

Vores fornemmeste opgave som sjæle her på jorden er at være os. Dog er det samtidig noget af det sværeste for størstedelen af mennesker at gøre.

Jeg har tit sagt at noget af det mest sårbare vi kan gøre, er at bygge et liv op omkring vores essens. Det er derfor så få mennesker gør det, fordi det kræver at slippe karma, stoppe pleaseri, slippe bitterhed, følge hjertet og turde stå ved sig selv, uanset hvad andre måtte tænke.

Når vi ikke lever vores essens, bliver vores sjæl ked af det, og derfor samler vi “bagage” op, som vi slæber på i form af energi og følelser, der sætter sig i kroppen.

Disse ting begynder at manifestere på vegne af os, så jo mere vi “slæber” på, som er tungt, jo mere tunghed skaber vi omkring os. Universet kan kun give os dét, vi er et match til indeni

Disse skønne, 100% rene essentielle olier arbejder både fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.
De er samtidig ordløs terapi, og kommer med resultater, der taler for sig selv.

Olierne hjælper os til at vibrere højere, hvilket er smart – idet at dét, vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os.

Genvej til din essens med essentielle olier

Det er her essentielle olier kommer ind i billedet. Disse stærke hjælpere, der ved at stå helt klart og rent i deres essens, hjælper os til at gøre det samme, når vi bruger dem.

Ved at bruge en olie kan du lære rigtig meget om dig selv – både hvad angår bagage, modstand, blindspots og uhensigtsmæssige mønstre. Det er derfor man kalder olierne for ordløs terpapi – de viser os simpelthen hvor vores ubalancer er, og støtter os i at slippe dem.

Disse skønne, 100% rene essentielle olier arbejder både fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.

Olierne hjælper os til at vibrere højere, fordi de støtter os i at slippe det gamle bras, vi har båret på. Det er smart, fordi dét vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os – så jo mere tunghed vi slipper, jo mere vibrerer vi fra vores essens, og skaber et liv i alignment med vores livsformål.

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er udtræk fra planter. Alle olierne har hvert deres områder, hvor de kan støtte dig, dine følelser og dit helbred – helt naturligt.

Sådan arbejder essentielle olier

Olierne arbejder med både krop, sind og sjæl

Følelser

Der er en olie til enhver følelse. Derfor er olierne eminente at bruge til at balancere, transformere og give støtte til følelser.

Energi

Olierne er eminente energi-arbejdere, der støtter op om intuition, at mærke og fornemme. Derudover gode at bruge ift. støtte i processer, clearing, transformation og boosts.
 
 

Kroppen

Essentielle olier er skønne hjælpere til kroppen – både hvad angår at nære den, booste den og støtte den. Der er noget for enhver smag, omend din indgangsvinkel er beauty, sundhed eller balancering.

Eventyret starter her

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang skal du vælge hvilke olier, du ønsker at starte med at købe

– Du kan se det fulde udvalg af startsæt ved at klikke lige her!

Dette får du med som Kunde:

Network Marketing

Mange mennesker har modstand på Network Marketing i begyndelsen, fordi de egentlig ikke forstår konceptet.

Konceptet i Network Marketing er netop til din fordel, idet du er støttet i at kunne få dækkende og personlig vejledning i olierne, både før og efter dit køb.

Stod olierne på hylderne i en butik, ville meget af undervisningen og forståelsen af produkterne forsvinde, idet butiksmedarbejdere i fx. helsekosten og andre butikker ikke må vejlede i produkterne, og oliernes magi ville derfor gå mere til spilde, end at støtte mennesker.

Med Network Marketing-modellen får du et helt netværk at kunne få sparring af omkring olierne. Og i stedet for at dialogen stopper efter køb, som den gør i fysiske butikker, er du her støttet hele vejen.

Derfor er Network Marketing-modellen til fordel for både dig og mig, fordi jeg kan vejlede dig autentisk og bedst muligt, og du er støttet hele vejen, i stedet for kun ved køb af produkterne.

Network Marketing handler derfor, for mig, om fællesskab, integritet, tryghed & abundance.

Se det fulde udvalg af Startsæt ved at klikke her.

Bemærk: Tilfredshed eller pengene tilbage!
doTERRA er et gavmildt firma, der har 100% tillid til deres gennemtestede produkter.

Hvis du derfor får produkterne, og du ikke er tilfreds, kan du tage kontakt til doTERRAs skønne team, og få enten alle dine penge tilbage eller få en vis procentdel af din købspris tilbage (kommer an på hvor længe siden det er at du købte produktet).

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til olierne, eller har brug for sparring på hvilke olier du skal starte med, er du velkommen til at sende en mail til hello@savannahnomonde.dk – så svarer enten jeg eller min assistent dig hurtigst muligt 🙂

Hvad siger mavefornemmelsen?

Min egen olie-start

Min egen olie-rejse startede med en mavefornemmelse der sagde "det skal jeg", da min veninde og jeg talte om essentielle olier over telefonen.

Jeg havde ikke duftet til olierne, været på workshops eller lignende. Det var bare det her indre lyn, som slog ned i mig af klarhed.

Jeg kunne på ingen måde regne ud, hvad det ville blive til, men jeg kunne bare mærke min sjæl kalde mig op, og det gør den altid, når noget er et vigtigt skridt for mig.


Er olierne et kald for dig? - Så start din rejse lige her: