Om Savannah

Mit navn er Savannah, og jeg elsker at støtte mennesker i at udleve deres fulde potentiale og at leve et liv i mere frihed og kærlighed.

Min egen udviklingsrejse har været en kæmpemæssig transformation for mig, idet jeg skulle lære at gå fra offer til skaber, fra selvkritisk til selvkærlig, fra hovedet og ned i hjertet, hvilket har ændret hele mit liv. For da jeg begyndte at tage beslutninger fra mit hjerte, åbnede jeg helt naturligt op for mine healer- og clairvoyante evner, som jeg bruger hver dag i mit arbejde. Jeg kom hjem i min essens, og begyndte derfor også at kunne få adgang til mit sande potentiale. 

I mit arbejde anvender jeg mine clairvoyante evner, healing, visualisering og kognitive redskaber. Kombinationen af det spirituelle og det jordiske ansvar er drøn vigtigt for mig, da disse to ting skal være i alignment, for at der skabes balance, harmoni og tryghed i hverdagen.  

Min tilgang til livet er, at vi er vores egen lykkesmed, og du kan skabe lige præcis dét liv, du drømmer om, når bare du er villig til at gøre dét, der skal til, træffe en 100% beslutning og være hudløst ærlig over for dig selv om hvem du er, hvad du vil og hvor du vil hen med dit liv. 

Du kan skrive en ny historie om dig selv fra dags dato – og jeg vil elske at følge og støtte dig i den proces <3 

kh. Savannah

kontakt: hello@savannahnomonde.dk