PENGEFLOW

Fra modstand til flow

Siger du ja til penge & abundance - eller lukker du døren i?

Penge & Abundance er energier du enten byder indenfor eller lukker ned for.

Derfor vil jeg gerne invitere dig med på en indre rejse.
En rejse, hvor jeg tager dig i hånden, og hjælper dig til at åbne op for mere pengeflow & abundance, ved at få transformeret de blokeringer der lige nu sætter en pind i hjulet for dit pengeflow og abundance-feeling.

Alt for mange skønlinger føler skam, skyld, ubehag og frustration omkring penge og abundance, fordi de faktisk ikke ved hvor mange begrænsede kodninger de går rundt med omkring penge fra deres mindset, familielinjer, tidligere liv - osv.

På Pengeflow får du adgang til 5 energi-transformerende lydfiler, der via visualisering og clearings hjælper dig ind i en rejse i dig selv og med din sjæl som ledsager, for at fjerne de blokeringer, der måtte ligge for dit pengeflow & abundance.

Det kan virke "for enkelt", men det er fordi energi er enkelt - enten har vi flow eller så skal vi justere, fordi vi har modstand.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forløse din modstand på abundance, sådan du kan omfavne abundance-energien. Du er værdi til at leve dét liv du drømmer om - men den rejse starter med dig selv, og at du tør at face de ting, der lige nu sænker dit flow.

Så hvis du vil starte selvkærligt ud - så snup disse clearingslydfiler, som du kan bruge igen og igen hver gang du vækster i livet.

PÅ PENGEFLOW FÅR DU FØLGENDE LYDFILER

  • Clearing af abundance blocks fra tidligere liv
  • Clearing af abundance blocks fra familielinjerne
  • Clearing af dit modtagerfelt
  • Clearing af dine penge-kodninger
  • Visualisering: Samtale med Penge

START DIN ABUNDANCE REJSE I DAG

Energierne starter med at arbejde med det samme ved tilmelding

Pris: 1.225 kr
(980 ex moms)
Med mulighed for at betale a 2 rater

KØB PENGEFLOW

HVAD TIDLIGERE KUNDER SIGER OM AT ARBEJDE SAMMEN MED MIG

"Det er bestemt ikke sidste gang jeg trækker på Savannah, når jeg har brug for at blive mindet om min essens, for jeg ved, at hun ser hele mig og den, jeg virkelig er"

- Amanda

"Det simple og let tilgængelige materiale har fjernet mine egne begrænsninger, fortællinger og små slåskampe med mit ego. Så TAK. Kæmpe TAK for denne mulighed for at finde hjem til hvor jeg hører til"

- Caroline

"Jeg vil bare sige TAK! Slut med præstationsangst i min klinik, slut med pengeblokeringer, slut med at lade mennesker overskride mine grænser. Det har rykket mig ubeskriveligt meget, og jeg er så taknemmelig - TAK!"

- Betina

"Jeg føler virkelig en stor glæde ved alt jeg har lært på denne rejse med dig Savannah, og over hvor langt jeg er kommet. Jeg glæder mig kun til at øve og lære mere. Tak!"

- Lise

"Savannah har ligesom bare det hele. Evnen til at se klart, heale og hjælpe en med ay gå vejen, så forandring faktisk kan ske med mindst mulig modstand"

- Mia

"Jeg får så meget energi af at lytte til dig, og det er bare fordi min sjæl genkender dine ord, så tusind tak for dig"

- Vinnie

"Jeg er allerede begyndt at tage dine redskaber i brug, og sidder og tænker på alle de ting jeg er taknemmelig for. Lige nu er du en af dem"

- Luise

"Jeg har virkelig nydt at tage undervisning hos dig og jeg elsker dit rolige sind og din måde at gribe de forskellige emner an på. Jeg føler at jeg har fået nogle rigtig gode redskaber med mig, som jeg både kan bruge dag til dag og på længere sigt"

- Amaya

"Lethed er Savannah’s styrke. Hun viser vejen på smukkeste vis"

- Resi

DIN ENERGI-MENTOR

Mit navn er Savannah! - jeg er Energy Reader & Transformation Mentor

Jeg støtter dig i at connecte med og udleve din essens, sådan du kan skabe mere mening, støtte, nydelse, pengeflow og abundance i dit liv og i din forretning.

Min genizone er at være kanal for transformations-energi, cleare blocks og støtte dig i at udleve dit sande potentiale og genizone.

Savannah

MÆRKER DU ET INDRE 'JA'?

Så snup din adgang nu og start din abundance-rejse med det samme

Pris: 1.225 kr

(980 ex moms)
Med mulighed for at betale a 2 rater