Pengeflow

pengeflow

Healing af dit forhold til penge – i nuet, tidligere liv og i din familie

Penge er en energi du enten byder velkommen eller lukker ned for

Jeg elsker denne nye tid, der inviterer til mere storslåethed, mere frihed, mere rigdom – mere af DIG. 

Derfor vil jeg gerne invitere dig med på en indre rejse.
En rejse, hvor jeg tager dig i hånden, og hjælper dig til at åbne op for mere pengeflow, ved at få healet de blokeringer der lige nu sætter en pind i hjulet for dit pengeflow og abundance-feeling.

Alt for mange skønlinger føler skam, skyld, ubehag og frustration omkring penge, fordi de faktisk ikke ved, hvor mange begrænsede kodninger de går rundt med omkring penge fra deres barndom, familielinjer, tidligere liv – osv.

På Pengeflow får du adgang til 5 healende lydfiler, der via visualisering og healing hjælper dig ind i en rejse i dig selv og med din sjæl som ledsager, for at fjerne de blokeringer, der måtte ligge for dit pengeflow.

Det kan virke “for enkelt”, men energi er enkelt – enten har vi flow eller så skal vi justere, fordi vi har modstand.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forløse din modstand på flere parametre, sådan du kan omfavne abundance-energien, der åbnes endnu mere op for i dette årti. Du er værdi, og du fortjener at leve dét liv du drømmer om – men den rejse starter med dig selv, og at du tør at face de ting, der lige nu sænker dit flow.

Så hvis du vil starte året selvkærligt ud – så snup disse healingslydfiler, som du kan bruge igen og igen hver gang du vækster i livet.

På pengeflow får du adgang til

Prisen

Prisen er 925 kr.

Bemærk: Til og med den 27. Juli kl. 23.59 kan du købe Pengeflow til 550 kr med rabatkoden: Savannah30 – rabatkoden indsættes via købsknappen her nedenfor